JOURNEY

janni-deler-life-tripDSC_9899
janni-deler-life-tripDSC_9923
janni-deler-life-tripDSC_9885
janni-deler-life-tripDSC_9875
janni-deler-life-tripDSC_9877
janni-deler-life-tripDSC_9881
janni-deler-life-tripDSC_9894
janni-deler-life-tripDSC_9874
janni-deler-life-tripDSC_9970

Having the best and most interesting weekend, will just enjoy it here!

Hej på er! Först, förlåt för min frånvaro men vi har haft fullt upp sen vi kom hit. Eller fullt och fullt, vi är här på en otroligt häftig resa och gör saker jag aldrig ägnat en tanke åt. Vi ska försöka hitta oss själva, och tro mig när jag säger att jag tyckte det lät exakt lika flummigt som ni säkert gör men jag är helt hooked och har bara sugit in mig allt som sagts sen igår. Vi är i ett helt otroligt hus i Kivik och det var längesen jag kände mig såhär lugn, tror verkligen att jag behöver det här. Jag ska berätta mer efter helgen, men igårkväll gick vi in i “tystnad” från 10 på kvällen tills efter frukost imorse. Det var inte lätt med massa tjejer runt om men otroligt nyttigt tror jag! Nu ska vi äta lunch och koppla bort datorn, vi hörs senare fina ni! <3

//Hey guys! First of all sorry for my absence but we’ve been busy since the second we got here. Or busy, we’re here on a special journey and do things I’ve never even thought about for a second. We’re trying to find out who we are, and believe me when I say that I thought it sounded just as freaky as you probably do when I came here, but I’m totally hooked and I’ve just been listening to everything since last night. We live in this incredible house in Kivik and it’s been way too long since I felt this calm, this is something I really need. I will tell you more about this weekend later, but last night we went in to “silence” from 10pm until after breakfast this morning. It was not easy when you have all these girls around but I think it’s really good for you! Time for lunch and turning of the computer, I’ll talk to you later babes! <3

9 reaktioner på “JOURNEY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.