Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:44 | September 12, 2014

THESE MOMENTS…

Untitled-1 copyGod morgon! Sitter och har precis mumsat i mig det ovanför (galen granola, måste försöka göra liknande) och försöker smälta gårdagen. Det var bland det sjuuukaste jag sett, vilken show!! Tog massor av mobilbilder så kan se om jag kan göra något av de, är så ledsen för att man inte fick använda kameran. Hade mer än gärna delat med mig till er! Jag säger bara Izabel Goulart, Caroline Winberg, Icona Pop, Anges och det bara fortsätter, den här showen kommer bli svår att slå. Satt med hakan i golvet i en timme haha! ;-) Nu ska vi snart rulla vidare mot Skåne och yoga, finns inget jag är så sugen på som det nu. PUSS!

//Good morning! I’m sitting here and just had all this above (insane granola, need to try and figure out how to make it) and trying to understand what happened last night. This show was about the craziest things I’ve even seen, what a show!! Took lots of pics with my phone so I’ll see if I can make something out of it, so sad I couldn’t use my camera. Would love to share this with you guys! I can just say Izabel Goulart, Caroline Winberg, Icona Pop, Agnes and on and on, this show will be hard to beat. I just sat there with my moth open for an hour haha! ;-) Soon it’s time for us to drive over to Skåne and yoga, that’s exactly what I need now. HUGS!

 


9 kommentarer9 kommentarer om “THESE MOMENTS…”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gud vad häftigt!! Avundsjuk är man verkligen här borta!

  Reply
 • Vad kul ! Vart i Skåne ska ni ? Helsingborg tycker jag haha :) puss & kram

  Reply
 • Haha sötnos, får bli nästa gång! ;-) Vi var i Kivik! Stor kram <3

  Reply
 • Men mums! Älskar dina frukostbilder, alltid så fint uppdukat.

  Kan tänka mig att visningen var grym!

  Ha en härlig skåneresa! Yoga är verkligen fantastiskt :)

  Reply
 • Tack söta du! <3 Stor kram!

  Reply
 • Låter som en grymt bra show!

  Reply
 • Åhh frukosten ser verkligen hur god ut som helst :)

  Reply
 • I just love your blog!!

  One quick question.. How do you get your pictures like this? Which camera are you using?
  I love when pictures is this colorful..

  Sorry I know you properly get this question a thousand times..

  But keep up the great job! I get so inspired!

  Reply
 • Thanks hun! I use Nikon D600 and then edit in Lightroom. I’ve just practiced how to edit a lot and tries to get better all the time! :-) Hugs!

  Reply