TRAIN TRIP

janni-deler-DSC_9856
janni-deler-IMG_0183
janni-deler-DSC_9853
janni-deler-IMG_0186

Time to leave Stockholm with these lovely ladies and go to Gothenburg and Lindex party!

Good morgon från tåget påväg till Göteborg! Vi möttes upp imorse på Stockholm Central och nu hoppade vi precis på Lindex-tåget. Tror det kommer bli en galen kväll, allt känns otroligt uppstyrt. Jag, Joanna och Jossan ska vidare på yoga-resa resten av helgen i Skåne, så vi får en riktig helhelg ihop. Nu ska jag hugga in på den enorma frukostpåsen vi precis fick. Muums!! Puss babes <3

//Good morning from the train to Gothenburg! We met up this morning at Stockholm Central and just jumped on the Lindex-train. Think this will be a crazy night and everything feels super organized. Me, Joanna and Jossan will go on a yoga-trip the rest of the weekend in Skåne, so we will have a full weekend together. Now I will dig in on the huuge breakfast bag we just got. Yuuum!! Hugs babes <3

21 reaktioner på “TRAIN TRIP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.