SHOOTING DAY

janni-deler-photodayDSC_9013
janni-deler-photodayDSC_9008
janni-deler-photodayDSC_9015
janni-deler-photodayDSC_9009
janni-deler-photodayDSC_9025
janni-deler-photodayDSC_9019
janni-deler-carolineroxyforbubbleroomDSC_9047

Make up done and then photo-shooting all day, so much fun!

Vilken heldag med gänget från Bubbleroom! Vi träffades imorse på ett hotell där vi fixade make, kollade inspiration och åt lunch. Alltså den här sminkningen, fy f*n vad jag önskar att jag hade någon som sminkade mig varje morgon haha! Victoria var otroligt duktig, fick lite tips också så får väl försöka använda lite av det… ;-) Nu är jag helt slut och ska packa klart, åker till Borås imorgonbitti för att spana in Nellys nya kollektion och sen till Göteborg för middag/sleepover, på torsdag åker jag äntligen till Monaco och min älskling. Can’t waaaait!!!! Puss på er, hörs imorgon! <3

//What a day with the Bubbleroom-team! We met this morning at a hotel and got our make up done, checked out the different looks and had lunch. Okay this make up, holy sh*t how I wished someone could do my make up every morning haha! Victoria was so good, I also got some tips so I have to try some of them out… ;-) Now I’m totally done for the day and have to pack my bags, going to Borås tomorrow to check out Nelly’s new collection and then to Gothenburg for dinner/sleepover, on thursday I’m finally going to Monaco and my love. Can’t waaait!!!! Hugs babes, talk to you tomorrow! <3

16 reaktioner på “SHOOTING DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.