WORKOUT TOGETHER

janni-deler-casall-timetowowDSC_5386
janni-deler-casall-timetowowDSC_5400

Time for a workout together, wohoo!

Nu kommer en superrolig grej som jag hoppas ni vill vara med på, jag kommer köra ett cirkelpass med er och en tränare från Casall i Stockholm den 10e september! Alltså det ska bli så kul att få köra och svettas med er!! :D Anmäler er gör ni HÄR! Det är först till kvarn så in och osa, jag tycker det här ska bli så fantastiskt kul. Puss babes, nu ska jag snart flyga till Monaco! <3

//Now I have a super fun thing going on and I hope some of you guys live in Sweden, I will do a circuit workout with you guys and a trainer from Casall in Stockholm 10th of september! Can’t wait to workout with you guys and just sweat it out together!! :D You can join HERE if you’re in Sweden that day. ;-) Hopefully I will see some of you there. Soon time for me to fly to Monaco, hugs babes! <3

14 reaktioner på “WORKOUT TOGETHER”

 • johanna says:

  brukar du träna med smink?

  • Janni says:

   Nee, det brukar jag inte men om jag tränar på kvällen och haft smink på dagen så gör jag det. :-) Använder dock inte foundation så det är inget som kan gå in i porerna på samma sätt. Kram! <3

 • Maja ♥ says:

  Jag skulle jättegärna vilja vara med och undrar om det kostar något? :)

 • Linnea says:

  Vad roligt, jag har anmält mig! :-)

 • Ellen says:

  Jag önskar att jag kunde komma :(

 • jenni says:

  Hej fina Janni! Jag har en fråga angående Kaylas träningsprogram som du kör/har kört, anledningen till det är att jag själv kör det och påbörjar nu den 5e veckan och ÄLSKAR det! Slutar du följa det när du har kört klart alla veckor eller går det att fortsätta följa det på något sätt? Övningarna blir ju tuffare ju längre in i programmet man kommer, och det är ju det som ger resultat också. Så då funderar jag på när man har gjort färdigt programmet, kan man fortsätta på nåt sätt och fortsätta utvecklas? Typ göra samma övningar men använda tyngre vikter? Hoppas att du förstår min fråga, alltid svårt att formulera sig i text :) Kram

  • Janni says:

   Hej söta! Jag kör det, ett inlägg om det kommer snart! :-) Man kan köra om det igen precis som du säger, nu finns även en 2.0 guide som är en fortsättning så det kan du bestämma själv vilket du vill köra på! Duktig du är, pepp!!! Kram <3

 • Izabella says:

  Svar till JENNI: Kayla har gjort en 2.0 bikini body guide som är en fortsättning och veckorna 13-24 .. http://www.kaylaitsines.com.au

 • Embla says:

  Hej! Jag undrar om du vet om Andrea Marschall (som ju jobbar på Casall) har någon blogg? Hon verkar vara en så himla härlig person och det hade varit roligt att följa henne!

Leave a Reply

Your email address will not be published.