RX BUBBLEROOM

RC125191-2
RC125452
RC124859
RC124999
RC125852

Some of the pics from the photoshoot with Bubbleroom!

Nu har vi fått bilderna från plåtningen för Caroline Roxy for Bubbleroom, lite coola ser vi ut iallafall. ;-) Jag brukar ju inte köra så mycket “attityd” på mina bilder men det var kul med något annorlunda! Massor av grymma kläder och annat, kollektionen kommer säljas på Bubbleroom.com från den 17e sep! Ikväll är det stor fest för Lindex på hemlig location, vi fick inte ta med några kameror men jag ska försöka smuggla med en iallafall… Hehe, busigt! ;-) Hörs imorgon, puss och kram! <3

//Now we got the pics from the photo shoot we did for Caroline Roxy for Bubbleroom, we look a bit cool at least. ;-) I usually don’t do the “attitude” pose that often in my pics but it was fun with something different! Lots of nice clothes and stuff, will be out September 17th at Bubbleroom.com! Tonight it’s a huge party with Lindex at a secret location, we couldn’t bring any cameras but I will try to sneek mine in anyway… Hehe, I’m bad! ;-) Talk to you tomorrow, kisses and hugs! <3 

6 reaktioner på “RX BUBBLEROOM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.