Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:09 | August 20, 2014

LINDEX J P G

janni-deler-lindex-jeanpaulgaultierDSC_8098janni-deler-lindex-jeanpaulgaultierDSC_8089janni-deler-lindex-jeanpaulgaultierDSC_8094janni-deler-lindex-jeanpaulgaultierDSC_8091 copyjanni-deler-lindex-jeanpaulgaultierDSC_8090janni-deler-lindex-jeanpaulgaultierDSC_8093janni-deler-lindex-jeanpaulgaultierDSC_8095janni-deler-lindex-jeanpaulgaultierDSC_8096janni-deler-lindex-jeanpaulgaultierDSC_8097janni-deler-lindex-jeanpaulgaultierDSC_8099janni-deler-lindex-jeanpaulgaultierDSC_8111janni-deler-lindex-jeanpaulgaultierDSC_8101janni-deler-lindex-jeanpaulgaultierDSC_8114

Yesterdays shopping-addiction-trigger and lunch at Lindex!

Igår var jag ju som sagt och spanade in samarbetet mellan Lindex och Jean Paul Gaultier, jag säger bara wow! Det kommer ut i början på Oktober och jag längtar redan… De röda skinnbyxorna, underkläderna, kimonon och ja mönstret på allt! Riktigt bra gjort och jag är säker på att det kommer bli en mega-hit. ;-) Sen var det såklart kul att träffa alla härliga tjejer igen. <3 Längar tills hela kollektionen finns i butik! Puss <3

//Yesterday I went to check out the collaboration between Lindex and Jean Paul Gaultier, I can just say wow! It’ll be out in stores in the beginning of October and I want it already… The red leather pants, the underwear, kimono and well all the patterns on everything! Really well done and I’m sure this will be a mega hit! ;-) Then of course it was fun to meet all the lovely ladies again. <3 Can’t wait for it to land in stores! Hugs <3


11 kommentarer11 kommentarer om “LINDEX J P G”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fina plagg!

  Reply
 • hey sweety :) would you please tell me where is your cute golden necklace from? it looks so beautiful :) <3

  Reply
 • Hey cutie! <3 I designed it myself, and then I got it made here in Sweden. :-) Hugs!

  Reply
 • Hej Janni, var har du köpt dina två svarta fyrkantiga sittpallar? Såg dem på Jons blogg och skulle vilja köpa likadana :)

  Reply
 • Hej!! Jag har för mig att jag köpte de på Ikea för ganska längesen! :-) Men kolla där! Kram <3

  Reply
 • Så kul :D

  Reply
 • Jag har sett dessa skönheter tidigare & de är så snygga! Speciellt de röda tajtsen. Annars tycker jag att Lindex får in så mycket snyggt helatiden på senaste. Ha en fortsatt trevlig kväll!
  Med vänlig hälsning http://starby.devote.se/

  Reply
 • Håller helt med, så otroligt mycket snyggt just nu!! :-) Kram! <3

  Reply
 • WOW great collection! I’d love to buy some of the pieces but unfortunately there’s no Lindex in Holland..

  Reply
 • Oh, maybe you can order online? :-) Hugs! <3

  Reply
 • Maaike!
  You can buy fron Lindex.com from any country within the EU
  best of luck

  Reply