NEON

janni-deler-neonDSC_9219
janni-deler-neontwo
janni-deler-neonDSC_9198
janni-deler-neonDSC_9225ny
janni-deler-neonDSC_9244
janni-deler-neonDSC_9195
janni-deler-neonDSC_9230
janni-deler-neonDSC_9197
janni-deler-neonDSC_9203tr
janni-deler-neonDSC_9212copy
janni-deler-neonDSC_9215

Chicwish dress (here!)/ Chanel bag/ Boda Skins jacket (here!)/ Shoes from Miami (no brand!)

God morgon från ett soligt Monaco! Äääälskar att vakna upp här, min älskling bredvid mig och äta en frukost på balkongen efter en morgonprommis. Ibland förstår jag inte varför jag inte bara flyttar hit… ;-) Här kommer min look jag hade på Nelly-kvällen som snälla Fanny fotade. De här skorna alltså! <3 Min kamera har varit brusig senaste tiden, vet inte om ni märkt det men jag hatar det. Ska försöka fiffla med inställningarna idag så får vi se om det blir bättre! Hörs sen finisar, puss! <3

//Good morning from a sunny Monaco! Looove to wake up here, my love next to me and have breakfast on the balcony after a morning walk. Sometimes I really don’t understand why I just don’t move here already… ;-) Here’s my look from the Nelly-night that sweetie Fanny helped me with. These shoes! <3 My camera have been acting weird lately, don’t know if you’ve noticed but I hate it. Will try to mix with the settings today so hopefully I can solve the problem! Talk to you later babes, hugs! <3

17 reaktioner på “NEON”

Leave a Reply

Your email address will not be published.