FOGGY .

janni-deler-foggy-la-tubieDSC_9789
janni-deler-foggy-la-tubieDSC_9791
janni-deler-foggy-la-tubieDSC_9790
janni-deler-foggy-la-tubieDSC_9793
janni-deler-foggy-la-tubieDSC_9800
janni-deler-foggy-la-tubieDSC_9798
janni-deler-foggy-la-tubieDSC_9794
janni-deler-foggy-la-tubieDSC_9806
janni-deler-foggy-la-tubieDSC_9811
janni-deler-foggy-la-tubieDSC_9812
janni-deler-foggy-la-tubieDSC_9814

Last night we drove up to La Turbie in France, scary up there…

Åh nu är jag hemma, resan gick toppen men jag längtar redan tillbaka, det är väl typiskt… ;-) Igårkväll åkte vi upp med bilen till La Turbie, det ligger nära Monaco och jag har velat se utsikten där uppe ett bra tag. När vi väl kom upp kändes det som vi hamnade mitt bland molnen, det blev nästan lite läskigt där uppe och jag trodde det skulle komma fram några skumma typer. Det gjorde det inte och det var otroligt häftigt att se, vilket ställe!! Får åka upp dit nästa gång när det är klart ute, kan bara tänka mig utsikten. Outfiten ni skymtar kommer upp senare i veckan! Nu ska jag göra te och något gott snacks, hörs imorgon. Puss och god natt! <3

//Oh now I’m back home, everything went smooth but I’m longing back already, always the same… ;-) Last night we drove up to La Turbie, it’s close to Monaco and I’ve always wanted to go up there. When we finally arrived it felt like we ended up in the middle of the clouds, it actually was a bit scary up there and I thought we would meet some scary people up there. We didn’t and it was incredible cool to see, what a place!! Have to go back there when the weather is more clear, can only imagine the view from that place. The outfit you can glimpse will be up later this week! Time to make some tea and a tasty snack, talk to you tomorrow. Kisses and good night! <3

12 reaktioner på “FOGGY .”

Leave a Reply

Your email address will not be published.