Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:29 | August 23, 2014

STARS AND STRIPES

janni-deler-glossybox-starsandstripesDSC_7356 janni-deler-glossybox-starsandstripesDSC_7358 janni-deler-glossybox-starsandstripesDSC_7361

Colorful Glossybox this month, get it HERE!

God morgon, härligt med lördag va!? Har inte så mycket planerat idag vilket är jätteskönt, ska försöka fota lite utomhusträning till er tänkte jag iallafall. ;-) Fick det här roliga budet tidigare i veckan, riktigt färgglad Glossybox den här månaden haha! Amerikanskt tema och massor av godis, kanske passar bra till en lördag…? Jag är inte så mycket för sånt här godis, gillar mer choklad men jag får absolut lite nostalgikänslor när jag såg de här “pop rocks”. Det var ju riktigt kul när man var liten när det blev som ett disco inne i munnen. ;-) Nä nu ska jag ta en dusch och ta tag i dagen, puss på er! <3

//Good morning, nice with saturday huh!? Don’t have much planned for today which is really nice, will try to take some pics of outdoor training for you guys. ;-) Got this funny box earlier this week, a colorful Glossybox this month haha! American theme and lots of candy, maybe suits good for a saturday…? I’m not a big fan of this kind of candy, more in to chocolate but I got memories from my childhood when I saw these “pop rocks”. It was so funny when you were a kid and it felt like a disco in your mouth. ;-) Time for a shower and start this day, hugs babes! <3


5 kommentarer5 kommentarer om “STARS AND STRIPES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så rolig glossybox :D

  Reply
 • Vaaaa jag fick inget godis i min glossybox.. :( fu kanske fick det bara för att du är du

  Reply
 • Men då, vad dåligt!! :-( Jag prenumererar inte nu så jag fick det bara i ett bud, kanske var därför den var annorlunda… Kram! <3

  Reply
 • What?! Jag fick inget godis alls i min box.. lite tråkigt. Du fick ju verkligen en proppfull box! :O

  Reply
 • Hmm, konstigt!! Önskar jag kunde ge dig mitt godis haha, jag är inget fan av just det där… ;-) Kram!

  Reply