Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:40 | August 26, 2014

FW DAY 1

janni-deler-stockholm-fashionweekDSC_8382janni-deler-stockholm-fashionweekDSC_8412janni-deler-stockholm-fashionweekDSC_8469janni-deler-stockholm-fashionweekDSC_8466 copyjanni-deler-stockholm-fashionweekDSC_8463janni-deler-stockholm-fashionweekDSC_8458janni-deler-stockholm-fashionweekDSC_8454janni-deler-stockholm-fashionweekDSC_8453 copyjanni-deler-stockholm-fashionweekDSC_8450janni-deler-stockholm-fashionweekDSC_8448 copyjanni-deler-stockholm-fashionweekDSC_8472

Fashion Week is on, some of my favorites today from Ida Sjöstedt!

Vilken lång dag, en riktigt grym dag men lång kändes den. ;-) Har varit supertråkigt väder hela dagen men hoppas på sol imorgon iallafall! Ida Sjöstedt var riktigt kul att se och här är mina favoriter, alltså vill ha typ alla av dessa plagg… Haha! Vippigt, tyll, spets och allt sånt jag gillar. Har hängt med hela gänget och ätit lunch, kollat visningar och bara haft det gött. Kul att hänga med alla härliga människor, hinner ju inte träffa dem så ofta. Imorgon är det dags igen så nu ska jag ta en dusch och sova tänkte jag! Hoppas ni haft en fin dag, jag är helt slut. <3

//What a long day, a great one but it felt long. ;-) The weather have been super bad all day but hopefully we will get some sun tomorrow! Ida Sjöstedt was so fun to see and here’s some of my favorites, oh I want like every single piece of these… Haha! Fluffy, tulle, lace and all those things I like. Spent all day with the gang and had lunch, seen the shows and just had a great time. Fun to hang out with these people again, don’t get to see them that often. Tomorrow it’s time again so now it’s time for a shower and then some sleep! Hope you guys had a great day, I’m totally dead. <3


5 kommentarer5 kommentarer om “FW DAY 1”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • So pretty :)

  http://www.madelinefedmont.com

  Reply
 • Fina bilder. Vilket objektiv använer du dig av när du fotograferar vid dessa tillfällena? Använder du blixt? Hade varit kul och veta vilka inställningar du har.

  Reply
 • Tack! <3 Jag har ett fast 50mm f1,8. Ingen blixt utan jag kör på A och högt ISO. :-) Men jag kan bara lova dig att 50% av bilderna blir skit haha, så ibland har jag bara tur… ;-) Kram!

  Reply
 • Seems like a nice show with a cozy and lovely ambiance! Would love to go to Fashion Week one time :-) Hope you have fun today too!!

  Reply
 • It’s superfun to see, so I hope you can see one one day! :-) Thanks sweetie, hugs! <3

  Reply