Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:27 | August 27, 2014

LUNCH BREAK

janni-deler-lunch-breakDSC_8483janni-deler-lunch-breakDSC_8476janni-deler-lunch-breakDSC_8479janni-deler-lunch-breakDSC_8480janni-deler-lunch-breakDSC_8478janni-deler-lunch-breakDSC_8482

Lunch stop at Piccolino by Kungsträdgåren yesterday, salmon and potatoes for me!

Det som är extra mysigt under FW är tiden där emellan haha, när man får hänga och ta det lugnt. Igår hade vi lite tid mellan visningarna så vi sprang bort från regnet och hamnade på en restaurang vid kungsträdgården, jag åt en riktigt god lax med potatis och resten tog fisksoppa. Kul att sticka ut ju… ;-) Jag hamnar verkligen i lax-perioder, är inne i en sån just nu nämligen. Blir väl något liknande till lunch idag! Hörs sen <3

//The cozy part during FW is the time in between the shows haha, when you get to hang out and take it easy. Yesterday we had some time between the shows so we ran away from the rain and ended up in a restaurant in Kungsträdgården, I had a great salmon with potatoes and the rest had fish soup. Fun to be different… ;-) I really go in to salmon periods, I’m in one right now actually. Guess I will have something similar for lunch today! Talk to you later <3  


4 kommentarer4 kommentarer om “LUNCH BREAK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh va roligt!

  Reply
 • Åh vad gott! Vilken kamera med objektiv används till bilderna du lägger upp i bloggen? Så fina bilder, man blir helt avundsjuk!
  Kram!

  Reply
 • Jag har Nikon D600, dessa bilder är fast 50mm f1,8. :-) Kram!

  Reply
 • Så mysigt, jag tycker verkligen att det är jättegott med lax :D

  Reply