MORE BREAKFAST

janni-deler-breakfastDSC_0004
janni-deler-breakfastDSC_0005

Gotta love breakfast…

God morgon! Vilket väääder det är, hörde på nyhetsmorgon att man tydligen ska säga sommar fortfarande om man tänker på temperaturen. ;-) Har varit ganska mycket mat här senaste tiden känns det som haha, men det är ju så gott och kul att fota! Kommer upp en outfit senare idag så kika in då. Nu ska jag göra en till kopp kaffe och dyka ner i mailen, känner mig piggare idag och det känns sjukt bra! Puss så länge <3

//Good morning! The weather is crazy, heard on the morning news that it’s still summer if you think of the temperature. ;-) It’s been a lot of food here lately haha, but it’s so tasty and fun to take pics of! Will post an outfit later on today so stay tuned. Time for another cup of coffee and then dive in to my email, feel a lot more energized today and I love it! Hugs babes <3

10 reaktioner på “MORE BREAKFAST”

Leave a Reply

Your email address will not be published.