FRESH AIR

janni-deler-fresh-airDSC_0020
janni-deler-fresh-airDSC_0025
janni-deler-fresh-airDSC_0037
janni-deler-fresh-airDSC_0029
janni-deler-fresh-airDSC_0047

Today’s “get fresh air” mission, walk and buy food!

Har varit helt energilös idag, vet inte om det är helgen som har gjort att jag är helt slut haha! Vi passar pappas hus ute på Lidingö nu när han är i Spanien, eller nja vi tycker min lägenhet är lite liten när man är två så vi passar på när pappa är borta rättare sagt. ;-) Har legat inne nästan hela dagen och jobbat, slappat och som sagt varit seg. När vi skulle äta middag bestämde vi oss för en prommis till affären, Lidingö är för vackert och speciellt när det är sånt här väder. Nu har vi precis kört en sent träningspass (ÄLSKAR att ha ett gym hemma!) och nu ska vi kolla film och sova tidigt. Ha en härlig kväll, puss! <3

//Have been lacking energy all day, don’t know if this weekend made me like this haha! We’re watching my dads house on Lidingö now when he’s in Spain, oh well we think my apartment is a bit too small when both of us are here so maybe I should say we take our chance when my dad is away. ;-) Have been inside almost all day and worked, chilled and just been un-energized. When we got hungry we decided to take a walk to buy food, Lidingö is so beautiful and especially when the weather is like this. Now we just did a late workout (LOVE to have a gym at home!) and now it’s movie time before early bedtime. Have a great night, hugs! <3

10 reaktioner på “FRESH AIR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.