Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:41 | August 31, 2014

FLOWERS

janni-deler-flowersDSC_8850janni-deler-flowersDSC_8846janni-deler-flowersDSC_8851janni-deler-flowersDSC_8843janni-deler-flowersDSC_8856janni-deler-flowersDSC_8873 copyjanni-deler-flowersDSC_8839janni-deler-flowersDSC_8859janni-deler-flowersDSC_8841janni-deler-flowersDSC_8844 copyjanni-deler-flowersDSC_8863

Zalando dress (here!)/ Glitter pearl-ring/ Daniel Footwear shoes (similar here!)

Här kommer min look jag valde från Zalando, den här klänningen var så söt med små hundar haha! Den är längre i verkligheten men jag tog ett skärp i midjan och gjorde den lite mer som jag ville ha den. :-) Efter den här helgen är jag grymt sugen på att köpa massa blommor, älskar den här sorten som jag håller i (Hortensia tror jag de heter?). Får gå och köpa ett gäng idag, men först ska vi åka och plocka svamp! Hörs sen babes! <3

//Here’s my look I chose from Zalando, this dress was so cute with mini dogs on it haha! It’s longer from the beginning but I put a belt in the waist to make it more like the style I want it. :-) After this weekend I’m so in the mood for flowers, love this kind I’m having in my hands (I think they’re called Hortensia?). Have to go and get some today, but first we’re about to go and pluck some chanterelles in the woods! Talk to you  later babes! <3


9 kommentarer9 kommentarer om “FLOWERS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här