LAST DINNER

janni-deler-last-dinnerDSC_8917
janni-deler-last-dinnerDSC_8919 copy
janni-deler-last-dinnerDSC_8923
janni-deler-last-dinnerDSC_8924
janni-deler-last-dinnerDSC_8925 copy
janni-deler-last-dinnerDSC_8926
janni-deler-last-dinnerDSC_8927
janni-deler-last-dinnerDSC_8944 copy
janni-deler-last-dinnerDSC_8941
janni-deler-last-dinnerDSC_8947
janni-deler-last-dinnerDSC_8948

Our last dinner at the Zalado summer house, amazing weekend!

Såhär såg det ut sista kvällen på slottet, alltså det var så fint så jag nästan smällde av… Man ville ju bara flytta in! Vi åt en supergod trerätters-middag och hade en riktigt mysig avslutning. Jag och Line kommer ses snart i Göteborg, ska bli så kul att få hänga igen! :-) Har varit en fantastisk helg och nu har jag en fullproppad vecka framför mig, det var skönt att komma bort lite och bara tänka på att ha det mysigt och kul med nya människor. Nu är jag verkligen redo för en vecka med massor av kul och jobb! Ha en mysig kväll babes, puss och kram <3

//This was how it looked our last night at the castle, it was so beautiful… I just wanted to move in! We had an amazing three-course dinner and had a great end to the weekend. Me and Line will meet soon again in Gothenburg, can’t wait to hang out again! :-) Have been such a great weekend and now I have a week full of plans, it was nice to get away for a while and just have fun and meet some fun new people. Now I’m so ready for a week with lots of fun and work! Have a cozy night babes, kisses and hugs <3

10 reaktioner på “LAST DINNER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.