FASHION WEEK

janni-deler-fashion-week-sthlmDSC_8374
janni-deler-fashion-week-sthlmDSC_8377

Ready to kickstart this week, coffee an planning…

Good morgon! Vaknade riktigt tidigt imorse så jag tog en promenad och nu har jag precis ätit frukost och dricker kaffe. Idag startar Fashion Week som sagt vilket ska bli superkul att se. :-) Kommer bli lite flängande fram och tillbaka idag eftersom visningarna är på olika ställen, hade hoppats på lite sol men vad gör man. Jag är peppad iallafall! Hoppas ni får en fin dag så hörs vi sen, puss! <3

//Good morning! Woke up super early this morning so I took a walk and now I just had breakfast and some coffee. Today Fashion Week starts as I’ve said and it will be super fun to see. :-) Will be a lot of back and forth today since the shows will be in different places, would really like it to be some better weather but what to do. I’m stoked anyway! Hope you guys will have a lovely day and I’ll talk to you later, hugs! <3

6 reaktioner på “FASHION WEEK”

 • Amanda says:

  Hej snygging! Om jag inte minns fel så bodde du i Lobdon ett tag? Jag dka nämligen flytta dit i höst och plugga. Dock år jag lite nervös, jag har en ganska hälsosam livstil här hemma. Funkar det att leva billigt samtidigt äta nyttigt i London? Vad brukade du laga hemma där och hur gjorde du? Tacksam för svar! :)

  • Janni says:

   Hej fina! Ja precis, bodde där i ett halvår! :-) Åh vad kul!! Ja, du kan leva billigt men boende är ganska dyrt men det har du säkert redan koll på. Du kan laga precis samma mat som hemma, allt finns i matbutiken. Finns även en svenskbutik, så där kan du handla kaviar och blodpudding (det gjorde jag haha!). Det finns gym men jag gick faktiskt bara promenader/joggade där, jag var lite mer inne på fest den perioden men allt finns! Lycka till med allt, kram!! <3

 • Vad roligt med modevecka & jag vill oxå vara där! Jag är så avis på alla som är där & nästa gång ska jag ta semester den veckan så jag får vara med. Ha det så bra idag!
  Mvh Anette Starby

 • Lilly says:

  Heeej fina du! Ville bara fråga dig, det är nämligen så att min pojkvän har precis flyttat till Växjö för studier och jag är jätteglad för hans skull. Känns lite jobbigt, är inte så långt ifrån honom dock, bor bara 2 timmar ifrån men kommer förmodligen flytta till Oslo för jobb. Vi har varit tillsammans i 3,5 år. Det känns bra och så men man har ändå lite orokänslor i magen av någon anledning, jag litar på honom och han litar på mig. Men hur gör du ? hur tänker du ? när du och jon är ifrån varandra så mycket ? Vill bara ha lite råd och tips från dig! Du är grym! puss <3

  • Janni says:

   Hej! Det är alltid jobbigt att vara ifrån varandra, tyvärr har jag inget bättre tips än att säga att man vänjer sig… Det är alltid sjukt jobbigt första dagarna men sen kommer man in i det och får se fram emot nästa gång istället! Den här gången har det varit riktigt jobbigt för mig, tror det beror på att vi har varit med varandra varje dag nu i några månader. Mitt andra tips är att sysselsätta dig, umgås med vänner, träna och gör saker så du inte bara sitter hemma och längtar. Då lovar jag att det känns bättre! :-) Stor kram och lycka till finis! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.