BTS

janni-deler-carolineroxyforbubbleroomDSC_9033
janni-deler-carolineroxyforbubbleroomDSC_9039
janni-deler-carolineroxyforbubbleroomDSC_9080
janni-deler-carolineroxyforbubbleroomDSC_9034
janni-deler-carolineroxyforbubbleroomDSC_9072
janni-deler-carolineroxyforbubbleroomDSC_9057
janni-deler-carolineroxyforbubbleroomDSC_9075
janni-deler-carolineroxyforbubbleroomDSC_9098
janni-deler-carolineroxyforbubbleroomDSC_9110
janni-deler-carolineroxyforbubbleroomDSC_9115
janni-deler-carolineroxyforbubbleroomDSC_9118
Some behind the scenes from yesterday’s shoot, amazing team!

God morgon finisar! Tänkte visa lite bilder från igår, resultatet får ni se snart. :-) Det var alltså jag, Carro och Kristine som plåtade för Carros kollektion som släpps snart. Så mycket snygga grejer… Ska bli riktigt kul att se resultatet!! Vi hade ju inte lite tur med vädret, varmt och soligt vilket alltid gör det så mycket lättare när man ska fota utomhus. Tack ladies för en grym dag. <3 Nu är det dags att flyga men vi hörs under dagen såklart, puss så länge. <3

//Good morning babes! Thought I would show you some pics from yesterday, you’ll see the result soon. :-) So, it was me, Carro and Kristine that shooted Carro’s collection that will be out soon. So much nice things… Can’t wait to see the result!! We were so lucky with the weather, hot and sunny which always makes it so much easier when you’re supposed to do it outside. Thanks ladies for a great day. <3 Time to fly but I’ll talk to you soon, hugs. <3

14 reaktioner på “BTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.