Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:24 | August 25, 2014

COZY TIMES

jannideler-pinterest

Moodboard for this fall, candle lights, good food, hot baths, warm clothes and boots.

Man måste ju älska Pinterest… Har en hel del bilder som man bara drömmer sig bort till, satte ihop en liten moodboard inför hösten. Ganska mysigt när man tänker efter! Tända ljus, varma bad, lager på lager och god mat. Kommer garanterat ångra att jag skrev den meningen om ett tag men just nu känns det så iallafall! :-) Idag har jag sprungit runt på stan och fixat massor av saker, kommer ha fullt upp nu tills på söndag (fashion week sen en sväng till Berlin!) så det var skönt att fixa lite grejer innan dess. Ska försöka sova snart så hoppas ni får en mysig kväll med massor av tända ljus! God natt fina ni <3

//You gotta love Pinterest… I have lots of pics there that I just love, made a mood board for fall. Pretty cozy when you think of it! Candles, hot baths, layers of clothes and good food. Will for sure regret that I said that in a while but right now that’s the feeling I have! :-) Today I’ve been running around town and gotten things done, will have a busy schedule until sunday (fashion week and then a short trip to Berlin!) so it was nice to sort some things out before that. Will try to get some sleep soon so I hope you will have a cozy night with lots of candles! Good night babes <3


13 kommentarer13 kommentarer om “COZY TIMES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh så mysiga bilder! Hösten är ju mysig trots allt.. Vad heter du på pinterest förresten? :)

  Reply
 • Ja jag håller med, just nu iallafall… ;-) Jag heter JanniDeler bara! Kram <3

  Reply
 • Yeah just love Pinterest too! It is such a good resource for inspiration. Like your style! x

  Reply
 • Totally agree! <3

  Reply
 • Undrar också vad du heter på pinterest :)

  Reply
 • Jag heter Jannideler där! :-) Kram!

  Reply
 • åh vart är den lurviga vita koftan i mitten ifrån? :)

  Reply
 • Åh jag veeet inte, det stod inte men hade gääärna haft den!! ;-) Kram!

  Reply
 • Åh herregud vilken designer kommer skorna högst upp ifrån? Drömmen för en addict som mig

  Reply
 • Jag förstår vad du menar, tyvärr vet jag inte vart de är ifrån… :-( Kram!

  Reply
 • så mysigt! <3

  Reply
 • Vart kommer den vita koftan ifrån? Letat som en galning på Pinterest efter den….

  Reply
 • Haha jaaag veeet inte!!! Vill så gärna ha den!! :-( Kram!

  Reply