Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:22 | September 13, 2014

THE SHOW

janni-deler-gaultier-show-lindexIMG_6978janni-deler-gaultier-show-lindexIMG_6993 copyjanni-deler-gaultier-show-lindexIMG_7029 copyjanni-deler-gaultier-show-lindexIMG_7015 copyjanni-deler-gaultier-show-lindexIMG_7032janni-deler-gaultier-show-lindexIMG_7053 copyjanni-deler-gaultier-show-lindexIMG_7059janni-deler-gaultier-show-lindexIMG_7042 copyjanni-deler-gaultier-show-lindexIMG_7069 copyjanni-deler-gaultier-show-lindexIMG_7085 copyjanni-deler-gaultier-show-lindexIMG_7088 copyjanni-deler-gaultier-show-lindexIMG_7091 copyIMG_00541janni-deler-gaultier-show-lindexIMG_7096

Last nights EPIC show, I’m still smiling thinking about it…

Boom, här har vi Lindex-kvällen från min mobil. Vet att jag enbart pratat om det här sista dagarna men efter den här posten ska jag sluta tjata (hehe, tror jag)! Vi åkte ut till en superfin plats vid vattnet, det var två stora lokaler där vi först minglade i ena för att sen gå vidare till den andra. Där var det dags att smälla av! När Iza Goulart kom ut fick jag gnugga ögonen, tycker hon är så j*kla ball och självsäker, det var så mycket vackert att kolla på den här kvällen… Jag säger bara Lindex, håll koll där för det fanns så mycket snyggt så på måndag är det jag som tar en shoppingrunda! Det var en modevisning blandat med konsert och barnen kan ha varit det sötaste jag sett, ville skaffa barn direkt haha! Efter showen var det middag och fest, en riktig helkväll. Hoppas ni haft en härlig dag, vi hörs imorgon! <3

//Boom, here’s the Lindex-night thru my phone. I know this is all I’ve been talking about lately but after this post I will stop (hehe, I think)! We went to a beautiful place by the water, it was two buildings and first we had some drinks in one of them and then walked over to the other one. In there it was showtime! When Iza Goulart walked out I had to rub my eyes to be sure, I think she’s such a cool and confident woman, it was too much beautiful things to see this night… I can just say Lindex, keep your eyes on it because the clothes were amazing so I need to do some shopping on monday! It was a fashion show mixed with a concert and the kids were the cutest part of it all, just wanted to have a baby then and there haha! After the show it was time for dinner and party, a full on night. Hope you’ve had a great day, talk to you tomorrow! <3


6 kommentarer6 kommentarer om “THE SHOW”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilket hotell bodde du på när du va i gbg?

  Reply
 • Vi bodde på Post Hotell, riktigt bra hotell!! <3

  Reply
 • Coola bilder !! Kul !
  http://wlaukkanens.se

  Reply
 • Alltså pop-up reklamen som kmr när man ska se din blogg från mobil/iPad är så sjukt irriterande. På mobil går den i princip inte att trycka ner, så hamnar ist på reklamens hemsida heeeela tiden. Tyvärr förlorar du en läsare här!

  Reply
 • Oj vad tråkigt att höra, jag har inte haft det problemet själv men säger till om det direkt så får det lösas!! Hoppas du kommer tillbaka. Kram <3

  Reply
 • Vilken strl har du i den beiga bodyn? Tänkte försöka få tag på en imorn o undrar hur dom är i storlekarna :) den är så himla fin!!

  Reply