NELLY HOTEL

janni-deler-nellyhotel-gbgDSC_9255
janni-deler-nellyhotel-gbgDSC_9174
janni-deler-nellyhotel-gbgDSC_9175
janni-deler-nellyhotel-gbgDSC_9176
janni-deler-nellyhotel-gbgDSC_9178
janni-deler-nellyhotel-gbgDSC_9180 copy
janni-deler-nellyhotel-gbgDSC_9186
janni-deler-nellyhotel-gbgDSC_9187
janni-deler-nellyhotel-gbgDSC_9254
janni-deler-nellyhotel-gbgDSC_9257
janni-deler-nellyhotel-gbgDSC_9268
janni-deler-nellyhotel-gbgDSC_9260
janni-deler-nellyhotel-gbgDSC_9261 copy
janni-deler-nellyhotel-gbgDSC_9264
janni-deler-nellyhotel-gbgDSC_9259
janni-deler-nellyhotel-gbgDSC_9275
janni-deler-nellyhotel-gbgDSC_9279
janni-deler-nellyhotel-gbgDSC_9280

Our day and night at the Nelly Hotel, Hotel Pigalle in Gothenburg!

Haha jag kom på att jag bara tog bilder på mat/omgivningen igår, så ni får en lite extra bomb utav det. Vi bodde på hotel Pigalle och det var riktigt speciellt och mysigt! Vi hann fota lite så outfiten får ni se imorgon, sen åt vi en underbar middag och snackade om allt och alla. :-) När middagen var uppäten gick vi ut på terassen och bara njöt till live-musik under bar himmel, magiskt. TACK Nelly.com för en fantastisk resa. Och alla tjejer också! <3 Nu är jag ääntligen i Monaco så vi får se vad Jon har planerat för middag för ikväll hehe, puss på er!

//Haha I noticed that I’ve just took pics of the food/surroundings yesterday, so that’s all I have to show you. We stayed at hotel Pigalle and it was so nice and cozy! We had the time to take some pics so you’ll see the outfit tomorrow, after that we had an amazing dinner and talked about everything and nothing. :-) When we finished dinner we went out on the terrace and enjoyed some live music under the open sky, magic. THANKS Nelly.com for an amazing trip. And all the girls too! <3 Now I’m finally in Monaco so we’ll see what dinner plans Jon have for us for tonight hehe, hugs babes!

17 reaktioner på “NELLY HOTEL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.