HAPPINESS

janni-deler-beach-dayDSC_9506
janni-deler-beach-dayDSC_9387
janni-deler-beach-dayDSC_9508

Our hangout for the day, Monaco beach club!

Oj vad jag har saknat att ligga på stranden, direkt när jag la mig i solstolen somnade jag… Har haft en riktigt skön lördag, ni ser ju ungefär hur kul vi har haft. ;-) Tog massor av bilder så ni får se mer imorgon! Ikväll står det middag på schemat och imorgon hoppas jag på en sväng till St Tropez för lite lunch, har faktiskt aldrig varit där mer än någon timme på natten så det ska bli kul. Ha en fin lördagkväll, kärlek! <3

//Wow how I’ve missed the beach, right when I lay down in the sun bed I fell asleep… Have had a really nice saturday, you can see how fun we had. ;-) Have tons of pics so I’ll show you tomorrow! Tonight we have dinner on the schedule and tomorrow I’m hoping for us to go to St Tropez for lunch, actually haven’t been there for more than an hour at night so I can’t wait. Have a great saturday night, love! <3

3 reaktioner på “HAPPINESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.