Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:43 | August 30, 2014

BERLIN

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAjanni-deler-berlinDSC_8776janni-deler-berlinDSC_8779 copyOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAHave had the best weekend outside Berlin, in a huge castle!

Åh vad skönt med lite internet haha, har varit en detox från det den här helgen! ;-) Nu har jag alltså varit i Berlin, sjukt kul även om jag inte hann se stan så mycket. Fick iallafall se “The Berlin Wall” vilket var lite ballt! Vi tog en väldigt gammal buss ut till slottet där vi skulle bo, den vanliga resan brukade tydligen ta 1,5 timme men bussen var lite långsam så det tog 3, men vi hade kul och lärde känna varandra. Kolla in stället vi bodde på, hur fint? Zalando hade verkligen styrt upp det otroligt bra, är så glad att jag fick åka med. <3 Nu ska jag gå och köpa middag, lite skönt att vara hemma faktiskt. Puss babes!

//Oh it’s so nice to be back with the internet haha, have been a true detox from that this weekend! ;-) Now I’ve been in Berlin, so fun even if I didn’t have time to see the town too much. At least I got to see “The Berlin Wall” which was cool! We took an old bus out to the castle where we were supposed to stay, the usual trip is about 1,5 hors but this bus was a bit slow so we sat there for 3 hours, but we had fun and got time to get to know each other. Can you see the place we stayed in, how beautiful? Zalando really did a great job, I’m so happy I got to be a part of it. <3 Time for me to go out and buy some dinner, pretty cozy to be back home. Hugs babes! 


17 kommentarer17 kommentarer om “BERLIN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag förstår mig verkligen inte på hur du kan vara så himla vacker och hur dina bilder kan bli så bra och ljusa? Du har inte någon hemlis om hur man t.ex gör bilderna ljusare eller beror det helt på objektivet och ljuset i verkligheten?
  Din blogg är verkligen bra och inspererande, kram!

  Reply
 • Haha sötnos, tack! <3 Jag tänker ofta på ljuset i verkligheten, den är det viktigaste skulle jag säga sen såklart kameran… Jag redigerar i Lightroom och gör oftast bilderna ljusare där också! :-) Kram!

  Reply
 • Ah it looks cozy!!

  http://www.kassandragoldofficial.com – danish blogger and tv personality <3

  Reply
 • Pretty photos :)

  http://www.madelinefedmont.com

  Reply
 • Var kommer polotröjan ifrån? Superfin!!!
  Kram!

  Reply
 • Den är från Jean Paul G för Lindex, så den kommer ut i butik snart! :-) Kram!

  Reply
 • Åh vad mysigt! Berlin vill jag besöka någon gång i livet! :) xx

  Reply
 • Ja jag känner att jag måste åka tillbaka och se lite mer av Berlin! ;-) Kram!

  Reply
 • Lovely photos! Where are the leggings in second pics from?

  Reply
 • From Calzedonia! :-) Hugs!

  Reply
 • Have been to Berlin this summer, it’s such a lovely city! This place looks great too! :-)
  Really love your knitted sweater and also the outfit on the pic with the bus! Hugs

  Reply
 • Hoppas du får se lite mer av staden en vacker dag för den är väl värd ett (eller två eller tre) besök! Jag bor här sedan drygt fyra år och blir förälskad om och om igen :-)

  Reply
 • Åh jag känner samma, har hört så gott om staden så vill absolut åka dit lite längre! :-)

  Reply
 • Vad använder du för kamera?

  Reply
 • Nikon D600, men här provade jag en Olympus också! :-) Kram!

  Reply
 • Vad hette slottet ni bodde på?

  Reply
 • Oj det minns jag tyvärr inte…. :-( Så dåligt av mig! Kram <3

  Reply