VELVET

jannideler-rayban-velvet
janni-deler-raybanDSC_7511
rayban-jannideler
janni-deler-raybanDSC_7513

My latest buy, velvet sunglasses from Ray-Ban!

Ja solglasögon får man ju aldrig nog av, ni har nog märkt att Ray-Ban är mina favoriter. När jag hittade de här blev jag kär! Det var inte lätt att fota dessa kan jag säga haha, först så märkte jag att jag syntes i glaset hela tiden och såg ut som en mupp med kameran i högsta hugg, sen så ser man inte riktigt materialet. ;-) Får försöka fota med de här snart i en outfit, tror de kan bli nya favoriter. Hoppas på att solen stannar… <3

//Well I guess you can never have enough sunglasses, I think you’ve noticed that Ray-Ban is my favorite brand. When I found these I fell in love! They were not easy to capture in the pictures haha, first I noticed that you could see me in the glass all the time looking like a freak with the camera in my face, then it’s really hard to show the material. ;-) Have to try and use these soon in an outfit, think it could be my new favorites. Hoping for the sun to stay… <3

9 reaktioner på “VELVET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.