BYE MONACO

janni-deler-bye-mcDSC_9611
janni-deler-bye-mcDSC_9613
janni-deler-bye-mcDSC_9612
janni-deler-bye-mcDSC_9671
janni-deler-bye-mcDSC_9669
janni-deler-bye-mcDSC_9679
janni-deler-bye-mcDSC_9684
janni-deler-bye-mcDSC_9685

Time to leave one of my favorite places and also my bf, sad face…

Nu är det dags för mig att åka hemåt igen, buuhuu! Kommer sakna Monaco och ännu mer min älskling, som tur är kommer han och hänger med mig snart igen. :-) Har verkligen njutit de här dagarna som ni säkert har märkt, nu känner jag mig redo för att göra massa annat kul. Hörs hemma i Sverige nästa gång, hej då Monaco! <3

//Now it’s time for me to go back home again, buhuu! Will miss Monaco and my love even more, luckily he’s coming to me soon to hang out. :-) I’ve really enjoyed my days here as you’ve noticed, now I have tons of energy to do lots of more fun stuff. Talk to you back in Sweden next time, bye Monaco! <3

17 reaktioner på “BYE MONACO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.