SUMMERHOUSE MIX

janni-deler-zalando-summerhousemix_MG_1310
janni-deler-zalando-summerhousemixDSC_8915
janni-deler-_MG_1315 copy
janni-deler-zalando-summerhousemixDSC_8875
janni-deler-zalando-summerhousemixDSC_8874
janni-deler-zalando-summerhousemixDSC_8905

Miss these girls… And this amazing house! (1st pic: Christina, me, Line and Julia)

Hittade några bilder från Zalando Summer House som jag inte visat er. Vet att det är några veckor sen men längtade tillbaka till det underbara huset och alla härliga ladies. <3 Konstigt egentligen hur man kan träffa tjejer som man klickar med så snabbt. Nu ligger jag i soffan och glor på tv, kollar bilder och väntar på att Jon ska ringa så jag kan åka och hämta honom i stan. Imorgon är det fix inför torsdag som gäller, hoppas ni har en mysig kväll. <3

//Found some pics from Zalando Summer House that I still haven’t showed you guys. I know it’s a few weeks ago but I couldn’t help longing back to that amazing house and lovely ladies. <3 Weird that you can feel so comfortable with some people that quick. Now I’m chilling in the sofa watching TV, looking through some pics and waiting for Jon to call so I can drive in to town and pick him up. Tomorrow I have some things I need to sort out for thursday, hope you guys have a lovely night. <3

10 reaktioner på “SUMMERHOUSE MIX”

 • Vickan says:

  Hej Janni!
  Du har en superbra blogg och jag läser den varje dag! Bilderna är alltid helt magiska och du är ju vacker som få, dock vill jag gärna nämna att du gärna får vara mer detaljerad när du skriver! Upplever att du skriver rätt generellt ibland och det vore kul om du hade lite mer “tyngd” i inläggen, t.ex. detaljer och åsikter! Kanske lyfta fram om det hänt/om det kommer att hända något speciellt, (vilket det verkar göra hela tiden) Men kanske just att du lyfter fram saker mer dramatiskt! ;) Hoppas att du uppskattar tips, tycker som sagt att din blogg är grym.
  Kram

  • Janni says:

   Hej fina du! Tack, blir superglad av att höra det. :-) Tack för tipset, ska verkligen tänka på det. Ibland känns det som om de flesta bara vill kolla på bilder och inte läsa så mycket, därför har jag kört på det men jag ska absolut tänka på det i framtiden. Älskar att få era åsikter/tankar. Stor kram! <3

 • Elle says:

  Villa härliga bilder och din frisyr är så fin här!
  xx Elle

  http://www.cherryblossomstreet.com -Swedish Model and blogger in Tokyo

 • Inna says:

  Hey Janni !

  You girls look amazing:)
  I guess you are asked this question so often, but what camera do you use?

  Keep up the good work, xx

 • Emma says:

  Hej Janni! Jag och min kompis ska ner till marbella på höstlovet. Vi går vårt sista år i gymnasiet och vår tanke är att hitta någon snygg balklänning där nere. Du som har ett andra hem där, undrar jag om du har några tips där man kan hitta snygga balklänningar? Otroligt tacksam för svar. Och tack för en grym blogg!! Du är grym !

  • Janni says:

   Hej Emma! Åh vad kul, hoppas ni får en underbar resa! :-) Det finns två butiker där det kan finnas riktigt bra klänningar ibland, om du går upp från hamnen mot ett litet torg där det brukar vara marknad så ligger det på samma gata som Mc Donalds ligger. Motek heter den ena har jag för mig, så kolla där! Stor kram <3

 • Men vilka helt magiskt fina bilder! Älskar din look :)

  Kram,
  Line – http://themanylivesofline.blogspot.se/

 • Dash says:

  Hey Jannideler.com!
  I am a big fan of your style! I like to check on your blog so often to keep up with fashion :D thank you for being so fashionable and for writing in English also! :)
  May I know please the name of your hair style in these picutres please ?

  thanks :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.