COZY TIMES

jannideler-pinterest

Moodboard for this fall, candle lights, good food, hot baths, warm clothes and boots.

Man måste ju älska Pinterest… Har en hel del bilder som man bara drömmer sig bort till, satte ihop en liten moodboard inför hösten. Ganska mysigt när man tänker efter! Tända ljus, varma bad, lager på lager och god mat. Kommer garanterat ångra att jag skrev den meningen om ett tag men just nu känns det så iallafall! :-) Idag har jag sprungit runt på stan och fixat massor av saker, kommer ha fullt upp nu tills på söndag (fashion week sen en sväng till Berlin!) så det var skönt att fixa lite grejer innan dess. Ska försöka sova snart så hoppas ni får en mysig kväll med massor av tända ljus! God natt fina ni <3

//You gotta love Pinterest… I have lots of pics there that I just love, made a mood board for fall. Pretty cozy when you think of it! Candles, hot baths, layers of clothes and good food. Will for sure regret that I said that in a while but right now that’s the feeling I have! :-) Today I’ve been running around town and gotten things done, will have a busy schedule until sunday (fashion week and then a short trip to Berlin!) so it was nice to sort some things out before that. Will try to get some sleep soon so I hope you will have a cozy night with lots of candles! Good night babes <3

13 reaktioner på “COZY TIMES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.