FW DAY 1

janni-deler-stockholm-fashionweekDSC_8382
janni-deler-stockholm-fashionweekDSC_8412
janni-deler-stockholm-fashionweekDSC_8469
janni-deler-stockholm-fashionweekDSC_8466 copy
janni-deler-stockholm-fashionweekDSC_8463
janni-deler-stockholm-fashionweekDSC_8458
janni-deler-stockholm-fashionweekDSC_8454
janni-deler-stockholm-fashionweekDSC_8453 copy
janni-deler-stockholm-fashionweekDSC_8450
janni-deler-stockholm-fashionweekDSC_8448 copy
janni-deler-stockholm-fashionweekDSC_8472

Fashion Week is on, some of my favorites today from Ida Sjöstedt!

Vilken lång dag, en riktigt grym dag men lång kändes den. ;-) Har varit supertråkigt väder hela dagen men hoppas på sol imorgon iallafall! Ida Sjöstedt var riktigt kul att se och här är mina favoriter, alltså vill ha typ alla av dessa plagg… Haha! Vippigt, tyll, spets och allt sånt jag gillar. Har hängt med hela gänget och ätit lunch, kollat visningar och bara haft det gött. Kul att hänga med alla härliga människor, hinner ju inte träffa dem så ofta. Imorgon är det dags igen så nu ska jag ta en dusch och sova tänkte jag! Hoppas ni haft en fin dag, jag är helt slut. <3

//What a long day, a great one but it felt long. ;-) The weather have been super bad all day but hopefully we will get some sun tomorrow! Ida Sjöstedt was so fun to see and here’s some of my favorites, oh I want like every single piece of these… Haha! Fluffy, tulle, lace and all those things I like. Spent all day with the gang and had lunch, seen the shows and just had a great time. Fun to hang out with these people again, don’t get to see them that often. Tomorrow it’s time again so now it’s time for a shower and then some sleep! Hope you guys had a great day, I’m totally dead. <3

5 reaktioner på “FW DAY 1”

Leave a Reply

Your email address will not be published.