KIMONO

janni-deler-DSC_9398 copy
janni-deler-kimono-jpg-lindexDSC_9441
janni-deler-kimono-jpg-lindexDSC_9486
janni-deler-kimono-jpg-lindexDSC_9452 copy
janni-deler-kimono-jpg-lindexDSC_9462
janni-deler-kimono-jpg-lindexDSC_9474
janni-deler-kimono-jpg-lindexDSC_9460 copy
janni-deler-kimono-jpg-lindexDSC_9443
janni-deler-kimono-jpg-lindexDSC_9500
Jean Paul G for Lindex kimono/ RayBan glasses/ Primark bathing suit

Goood morning! Hur mår ni? Har varit lite brist på outfits senaste dagarna, jag har mest gått runt såhär. ;-) Försöker suga ut det sista av sommaren även om det känns som högsommar här i Monaco, det blir bara en kortis här den här gången så på tisdag ska jag åka hem till Sthlm igen… Idag blir det äventyr för oss, wihooo! Hoppas ni får en fin söndag, puss och kram <3

//Goood morning! How are you? It’s been a lack of outfits here lately, I’ve walked around like this most of the time. ;-) Trying to get the last out of summer even if it feels like full summer here in Monaco, it’s a short trip for me this time so I’m going back to Sthlm on tuesday again… Today we’re going on an adventure, wihoo! Hope you guys will have a nice sunday, kisses and hugs <3

7 reaktioner på “KIMONO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.