BEACH CLUB.

janni-deler-beach-dayDSC_9399
janni-deler-beach-dayDSC_9405
janni-deler-beach-dayDSC_9401
janni-deler-beach-dayDSC_9416
janni-deler-beach-dayDSC_9418
janni-deler-beach-dayDSC_9419
janni-deler-beach-dayDSC_9397
janni-deler-beach-dayDSC_9422
janni-deler-beach-dayDSC_9427
janni-deler-beach-dayDSC_9436

Chill time at MC Beach Club, sun tanning, eating and swimming!

Såhär ser det alltså ut på MC Beach Club, älskar det stället… Det ligger 5 minuters gångavstånd hemifrån oss så det är lätt att ta sig dit. Jag trodde faktiskt att det skulle vara kallare i vattnet men det var varmt, hur härligt!? Vi simmade runt lite, åt lite mat och så somnade jag en stund. Blir alltid så trött när jag kommer hit eller till Spanien så jag gissar att hela min kropp slappnar av. Så nu laddar jag batterierna helt enkelt! ;-) Hoppas ni har fint väder där hemma också, puss så länge. <3

//This is how MC Beach Club looks like, love that place… It’s a 5 minute walk from home so it’s easy to go there. I actually thought the water would be colder but it was warm in there, how nice!? We did some swimming, had some food and then I fell a sleep for a while. I always get so tired when I go here or to Spain so I guess my entire body just relax. So now I’m charging my batteries! ;-) Hope you guys have nice weather too, hugs. <3

13 reaktioner på “BEACH CLUB.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.