XTRA SKIN

janni-deler-mih-leatherpantsDSC_8225
janni-deler-mih-leatherpantsDSC_8239
janni-deler-mih-leatherpantsDSC_8230
janni-deler-mih-leatherpantsDSC_8227
janni-deler-mih-leatherpantsDSC_8273
janni-deler-mih-leatherpantsDSC_8233
janni-deler-mih-leatherpantsDSC_8238
janni-deler-mih-leatherpantsDSC_8229 copy
janni-deler-mih-leatherpantsDSC_8264

D&G sunglasses/ Shirt here!/ MIH jeans leather pants/ Goyard bag/ Nike shoes

Pangfredag idag! Hann med lite häng på Miras kontor, en sväng förbi härliga tjejerna på Gina Tricot, en supermysig långlunch med min farmor och sen lite span på stan. Nu ska jag iväg på lansering av Carro’s samarbete med Jofama och sen blir det tjejmiddag för hela slanten! Ska försöka träffa upp mina andra tjejer senare också för en drink… Lång natt haha! Såhär såg jag ut idag iallafall, drog på mig ett extra skinn bara sådär. ;-) Ha en fin kväll, puss på er! <3

//Amazing friday! Spent the morning at Mira’s office, went by the lovely ladies at Gina Tricot, a super cozy and long lunch with my grandma and then some mini shopping in town. Now I’m on my way to Carro’s release for her collaboration with Jofama and after that it’s ladies dinner deluxe! Will try to meet up with my other girls later for a drink… It’ll be a long night haha! This was my look for today, had an extra skin on just like that. ;-) Have a great night, hugs babes! <3

20 reaktioner på “XTRA SKIN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.