THE SHOW

janni-deler-gaultier-show-lindexIMG_6978
janni-deler-gaultier-show-lindexIMG_6993 copy
janni-deler-gaultier-show-lindexIMG_7029 copy
janni-deler-gaultier-show-lindexIMG_7015 copy
janni-deler-gaultier-show-lindexIMG_7032
janni-deler-gaultier-show-lindexIMG_7053 copy
janni-deler-gaultier-show-lindexIMG_7059
janni-deler-gaultier-show-lindexIMG_7042 copy
janni-deler-gaultier-show-lindexIMG_7069 copy
janni-deler-gaultier-show-lindexIMG_7085 copy
janni-deler-gaultier-show-lindexIMG_7088 copy
janni-deler-gaultier-show-lindexIMG_7091 copy
IMG_00541
janni-deler-gaultier-show-lindexIMG_7096

Last nights EPIC show, I’m still smiling thinking about it…

Boom, här har vi Lindex-kvällen från min mobil. Vet att jag enbart pratat om det här sista dagarna men efter den här posten ska jag sluta tjata (hehe, tror jag)! Vi åkte ut till en superfin plats vid vattnet, det var två stora lokaler där vi först minglade i ena för att sen gå vidare till den andra. Där var det dags att smälla av! När Iza Goulart kom ut fick jag gnugga ögonen, tycker hon är så j*kla ball och självsäker, det var så mycket vackert att kolla på den här kvällen… Jag säger bara Lindex, håll koll där för det fanns så mycket snyggt så på måndag är det jag som tar en shoppingrunda! Det var en modevisning blandat med konsert och barnen kan ha varit det sötaste jag sett, ville skaffa barn direkt haha! Efter showen var det middag och fest, en riktig helkväll. Hoppas ni haft en härlig dag, vi hörs imorgon! <3

//Boom, here’s the Lindex-night thru my phone. I know this is all I’ve been talking about lately but after this post I will stop (hehe, I think)! We went to a beautiful place by the water, it was two buildings and first we had some drinks in one of them and then walked over to the other one. In there it was showtime! When Iza Goulart walked out I had to rub my eyes to be sure, I think she’s such a cool and confident woman, it was too much beautiful things to see this night… I can just say Lindex, keep your eyes on it because the clothes were amazing so I need to do some shopping on monday! It was a fashion show mixed with a concert and the kids were the cutest part of it all, just wanted to have a baby then and there haha! After the show it was time for dinner and party, a full on night. Hope you’ve had a great day, talk to you tomorrow! <3

6 reaktioner på “THE SHOW”

Leave a Reply

Your email address will not be published.