WHITE ON WHITE

janni-deler-white-on-whiteDSC_9617
janni-deler-DSC_9626
janni-deler-white-on-whiteDSC_9630
janni-deler-white-on-whiteDSC_9632
janni-deler-white-on-whiteDSC_9634 copy
janni-deler-white-on-whiteDSC_9635
janni-deler-white-on-whiteDSC_9646
janni-deler-white-on-whiteDSC_9661
janni-deler-white-on-whiteDSC_9655
janni-deler-white-on-whiteDSC_9656
janni-deler-white-on-whiteDSC_9662
janni-deler-white-on-whiteDSC_9650

RayBan glasses/ CarolineRoxy for Bubbleroom top (available 17th Sep!)/ Choies.com skirt (similar here!)/ Chanel bag/ Daniel Footwear shoes (similar here!)

God morgon babes! Här kommer outfiten ni kunde se lite av igår, älskar den här tröjan som vi plåtade med Bubbleroom och den kommer ut snart! :-) Älskar fortfarande att klä mig i helvitt, tycker det ser så fräscht ut. Nu håller jag på och tvättar, ska in till stan på ett möte senare och ikväll blir det träning. Måste packa också, det har varit för mycket på senaste tiden alltså men nu är det sista resan för ett tag. Göteborg och Skåne blir det den här gången haha! Puss på er, ha en grym onsdag <3

//Good morning babes! Here’s the outfit you could see some of yesterday, love this top that we shooted with Bubbleroom and it will be out soon! :-) Still love to dress in all white, really think it looks fresh. Now I’m doing laundry, will go in to town later for a meeting and tonight it’s workout mode. Need to pack my bags again, it’s been way too much lately but this trip is the last one for a while. Gothenburg and Skåne is up this time haha! Hugs, have a great wednesday! <3

21 reaktioner på “WHITE ON WHITE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.