Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:11 | August 31, 2014

ZALANDO SUMMER HOUSE

janni-deler-zalando-summerhouseDSC_8800janni-deler-zalando-summerhouseDSC_8796janni-deler-zalando-summerhouseDSC_8794janni-deler-zalando-summerhouseDSC_8832 copyjanni-deler-zalando-summerhouseDSC_8801janni-deler-zalando-summerhouseDSC_8837 copyjanni-deler-zalando-summerhouseDSC_8803janni-deler-zalando-summerhouseDSC_8818

The breakfast place the last two days, miss it already…

God morgon babes! Har ju som sagt en del bilder från Berlin så hoppas ni vill se hur vi har haft det. :-) Såhär åt vi frukost, alltså this place!!! Det var så fantastiskt och maten var otroligt god, vi hade även en kille som enbart gjorde specialkaffe till oss. Det blev några koppar soya-cappuchino med dubbelshot… ;-) Längtar redan tillbaka och efter tjejerna, att det kan bli så efter bara 2 dagar. Nu ska jag dricka upp mitt pulverkaffe här hemma och sen hitta på något, puss på er! <3

//Good morning babes! As I’ve said I have lots of pics from Berlin so I hope you want to see how we had it. :-) This was how we had breakfast, oh this place!!! It was so fantastic and the food was super, we also had a guy doing special coffee for us all day. I had a few soy-cappuchino with a double-shot… ;-) Longing back there already and after the girls, it’s crazy that you can feel that way after just 2 days. Time for me to have some instant coffee and then plan something for the day, hugs babes! <3


10 kommentarer10 kommentarer om “ZALANDO SUMMER HOUSE”

  Det ser jättemysigt ut :D jag tycker det är jättekul att se bilder därifrån :)

  Reply

  Börja göra olika outfits collagen på polyvore eller tumblr eller nått!!

  Reply

  Looks great!!! Cozy feeling you get from the pics <3

  Reply

  Vart kommer dina snygga tränings-tights ifrån? Märke/butik:P jätte fina bilder, älskar din blogg! kramkram

  Reply

  Från Casall, kan visa de lite bättre sen! SÅ snygga! :-) Kram!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här