10 THINGS ABOUT ME

jannideler

10 things you didn’t know about me… Maybe?

Gjorde en rolig intervju med Modette för ett tag sen, fick säga 10 saker som ingen vet om mig. Tror jag iallafall? Ni kan hitta det HÄR om ni vill läsa. ;-) Var det något ni visste? Tycker ni att såna här saker är roliga att veta? Haha, det är ju så svårt att komma på saker men när man tänker efter så har man ju lite speciella saker för sig. ;-) Hoppas ni gillar det <3

//Did a fun interview with Modette a while ago, got to tell 10 things about myself that probably no one knows. I think? You can find it HERE if you want, try to google translate it if you want to know. ;-) Anything you knew? Do you like these kind of posts? Haha, it’s hard to come up with stuff like this but when you really try you have some funny things you actually do. ;-) Hope you like it <3

14 reaktioner på “10 THINGS ABOUT ME”

 • antonia says:

  hahah I knew No. 1, 2, 5, 6!!! and 9. :D so 50% i already knew of you because you mentioned it here in the past…but yes i loves this post and these kind of posts in general i think t fun :)

  • Janni says:

   Hahaha, maybe I’ve told you guys about this already… ;-) I will keep that in mind, hugs sweetie! <3

 • Mamma says:

  Nästan alla av dina svar stämmer precis in på mig… undrar om det kan sitta i generna?
  puss o kram från din mamma <3

 • D. Demarkey says:

  åh vad roligt att få svara på massa frågor, sånt gillar jag. !! =)

 • Ellen says:

  Jag har också dansat länge :D

 • Jasmina says:

  Åh vad kul att du gillar arabisk musik, du kan inte tänka dig att tipsa om sånger du lyssnar på? Eller är det hemligt? :)

  Tack för en grymt bra blogg!

 • Sanna says:

  Kul med arabiska musiken, gillar också sån musik. Och Balkan-musik!!! Du borde lyssna in discoteka yugostyle, är precis som det låter!

 • L says:

  Hej! Jag har läst din blogg ett tag nu, jättebra inspiration och fina outfits :) Jag gillar också att du verkar vara så hälsosam, mkt vegetariskt, träning osv. Jag reagerade dock på att du i en frågestund tidigare i sommar svarade på frågan hur lång du är/vad du väger med att du inte visste vikten men gissade på 50-52 kg. Det är väldigt lite till 170 cm och klassas som undervikt enligt WHOs BMI-tabeller. Jag önskar att du inte skrivit någon siffra alls, för jag tycker att du ser hälsosam ut, inte för smal. Dock har jag väldigt svårt att tro att du väger så lite som du gissade på med tanke på att du tränar en del och rimligen bör ha en del muskler :) Vart jag vill komma är till att din vikt-gissning för vissa personer kan göra att de känner sig otroligt överviktiga trots att de inte alls är det! Det var säkerligen inte din mening alls men jag blev ändå fundersam då jag under min utbildning (dietist) har haft en del föreläsningar om ätstörningar och vad som kan trigga. Ett sånt svar till en sån kropp som du har kan definitivt vara en trigger för någon som ligger på gränsen, men som sagt! jag tror absolut inte att det var din tanke! Min inlägg handlar mest om att jag önskar att du tänker lite på sådant i framtiden, eftersom din blogg verkar växa exposionsartat! Tack igen för all inspiration och en inblick i ditt liv :)

  • Janni says:

   Hej Linn! Tack, gör mig glad att höra. :-) Som du förstår var det verkligen inte meningen, har hela tiden sagt att jag inte tänker säga någon vikt just för att jag inte bryr mig/väger mig men efter X antal frågor så sa jag det jag brukar väga då jag vägt mig. Jag tror inte på BMI, som du säger så är jag hälsosam, tränar och känner mig stark och är absolut inte underviktig utan min kropp mår bra. Man får tänka på att alla väger olika, benstomme osv spelar in och min avsikt var verkligen inte att trigga någon till någonting, det är det sista jag försöker göra i min blogg. :-) Men tack för input, jag ska som tidigare inte skriva någon siffra då jag själv inte bryr mig om det. Stor kram!

 • L says:

  Förstår absolut att det inte var meningen på något sätt :) som du säger så är BMI ett väldigt trubbigt mått som inte bör användas ensamt utan som en liten faktor av många :) jag gillar verkligen din attityd, keep up the good work!

 • jenny says:

  Håller med om att BMI är bara knas. Jag väger mig inte heller men skulle jag göra de så skulle jag nog klassas som övervikt. Men jag ser absolut överviktig ut. Jag tränar ganska mycket så i mitt fall är det nog ganska mycket muskler. Alla ser vi olika ut och väger olika!

 • jenny says:

  Absolut inte skulle de ju stå xD

Leave a Reply

Your email address will not be published.