OMELETTE DELUXE

janni-deler-mushroom-omelettDSC_8968
janni-deler-mushroom-omelettDSC_8974
janni-deler-mushroom-omelettDSC_8970 copy
janni-deler-mushroom-omelettDSC_8978
janni-deler-mushroom-omelettDSC_8979
janni-deler-mushroom-omelettDSC_8975 copy
janni-deler-mushroom-omelettDSC_8985
janni-deler-mushroom-omelettDSC_8989
janni-deler-mushroom-omelettDSC_8993 copy
janni-deler-mushroom-omelettDSC_9000
janni-deler-mushroom-omelettDSC_8992
janni-deler-mushroom-omelettDSC_9001
janni-deler-mushroom-omelettDSC_9005
Simple and amazing dish, omelette with mushrooms, cheese and spices!

Det var alltså det här vi lagade till igår efter svamp-plockningen, svamp-omelett. :-) Man kan såklart köpa svamp också om man inte har tid att harva runt i skogen… Stek svampen tills den känns halvklar, lägg i gullök och stek lite till och häll sedan på lite grädde, salt, peppar och persilja (MUMS!). Blanda ihop några ägg och stek en tunn omelett, när den nästan är genomstekt så häller du på svampröran och lite ost, vik ihop den och sen är det klart! Toppa med lite mer persilja om du vill. Grymt enkel och god maträtt! Nu ska jag iväg på middag på Un Poco, ha en fin kväll babes. <3

//This was the dish we made yesterday after our mushroom hunting, mushroom omelette. :-) Of course you can just buy mushroom if you don’t have the time to walk around in the woods for a few hours… Fry the mushrooms until it’s almost ready, add onion and fry a bit more and then add cream, salt, pepper and parsley (YUM!). Mix some eggs and make a thin omelette, when it’s almost done add the mushroom-cream and some cheese, fold it together and then it’s done! Top it all with some more parsley if you like. Super easy and tasty dish! Now I’m on my way for dinner at Un Poco, have a lovely night babes. <3

7 reaktioner på “OMELETTE DELUXE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.