Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:24 | August 27, 2014

LADIES

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hung out with this babe this week, so much fun!

Har hängt med Johanna hela fashion week, så gullig och skön tjej! Älskar när man träffar människor som är lätta att umgås med, så mer häng framöver. :-) Ikväll är det fest med Cheap Monday, ni förstår inte vilken tur jag har men festen är alltså 1 min gångavstånd hemifrån mig. Kan det bli mer bekvämt!? Den här festen får avsluta FW för mig, imorgon är det nya äventyr och det ska bli så kul att åka till Berlin. Har aldrig varit där innan! Puss och god natt. <3

//I’ve been hanging out with Johanna all Fashion Week, such a cute and fun girl! Love it when you meet people that’s easy to hang out with, so more of that soon. :-) Tonight Cheap Monday hosts a party, you can’t even understand how lucky I am but the party is like a 1 min walk from my home. Can it be more convenient!? This party will end FW for me, tomorrow it’s time for some new adventures and I can’t wait to go to Berlin. Never been before! Sleep tight, hugs. <3


10 kommentarer10 kommentarer om “LADIES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vet inte vad du ska hitta på i berlin men min syrra ska flytta dit om två veckor och jag ska hälsa på i december så du får gärna tipsa om du hittar bra restauranger eller affärer :) ha det bra!

  Reply
 • Jag ska tyvärr inte vara inne i stan någonting, kommer bo en bit utanför men jag hade gärna åkt tillbaka snart och upptäckt det lite mer. :-) Kram!

  Reply
 • Hejhej;) If you need any advice for your time in Berlin, let me know. I’m living here and can give you some tips, If you would like. Best, Julie

  Reply
 • Oh thanks a lot sweetie, now I will stay a bit outside town but you have to help me if/when I go back! ;-) Hugs! <3

  Reply
 • Off course! Enjoy the city and hopefully the weather gets better

  Reply
 • Hvordan blir du så brun? Solarium eller self tanning?:-):-)

  Reply
 • Åh nej, inte solarium för mig! Det har jag aldrig gillat… Jag kör spraytan på salong, bästa sättet att bli brun och jämn. ;-) Kram!

  Reply
 • You look so pretty :)love your hair! :)

  http://www.thestylemon.com/

  Reply
 • Thanks sweetie! <3

  Reply
 • Snygga tjejer!

  Reply