BIRTHDAY DINNER

janni-deler-b-day-dinnerDSC_7961
janni-deler-b-day-dinnerDSC_7963
janni-deler-b-day-dinnerDSC_7967
janni-deler-b-day-dinnerDSC_7973
janni-deler-b-day-dinnerDSC_7970
janni-deler-b-day-dinnerDSC_7971
janni-deler-b-day-dinnerDSC_7976
janni-deler-b-day-dinnerDSC_7979
janni-deler-b-day-dinnerDSC_7982
janni-deler-b-day-dinnerDSC_7992
janni-deler-b-day-dinnerDSC_7983
janni-deler-b-day-dinnerDSC_7996
janni-deler-b-day-dinnerDSC_8003
janni-deler-b-day-dinnerDSC_7999

Cozy dinner to celebrate my love, big happy family!

Igår hade vi en så otroligt mysig kväll! Jag och Jon åkte och handlade maaassor av mat, vi lagade lite olika förrätter (toast skagen, rödbeta-chevre-pinjenötter och honungs krustader och kräftor) och efter det så grillade vi lite olika saker. Allt blev riktigt gott! Jons mamma hade bakat två olika tårtor, magiska… Jag älskar att få umgås med familjen, det har ni nog förstått. ;-) Det var så mysigt att hela familjerna kom för att fira min älskling. Det var smockfullt runt bordet haha! Nu kom vi precis hem från ytterligare en middag. Hoppas ni har en fin kväll! <3

//Last night we had such a cozy night! Me and Jon went and bought tooons of food, we did a few different starters (toast skagen, beetroot-chevre-pine nuts and honey croustades and crayfish) and after that we did some barbecue. Everything tastes delish! Jon’s mom made two different cakes, magic… I love to spend time with the family, I guess you’ve noticed that. ;-) It’s was so cozy to have both our families come and celebrate my love. The table was super full haha! Now we just got back from another dinner. Hope you guys have a lovely night! <3

22 reaktioner på “BIRTHDAY DINNER”

 • Mamma says:

  Tack för igår… det var sååå mysigt! <3

  • antonia says:

   oohhhh how cute <3 are you jannis mother? if so i have to say you did such an amazing job by raising her…she is beautiful inside and out!!! i love her and she inspires me everyday. you can really be porud of her. she has a good heart and you teached her what really matters in life! :) great family!!!!

 • stina says:

  Alltså Janni.. jag måste bara berätta hur härlig och fin din blogg är. Jag kom på mig själv nyss med att sitta och le åt dessa fina bilder för de utstrålar så mycket positivitet och kärlek. T ex att din mamma och pappa umgås och ha så trevligt ihop, att Jons mamma (och kanske fler ur familjen) är där och Jon ser verkligen genuint glad och lycklig ut.
  Jag tycker det är så fint med er gemenskap helt enkelt!
  Vilken tur att ni träffade varandra.

  Sen att du har asgrym stil, verkar hur skön som helst och också hänger i Marbella och puerto banus är ju ett plus! ;)

  • Janni says:

   Men hallå, hur gullig är inte du då? <3 Tack för dina fina ord, gör mig så glad så! :-) Då får jag hoppas att vi stöter på varandra i Marbella nästa gång!! Kram <3

 • Guillaume says:

  Please an RSS feed for your new blog ?!
  A huge fan

 • Victoria says:

  Hej Janni!
  Var kommer de vackra champagne- och vinglasen ifrån? :)

 • Ellie says:

  Låter som ni hade det helt super! Och Mickis passar verkligen jättebra som brunett!!

 • Jenny kullin says:

  Jag fastnade också för champagne glasen! Vilket märke? :)

 • maria says:

  Men åh så gott det där såg ut!!

 • antonia says:

  oh wow that looks amaaazing…everything looks soo tasty :) i love your life…it is full of love and it seems to be soooo cozyyy <3

  when i check your blog it is like if i would be in a different world for some minutes…everything is so beautiful = you look always soo soo gorgeous even when you are dead after a hard workout (i actually admire you for posting these kind of pics too…because the most of the bloggers would be to ashamed and only post pics in which they look good and which are taken of photogarphers) and the outfits you post are always sooo inspiring and on point…no matter if you are casual or dressed up. your food looks always soo fresh and tasty and your life is one of the most beautiful i know…i mean you have great friends, you are sooo soo close to your family, you have an awesome bf and you notice that he loves you and you love him…and then you are blessed to travel sooo much and see so much of the world. you are really blessed janni <3

  • Janni says:

   Thanks sweetie! <3 Haha, you're too kind! :-) Have a lovely night sweetheart, big hug! <3

 • Amanda says:

  Vad mysigt ni ser ut att ha det på bilderna!!! Kan du inte visa i olika collage hur det vill se ut i höst :) ps. Min favvo blogg.

 • Emelie says:

  Vilken slags sort på tårtan med kiwi är de? Den ser riktigt god ut! Recept? :)
  Kram

  • Janni says:

   Åh jag har tyvärr inte receptet, men det är chokladtårta med massor av gott i! Får försöka norpa receptet av Jons mamma. ;-) Kram!

 • Sandra says:

  It looks delicious!! Yummmm :D

  http://www.kassandragoldofficial.com – danish blogger & realitystar <3

 • Ser riktigt gott ut :)

 • sophie says:

  hallåå jag vill se lite pussbilder :)

 • Ina says:

  You and your sister are really cute together! I´m glad she is brunette again, it looks just great. What I find really interesting is that your Dad looks quite similar to your boyfriend :D They say one usually goes for somebody who looks similar to the opposite sex parent. Seems to be true for you;-) By the way, I love your new blog design, great to see that you keep on improving it and developing it further. All the best!

  • Janni says:

   Thanks sweetie! <3 Hahaha, you think!? I can't see it but I've heard the same before so maybe you are right! Thanks a lot, makes me happy to hear! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.