SWEATY LADIES

janni-deler-casall-sculpturearmyDSC_9825
janni-deler-casall-sculpturearmyDSC_9827
janni-deler-casall-sculpturearmyDSC_9834
janni-deler-casall-sculpturearmyDSC_9848
janni-deler-casall-sculpturearmyDSC_9838 copy
janni-deler-casall-sculpturearmyDSC_9842
janni-deler-casall-sculpturearmyDSC_9849

Some pics from last night, I was a bit too busy working out…

Igårkväll då, vilket gäng vi blev. Kom till en tom lokal som snabbt fylldes av massa härliga och peppade tjejer. Vi körde ett cirkelpass med ca 12 övningar, vi körde varje övning i 45 sek och vilade i 15 sek mellan varje station, och sen två varv. Jag säger bara enhands-burpees, grodarmhävningar, jump squats och massa svett. ;-) SÅ otroligt kul! Kolla bara vilket gäng vi var, får försöka köra igen som sagt. Tack ladies för igår, och tack Casall! <3

//So last night, what a gang we ended up to be. Came to an empty hall that quickly was filled with lots of lovely and stoked girls. We did a circuit workout with 12 different stations, we did every station for 45 sec and rested 15 sec in between, we did all of it two rounds. I can just say one handed-burpees, frog push ups, jump squats and tons of sweat. ;-) SO much fun! And what a crew we were, will try my best to do this again. Thanks ladies for last night, and thanks Casall! <3

7 reaktioner på “SWEATY LADIES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.