ZALANDO SUMMER HOUSE

janni-deler-zalando-summerhouseDSC_8800
janni-deler-zalando-summerhouseDSC_8796
janni-deler-zalando-summerhouseDSC_8794
janni-deler-zalando-summerhouseDSC_8832 copy
janni-deler-zalando-summerhouseDSC_8801
janni-deler-zalando-summerhouseDSC_8837 copy
janni-deler-zalando-summerhouseDSC_8803
janni-deler-zalando-summerhouseDSC_8818

The breakfast place the last two days, miss it already…

God morgon babes! Har ju som sagt en del bilder från Berlin så hoppas ni vill se hur vi har haft det. :-) Såhär åt vi frukost, alltså this place!!! Det var så fantastiskt och maten var otroligt god, vi hade även en kille som enbart gjorde specialkaffe till oss. Det blev några koppar soya-cappuchino med dubbelshot… ;-) Längtar redan tillbaka och efter tjejerna, att det kan bli så efter bara 2 dagar. Nu ska jag dricka upp mitt pulverkaffe här hemma och sen hitta på något, puss på er! <3

//Good morning babes! As I’ve said I have lots of pics from Berlin so I hope you want to see how we had it. :-) This was how we had breakfast, oh this place!!! It was so fantastic and the food was super, we also had a guy doing special coffee for us all day. I had a few soy-cappuchino with a double-shot… ;-) Longing back there already and after the girls, it’s crazy that you can feel that way after just 2 days. Time for me to have some instant coffee and then plan something for the day, hugs babes! <3

10 reaktioner på “ZALANDO SUMMER HOUSE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.