SWEAT OUT

20140816-130117
F4L-25-2-950x633
F4L-34-2-950x633
F4L-48-2-950x633
janni-deler-fit4lifeDSC_0009
janni-deler-fit4lifeDSC_0003
janni-deler-fit4lifeDSC_0012
janni-deler-fit4lifeDSC_0014
janni-deler-fit4lifeDSC_0018

Sweaty workout with the boys, totally dead after it!

Är det konstigt att man älskar att köra skiten ur sig själv? Haha, jag gör det iallafall! ;-) Här är lite bilder från igår, det ser nästan ut som en lekstuga!  Jag är så glad att jag har en kille och vänner som älskar träning lika mycket som jag, det gör det mycket lättare att dra och köra ett pass när man kan göra det tillsammans. Det är verkligen ett av mina bästa tips, hitta någon att träna med, boka in en promenad eller ett pass. Det blir mycket svårare att strunta i passet om man har bokat in det med någon annan. Har ni någon att köra med eller gillar ni bäst att träna själva? <3

//Is it weird to just go all in and workout and feel like shit after it and still love it? Haha, I do! ;-) Here’s some pics from yesterday, it almost looks like we’re just playing around! I’m so glad that I have a boyfriend and friends that love working out as much as I do, it makes it so much easier to just go for a workout and do it together. It’s really one of my best tip, find someone to workout with, book a day to take a powerwalk or a session. It’s so much harder to skip it if you have an “appointment” with someone else. Do you like working out together or by yourself? <3

11 reaktioner på “SWEAT OUT”

 • Ellen says:

  Hej janni!! Måste bara säga att jag älskar din blogg! Har bara en fråga om ditt fina halsband som du alltid har på dig .. Har försökt att leta fram inlägget där du skev om det, men hittar det inte.. Vill själv så himla gärna ha ett sådant!! Ha det bäst!! Kram

  • Janni says:

   Hej söta! Det har jag designat själv, Elisabeth Bredbacka tillverkade det! :-) Stor kram!!

 • Ellen says:

  Så skönt :D

 • Liina says:

  …with my sister ♡

 • L. says:

  Hej Janni! Vad heter typsnittet i dina rubriker?

 • Emelie says:

  Till gymmet går jag helst själv, men på pass är det kul att gå tillsammans med någon :)

 • Stina says:

  Hej Janni! Ville bara säga att jag verkligen gillar din blogg :D sedan undrar jag om du kanske kan lägga ut lite mer träningspass eller kanske mer tips eftersom du vad jag förstår nu går efter ett speciellt träningsschema. Skulle även vara kul med lite mer kring kosten, typ recept osv, du ser alltid ut att äta så gott och näringsrikt :D ha en bra dag!

  • Janni says:

   Hej Stina! Tack vad glad jag blir! <3 Det kommer mera av det absolut, försöker lägga ut det lite ibland! :-) Kram!!

 • Urshka says:

  Hey beautiful! Been following you for a while and I must say that I really love your blog! Need to ask you this: Do you still follow Kayla’s workout regime? How do you like it so far?
  Hugs from Slovenia xo

 • Emma says:

  Jag gillar att gymma själv annars babblar jag bara bort tiden och känner ingenting typ haha. Men sen tycker jag om att gå på pass med en kompis och har en tjejkompis som bara går på pass så vi brukar köra det tillsammans så det passar mig perfekt haha :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.