LINDEX J P G

janni-deler-lindex-jeanpaulgaultierDSC_8098
janni-deler-lindex-jeanpaulgaultierDSC_8089
janni-deler-lindex-jeanpaulgaultierDSC_8094
janni-deler-lindex-jeanpaulgaultierDSC_8091 copy
janni-deler-lindex-jeanpaulgaultierDSC_8090
janni-deler-lindex-jeanpaulgaultierDSC_8093
janni-deler-lindex-jeanpaulgaultierDSC_8095
janni-deler-lindex-jeanpaulgaultierDSC_8096
janni-deler-lindex-jeanpaulgaultierDSC_8097
janni-deler-lindex-jeanpaulgaultierDSC_8099
janni-deler-lindex-jeanpaulgaultierDSC_8111
janni-deler-lindex-jeanpaulgaultierDSC_8101
janni-deler-lindex-jeanpaulgaultierDSC_8114

Yesterdays shopping-addiction-trigger and lunch at Lindex!

Igår var jag ju som sagt och spanade in samarbetet mellan Lindex och Jean Paul Gaultier, jag säger bara wow! Det kommer ut i början på Oktober och jag längtar redan… De röda skinnbyxorna, underkläderna, kimonon och ja mönstret på allt! Riktigt bra gjort och jag är säker på att det kommer bli en mega-hit. ;-) Sen var det såklart kul att träffa alla härliga tjejer igen. <3 Längar tills hela kollektionen finns i butik! Puss <3

//Yesterday I went to check out the collaboration between Lindex and Jean Paul Gaultier, I can just say wow! It’ll be out in stores in the beginning of October and I want it already… The red leather pants, the underwear, kimono and well all the patterns on everything! Really well done and I’m sure this will be a mega hit! ;-) Then of course it was fun to meet all the lovely ladies again. <3 Can’t wait for it to land in stores! Hugs <3

11 reaktioner på “LINDEX J P G”

Leave a Reply

Your email address will not be published.