SHOE LACE

janni-deler-shoelace-nikeairforceDSC_8368
janni-deler-shoelace-nikeairforceDSC_8370 copy
janni-deler-shoelace-nikeairforceDSC_8372

Cleaning up my shoes with some new shoe laces, feels like new ones!

Mina Nike’s har jag använt lite väl mycket på senaste tiden men de har börjat kännas så otroligt smutsiga. Försökte tvätta av de på samma sätt som jag gjorde HÄR men de kändes fortfarande smutsiga… Så, jag bytte skosnören och vilken skillnad! Hett tips om ni har några skor som inte känns rena trots att ni tvättat de, byt skosnören. ;-) Jag hittade mina här hemma, finns lite överallt (skomakare, skobutiker osv) och kostar inte så mycket. Så nu kan jag använde mina Nike’s ännu lite till haha! <3

//I’ve used my Nike’s quite a lot the last few months but they’ve started to look so dirty. Tried to wash them the same way as I did HERE but they still didn’t look clean… So, I changed the shoe laces and what a difference! Great tip if you have shoes that doesn’t feel clean even after you’ve cleaned them, change shoe laces. ;-) I found the new ones at home, you can get it almost everywhere (shoe maker, shoe stores etc.) and doesn’t cost much. So now I can use my Nike’s even more haha! <3

6 reaktioner på “SHOE LACE”

 • johanna says:

  De såg sjukt mycket fräschare ut efter!

 • Phuong says:

  Ett tips är att annars tvätta sina skosnören. Det har jag gjort på mina converse och med lite vilja, tvättmedel och gnuggandes så blir de vita igen!

 • Maja ♥ says:

  Det blev verkligen en otrolig skillnad! Bra tips :)

 • Frida says:

  Hejsan,
  Jag har en fråga, är du blodgivare? Eller har du några funderingar kring det?
  Fick just reda på att det bara är 3% av befolkningen i Sverige som är det vilket är extremt lite.
  Tänkte du som är så bra förebild för många tjejer, kändes lite som en Janni-grej ;)

  • Janni says:

   Hej! Jag är tyvärr inte det, hade gärna varit det men jag har hört att jag har fel blodgrupp… Får ta tag i det igen och kolla! Kram <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.