CLARISONIC COMPETITION

janni-deler-clarasonic-ariaL1110808
janni-deler-clarasonic-ariaL1110806
janni-deler-clarasonic-ariaL1110810

Win this new Clarisonic Aria, a great product for your skin!

God morgon babes! Nu har jag en rolig tävling på gång, nämligen den nya Clarisonic Aria (värde 1 650 kr)! Jag använder ju min och har fått massor av frågor om den, så nu har jag fixat så jag får tävla ut den senaste till en av er. ;-) Lite om borsten då, det är en borste som masserar och rengör huden upp till sex gången bättre än vanlig rengöring, man känner sig verkligen otroligt fräsch och ren när man använder den. På den nya finns det tre olika hastigheter så man kan bestämma själv beroende på hur huden känns den dagen. Så, för att vara med och tävla vill jag att ni motiverar varför just du ska vinna (och skriv med din mail!)! Väljer en vinnare på söndag så kör hårt, puss! <3

//Good morning babes! Now I have a super fun competition for you, the new Clarisonic Aria (around €160)! I use mine and I’ve gotten a lot of questions about it, so now I finally got one to give to you guys. ;-) Some info about the brush, it’s a brush that massages and clean your skin up to six times more than regular face wash, you really feel fresh and clean after using it. This new one have three different levels of speed so you can decide depending on your skin different days. So, to compete you just have to write a comment why you should win this (don’t forget to write your email!)! I will pick a winner on sunday so good luck, hugs! <3

251 reaktioner på “CLARISONIC COMPETITION”

 • Carolin says:

  Jag skulle så gärna vilja vinna den här åt en av mina bästa vänner som gått igenom en större personlig kris nu i sommar. Har länge funderat på att unna henne nått typ en massage men eftersom jag är sjuksköterskestudent är min budget lite för tajt tyvärr. Hon skulle bli såå glad för hon är verkligen någon som i vanliga fall tycker skönhet och hudvård är viktigt. Kram!

 • Jessica says:

  Hej Janni! Jag är tyvärr rätt snål (så som man är när man lever på studielån..) och hade blivit jätteglad över att vinna den här tävligen då jag aldrig skulle köpt en själv! Är en tjej som tränar och vanligtvis äter rätt bra, men sommarens lite för många sötsaker har satt sina spår på min hud som framförallt KÄNNS så himla ofräsch just nu. Och att känna sig ofräsch är typ de värsta jag vet för det påverkar mig och gör att jag inte känner mig bekväm i mig själv. Hade blivit så glad om jag vann!
  Kram och tack för att du ger så mycket träningspepp :)

 • Susanna Svedbergh says:

  Åååh precis vad jag behöver! Har aldrig tidigare haft problem med hyn, men förra sommaren blommade något konstigt upp och jag hade väldigt jobbig acne på kinderna. Hittade under hösten fantastiska produkter som löste det mesta men känner mig fortfarande oren i ansiktet i perioder. Har kikat på denna tidigare, men på grund av livet som fattig student har jag fått nöja mig med så bra produkter det går från Apoteket för att passa min budget. Att få en ren och glänsande hy är verkligen drömmen då jag tränar mycket och vill känna mig ännu mer självsäker utan smink!

  Kram susanna!

  Instagram: @sann_a

 • Att vinna denna hade varit en dröm, en lättnad och en trygghet i min vardag. Efter 22 år har jag fortfarande inte hittat rätt rengöringsprodukter för min hy. Den verkar vilja ändra på sig ständigt. Och vad jag har hört så ska denna borste funka fantastiskt för just velig hy. Så jag kan inget annat än att hålla tummarna för att jag vinner en lättare och renare vardag! Kram ♡

 • Rebecca Eriksson says:

  Jag skulle vilja vinna en clarasonic aria dels därför att jag hört så mycket bra om den och dels för att jag vill visa min kärlek till en väldigt viktig person i mitt liv. Min älskade mamma. En hårt arbetande kvinna som alltid ställer upp, lyssnar och sträcker ut en hjälpande hand när jag själv och andra behöver det. Min mamma är en pärla som sällan tänker på sig själv och aldrig prioriterar sig själv först.
  Hon behöver uppskattning och detta hade gjort henne mer än glad vilket i sin tur gjort mig oerhört lycklig ☺

  Tack för en inspirerande blogg! Kram

 • Matilda says:

  Kul med tävling! En sån skulle jag verkligen behöva efter många timmar i stallet varje dag. Det är lätt att känna sig smutsig när man är i stallet hur mycket man än duschar haha. Som student får jag dessutom vända på varje krona, så att få unna sig något hade verkligen känts bra. Dessutom vill jag få känna mig lite höstfin :) Kram och tack för en inspirerande blogg!

 • Agnes says:

  Hej! Jag skulle vilja vinna för att jag har haft hudproblem ända sedan jag var 12 år (är 17 nu) med acne och oren hy. Jag känner mig alltid smutsig och äcklig i mitt ansikte p.g.a. att det är så orent. Och det blir värre under hösten/vintern. Jag går jämt i smink därför att jag känner mig så ful utan det. Jag tror att en produkt som renar huden så mycket kommer få min hy att bli mycket bättre och jag kommer bli mer självsäker och lära mig tycka om mitt utseende utan smink!

  Puss och kram!

 • Helene says:

  Det skulle vara så roligt att vinna detta kit så jag kan skämma bort min “trötta” hud. Fyller 50 år i november och jag känner att min hud inte är på topp längre…passar också på att tacka för din inspirerande blogg med så fina bilder. KRAM Helene

 • Sussi says:

  Jag jag skulle mer än gärna vilja vara med och vinna denna produkt. Har en liten märklig hy där jag oftast får blemmor och fet hy på sommaren samtidigt som jag får torrare hy nu när kylan kommer. Alltså är det lite krångligare att köpa produkter år ut och år in. Skulle ju därför vara perfekt att kanske få en stabilare hud nu om man får denna. Hade gott. :)

 • Tilde says:

  Hej Janni! Först vill jag säga att du har fantastiskt bra blogg! Jag skulle vilja vinna en clarasonic aria då jag hört mycket bra om den. Har kikat på den flera gånger men det har aldrig blivit något köp. Jag fyller 15 snart och har haft ordentlig problemhy sen jag var 11. Jag har äntligen hittat produkter som funkar, men den tar inte bort alla orenheter. Så jag skulle vilja vinna den så jag ska kunna gå till skolan utan att skämmas över att jag har ett par finnar. Tack!

 • Joanna Eliasson says:

  Om jag skulle vinna den här skulle jag ge den till min mamma, en stark kvinna som varit ensamstående till 3 barn och gett oss ett liv av lycka, kärlek och glädje. Inte nog med att hon stått på 2 ben och ensamstående till 3 barn så fick hon senare i livet sin cancerdiagnossom hon lever med varje dag. Hon älskar hudvårdsprodukter och hudvård och det skulle vara fantastiskt att få ge henne denna. Stor Kram till dig!

 • Jenny says:

  Jag är en tjej som är rätt så nöjd med mitt utseende – bortsett från en “liten” detalj: huden. Är så himla trött på att blemmor och ojämnheter, problemhy i allmänhet, ska behöva dra ner mig. Jag skulle vilja vinna för att kunna få den där hyn som kan spegla min inner glow även på utsidan utan att behöva ta till massa smink.

 • Ninel Hint says:

  Hey! This competition feels like it is meant for me lol. When I was travelling this summer I considered buying a Clarisonic from Sephora (been wanting one because of all the recommendations), but I decided not to buy it because of the price. Havent been able to stop dreaming of one!! The thing is, where I live we don´t have any place that sells a Clarisonic, so winning it would be just so awesome! :)

 • Veronica says:

  I hope it’s international giveaway… :) Well I’ve always have problems with my skin. Although I’m 21 I’m still struggling with acne. I tried many products but nothing helped and I’m already tired of everything. I’m a little bit lazy too, so this product could be fun to use. Especially using some of my cosmetic products with it could be much more funnier. I’ve already encouraged in one czech fashion blog in the same giveaway but I didn’t win. Maybe this could be my second chance. I’d buy it but unfortunately I can’t afford it. Anyway I heard so many positive words about it! And a lot of people get rid of the acne for good.
  [email protected]

 • Sofia says:

  Åh vad skoj! Under graviditeten nu har jag fått sämre hy än någonsin. Det där glowet med strålande hy och tjockt blankt hår ville aldrig infinna sig hos mig och mammapengen kommer inte tillåta sån här lyx. Därför vore det toppen att få vara en lycklig vinnare! :)

 • Ida Olsson says:

  Hej Janni! Det vore ju jättekul att få vinna denna borste till min problemhud som jag försöker hitta ett redskap till för att den ska må bra och få en så naturlig och höstfin lyster som möjligt! Älskar din blogg och all den inspiration du ger mig :) Kram <3

 • Jenny says:

  Har haft eksem i hela mitt liv och nu efter 25 år av plågor börjar äntligen mitt ansikte bli kvitt klådan. Extremt viktigt för mig att hålla hyn ren så att det inte kommer tillbaka så därför skulle jag gärna vilja vinna så att jag glatt kan fortsätta att känna mig snygg i spegeln efter så många år av lidande :)

 • Hanna says:

  Hejsan Janni.

  Jag har precis märkt vad otroligt smutsig och dålig min hy blir efter en dag på jobbet.
  Jag jobbar som emballerare och spån och damm är numera vardag, därför skulle det vara skönt att kunna komma hem och använda Clarasonic aria. En vanlig tvätt med vatten och tvål har jag insett inte riktigt tar bort all smuts.

  Tack för en rolig tävling och ha en fortsatt fin dag.
  Kram Hanna :)

 • Johanna Nilsson says:

  För jag som alla andra har dålig och finnig hud (i perioder), detta är inget jag skäms över, men det är lite jobbigt att försöka täcka över med smink. Det är min motivering för att vinna, måste bäste man… eller kvinna vinna :P :D

 • Sara says:

  Hudproblem har jag länge haft, inte direkt kul och man känner sig vissa dagar väldigt ful. Alla ärr här och där äntligen börjar läka, snälla ge mig en clarasonic så min torra hud kan sluta fläka. Rengöringsritualer hit och dit, onda ansiktsbehandlingar och dåligt självförtroende är inte optimalt, ändå försöker jag tänka positivt och globalt. Det finns människor i världen vars liv tickar… och ändå sitter jag här och lipar över några prickar. Man vill vara skön och glad o man vill vara med på bilder med sina vänner men när huden tar över är det inte lätt att vara den bruden. Rimma är väl inte min grej, men hoppas du förstår att jag är rätta vinnaren för denna grej❤️❤️

 • Caroline says:

  Jag skulle jätte gärna vinna en Clarasonic Aria så jag kunde ge den till min bror. Han har genom hela tonåren haft stort problem med finnar både i ansiktet och på ryggen och tycker verkligen det är skit. Jag träffar inte honom så ofta eftersom han går på internat, men fick reda från hans flickvän att han ofta försöker unvika att ta av sig sin tröja för att slippa visa sina finnar. Exempelvis byter han alltid om på sitt rum innan och efter idrotten i skolan… Jag tror att Clarasonic Aria hade kunnat hjälpa honom minska sina finnar och därför vore det toppen att vinna!

 • Maria says:

  Jag skulle vilja vinna rengöringsborsten för att kunna ge den till min syster. Hon pluggar heltid, jobbar nästan varje vardag och varannan helg. Som student har hon en tight budget så att köpa en sån här produkt är inte att tänka på. Hon har länge kämpat mot oren hud och acne och det skulle vara så roligt att kunan ge henne något fint som i sin tur kan göra henne ännu finare. Tack för en bra och inspirerande blogg förresten!

 • Emma says:

  Jag flyttade den här året från Berlin till Sthlm. Nu när det blir höst här känns min hud så tork, som det har aldrig känns förut. Kanske det nya klimat här? Behöver i alla fall nånting som peppar upp huden igen!! Den nya Clarasonic Aria vore alltså perfekt och samtidigt en lite försent välkommenspresent till Sverige. :)
  Puss

 • Laura says:

  Hi Janni! My skin has been really bad since I got pregnant so I could definitely use this :))) hugs!

 • hilda says:

  Jag skulle vilja vinna en clarasonic för att ordna upp min hy som alltid varit dålig. Jag hade under hela tonåren jätte mycket finnar, det är bättre nu men har partier i ansiktet där de fortfarande härjar.. Detta skulle vara min sista chans att få huden ren, har alltid drömt om en men den är alldeles för dyr för min reseledarlön…så jag håller mina tummar!!

 • Kim says:

  Hi Janni! I would really like to get this amazing tool! I live in the Netherlands and we don’t have a lot of the stuff you are showing. You’re skin is really beautiful and it’s awesome to know that this tool is your secret. Whoever wins, she would be very happy! Love from the Netherlands xo

 • Fredrika says:

  Super fin blogg! Jag skulle verkligen behöva den här för att efter att ha legat på sjukhuset i 5 dagar nu, utan att kunna resa mig och tvätta ansiktet så har min hud blivit så illa och fylld av acne. Jag är helt pank och detta är därför ett perfekt tillfälle!
  Lycka till med Blog Awards, har röstat! :)

 • Camilla Andersen says:

  I would really love to win this because my skin is really bad at times. I get breakouts, irritated skin, redness and dry skin. I think this would help me get the skin I dream of!

 • lisa says:

  Hej Janni, underbar blogg!
  Jag har sett den där borsten och undrat om den är bra, själv har jag absolut inte råd med den så nu när du tävlar ut en så måste jag bara vara med och tävla. Jag har länge haft problem hy, knottrig och pormaskar och eventuell rosacea. Det knottriga,ojämna och att jag lätt blir röd är det värsta. Så less på det då jag är 23 år (24 på fredag) Och jag har inte hittat någon rengöring som håller min hy fin, det skulle kännas så fräscht och ge en välbehövlig egoboost. Nu håller jag tummarna till söndag!! :D

 • Zara says:

  Hej jag skulle jätte gärna vilja vinna den här produkten eftersom den i så fall skulle vara en födelsedags present åt världens bästa mamma. Hon ställer alltid upp för mig och gör verkligen allt för att jag ska ha det bra. Eftersom jag är själv studerande och inte har så mycket pengar att det skulle lämna över så jag skulle få köpa något som hon är värd skulle detta vara en perfekt present. Hon och jag skulle bli överlyckliga :)
  Kram

 • Gabriella says:

  Hi Janni,
  I would like to win the Clarisonic Aria because I am moving to Sweden soon (for the reason of love:), and would be nice if this waited for me there – unfortunately my skin really needs it).
  I am learning Swedish with your blog (read the Swedish text than make sense out of it by reading the English after:) Hope in a few months I ll be able to write my next post in Swedish.

 • Rebecca says:

  Hej Janni,
  Vilken bra tävling!
  Jag hoppas att jag vinner denna omtalade produkt. Jag har lidit av dålig hy sedan 12 års ålder och jag är nu 24 och den är fortfarande inte bra. Jag blir ruinerad av alla produkter jag måste ha för att få huden i balans och jag har hört att Clarasonic verkligen kan hjälpa till att rengöra huden från botten. Kram

 • vicky says:

  I always wanted to have one and even more after seeing you using it and having such a beautiful skin!

 • Emma says:

  Hej, framförallt vill jag vinna detta då jag har stora problem med min hy och i en vardag med småbarn är det inte alltid man tänker på att ta hand om sig själv, vilket jag skulle vilja göra ibland. Härligt att få sätta lite guldkant på vardagen! :)

  Kraam

 • Alexandra says:

  Hej janni! När jag såg att du tävlade ut denna så vart jag så jäkla glad, det är nämligen så att jag har eksem. Har haft det sen jag var tre och nu på senare år har det utvecklats till två hudsjukdomar till, den ena är fiskfjällssjukan och den påverkar huden så att den inte kan återfuktar sig själv, utan varje gång som jag dushar så behöver jag peela mig med en handske och sedan använda babyolja, sen smörja in mig med min kräm efter det, gör jag inte detta så slutar det med att min hud kaosar och det kliar överallt eftersom att huden lossnar av sig själv.
  Ville dela med mig lite av hur denna skulle hjälpa mig om jag vann. Håller tummarna!! Kram

 • Linnea Henningsson says:

  Jag skulle vilja vinna den här tävlingen åt min underbara mamma. Just för att hon är världens bästa mamma som alltid ställer upp och sätter alla andra i fokus! Jag skulle vilja ge henne den här så hon kan lägga lite tid på sig själv istället för på alla andra och för att hon ALDRIG skulle köpa sig något sånthär själv! Hon har haft ett tufft år då hon mist sin bror så hon förtjänar lite lyx för sig själv! Ha en underbar dag Janni :)

 • Emma says:

  Vad roligt med en tävling! Jag har tittat på liknande produkter länge nu men alltid klickat bort hemsidan då jag inte haft pengarna att lägga på en sån här.. Jag skulle bli jätte glad om jag vann för jag har jätte svårt att få en bra hud och tycker det är jobbigt att gå utan smink eftersom jag inte trivs med att visa min hud, tack för en inspirerande blogg och ha en fin dag!

 • Laura says:

  Hi Janni! My skin is actually quite perfect and smooth, so I do not really need it. However my little sister is not as lucky as I am, she has acbe problems and nothing seems to help her. She is 15 and just started new school, with a lot of new classmates and she is stressing about the acne a lot. She always looked up to me and been a little jealous about my skin and i always bought different products for her and just told her that its just a period and acne will be gone soon, but since I moved out to study abroad I haven’t been able to comfort her and make her feel better about herself as much. I really feel that getting such gift would help her skin and confidence as well as make me the best big sister ever! Sister love power, huh? Hugs

 • Mikaela says:

  Hej Janni. Jag hade velat vinna en Clarasonic Aria åt min lillebror som har problem med acne, en bieffekt på hans starka mediciner han behöver för sin kroniska magsjukdom. Jag vet att en renare hy är en rejäl boost för självförtroendet, och framför allt – gjort hans vardag lite ljusare! :) Kram

 • Linnéa Skoglund says:

  Hej Janni och min drog ;)
  Som jag kollar in din blogg varje timme, haha helt sjukt!
  Har aldrig känt att det är värt att kommentera tävlingar på nätet eller bloggar men du fick mig på något charmigt sätt att göra det. Står just nu på jobbet och lagar mat(jobbar i köket) och hade mer än gärna velat vinna din clarasonic. Min hy i köket får mig att känna mig “äcklig” ibland. Hade velat känna den fräscha härliga känslan innan läggdags. Jag hoppas på att detta meddelande hjälper mig få igenom min vilja och clarasonic blir min på söndag. Tack snälla för en mycket inspirerande blogg och som också hjälper mig på dagarna att känna lycka som din blogg utstrålar. Kram Linnéa

 • Bella says:

  Jag har alltid haft problem med min hy och har det fortf.
  Har provat tabletter och krämer från läkare och dyra tvätt produkter. Min hy har blivit något bättre men är långt ifrån bra.
  Är så trött på att behöva skämmas och höra komentarer om min hy.. för jag försöker verkligen men det blir aldrig bra.
  Jag vill bara kunna känna mig vacker och självsäker.
  Är extremt tacksam om du läser detta.
  Ha en jätte bra dag! Kram från mig och tack för en väldigt bra blogg med vackra bilder!

 • Magnus says:

  Min flickvän läser din blogg nästan varje dag och hade lämnat sidan uppe på min dator så jag såg den här tävlingen.
  Hon är just nu gravid med vårt första barn som ska komma nu i slutet av september. Skulle vara roligt att få ge henne en fin present och skämma bort henne, men vår ekonomi är inte den bästa. Hoppas därför att få vinna den här tävlingen, hon skulle bli väldigt glad! :)

 • Jennifer says:

  Hej Janni! Otroligt härlig verkar du vara och jag läser din blogg varje dag för du inspirerar mig mycket.

  Jag skulle egentligen vilja motivera för att ge denna borsten till någon nära vän då jag gillar att göra andra glada och lyckliga men nu är det som såhär att jag har nyligen fått reda på ett jag är gravid i 8:e veckan vilket jag och min sambo är väldigt glada över. Dock eftersom min läkare ordinerat mig hormonmediciner nu för att jag har en hormonell obalans i kroppen så har hela ansiktet gjort revolt och jag ser (utan att överdriva) ut som en tonåring i puberteten i ansiktet. Fullt av hormonella plitor vilket gör mig otroligt ledsen samtidigt som jag vet att jag gör det för en bra sak och aldrig skulle vilja byta bort det eftersom hyn blivit så av en anledning. En otroligt härlig anledning. Därav, vill jag vinna den otroligt fina och lyxiga rengöringaborsten till mig själv för att få finare hy och helt enkelt göra de kommande veckorna lite roligare och lättare.

  Tack för en fin blogg Janni, du är en sann inspirationskälla! Kram Jennifer

 • Katja says:

  Då mina skönhetsrutiner inte består utav mycket då jag knappt hinner eftersom jag jobbar på kvällarna och pluggar på dagarna, och det ekonomiska tillståndet tillåter inte exklusiva behandlingar. Jag skulle vilja vinna då jag må unna mig något speciellt och förstärkta att vibrera av lycka :)

 • Elin says:

  Har egentligen gett upp hoppet om min dåliga hy, men det vore väldigt fint om clarasonic kunde motbevisa mig och vända mina förhoppningar så att jag kan lägga ner mer tid på roliga och givande saker!

 • Erika says:

  Jag hade blivit så himla glad om jag vunnit denna, för i så fall hade jag gett den till min lillasyster! Hon är 18 år och har genom hela sin pubertet haft dålig självkänsla på grund av sin tonårshy (fet hy med finnar och pormaskar). I oktober åker hon till Australien i ett år för att jobba och resa och det hade varit så kul att kunna ge henne en going-awaypresent som kanske hjälper henne på traven till en bättre hy så hon kan uppleva sin drömresa med självförtroendet på topp! Då jag är studerande så tillåter inte min ekonomi att jag köper dyra presenter, så jag hade blivit så oerhört glad och tacksam om du ville hjälpa mig att skämma bort min ögonsten så som hon förtjänar. Stor kram!

 • Ida says:

  Jag vill så gärna vinna, eftersom jag är studerande och inte har överflödigt med pengar till att varken köpa produkten själv eller till att gå på olika behandlingar på salong. Men även om man är studerande tycker jag man förtjänar att leva lite som en prinsessa ibland och skämma bort sej själv!

 • Line says:

  Heej Jannid!
  Jag skulle bli överlycklig om jag vann denna fantastiska maskin! Skulle vilja vinna denna åt min underbara syster som alltid haft problemhud och alltid känner att hon behöver täcka upp det men om denna maskin är så fantastisk så hoppas jag att hon har en chans så hon kan visa hur underbar hon är från insidan ut. Utan att alltid känna att hon behöver sminka sig.

 • Susanna says:

  Åhhh! Jag har dagdrömt om denna goding ett tag nu. Ska jag köpa, ska jag inte köpa? Allt talar ju för.. förutom det lite saftiga priset.
  Jag skulle verkligen vilja vinna en Clarisonic då jag alltid har haft problem med huden. Inte direkta acneproblem, men finnar som ploppar upp vid de mest IRRITERANDE tillfällena & pormaskar som bara inte vill försvinna (bli mindre synliga). Jag tränar väldigt mycket & är även spinninginstruktör – och efter dessa sessioner känner jag verkligen att en vanlig rengöring inte räcker till. Lord have mercy, jag hoppas verkligen jag vinner! *håller alla tummar och tår*
  Puss & kram till dig Janni!
  (min mail: [email protected])

 • Erna Dzin says:

  Hej Janni! Först och främst vill jag bara säga att du är tjejen som fått mig att starta en blogg. Har också ett distansförhållande med min kille i Grekland. Vi flyttar till England ihop i vår och så kul att blogga om detta :) Åter till tävlingen, jag har läst så mycket gott om Clarisonic och har på senaste tiden börjat få massa finnar. Tror det har med ålder att göra, fyller 25 snart och kroppen ändras säkert väldigt mycket! Har alltid haft bra hy annars och hade gärna provat denna produkt.
  Lycka till med ditt val, kram :)

 • Marwa Karim says:

  Hej Janni! Jag har följt din blogg väldigt länge nu och troligtvis är jag förälskad i din blogg.
  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna för att jag bara för några månader sedan tog på
  mig en bikini för första gången i mitt liv. Jag är 18 år och har aldrig haft på mig en bikini
  eller ett linne för att jag har skämts så mycket över min hud. Både i ansiktet och i hela kroppen
  har jag haft en svår acne. Och det har försämrat mitt självförtroende. Jag läste faktiskt om den här
  produkten med mamma i en tidning och skulle hemskt gärna vilja ha en då jag är så trött
  på att behöva gå till läkaren med hopp om att kunna få äta medicin eller något för att känna mig
  ren och fräsch, men det händer fortfarande ingenting. Skulle bli så himla lycklig och glad!

  http://marwalicious.devote.se

 • Lisa Keusch says:

  :) I should win the new Clarasonic Aria because there is nothing better than having a clear and shiny skin. and what’s more, I cannot buy this one in Austria. I would be really lucky if I would win this one!

 • Viktoria Redsäter says:

  Hej på dig! Jag skulle bli så fruktansvärt glad om jag vann den borsten! Jag och min pojkvän bröt upp efter ett långt förhållande och därför slutade jag med ppiller och då blev min hy i obalans och jag fick finnar och ojämn hy. Som nybliven singel vill man ju vara sitt snyggaste jag och försöka må så bra som möjligt så att man kan gå ut på stan med sina kompisar på kvällen och ha roligt och inte behöva oroa sig för sin hy utan bara känna sig som en snygg sexig singel ;) Så denna borsten skulle verkligen få mig att bli gladare och förgylla mitt liv lite!

  Kram Viktoria

 • Jennifer says:

  Skulle jag vinna så skulle jag ge denna till min världsbästa lillebror som har en hy som många pojkar (och flickor) har i hans ålder :-)

 • Fredrika says:

  Efter en lång tid av depression är jag äntligen på bättringsvägen. Jag skyndar långsamt och försöker verkligen att hitta glädjen i livet igen. I och med depressionen har kroppen tagit stryk, jag slutade helt enkelt att bry mig om mig själv vilket resulterade i ett flertal extra kilon och hemsk hy.
  Jag skulle verkligen vilja ha tillbaka lystern i ansiktet och se sådär härligt nykysst ut igen, jag saknar det och jag saknar mig själv när jag kollar mig i spegeln.

 • Josefine says:

  Jag skulle verkligen vilja ha den nya Clarisonic, för att jag helt enkelt anser att jag förtjänar det. Jag har haft ett tufft år med familjemedlemmar som gått bort, och det sätter sina spår i huden, huden ser trött och grå ut, fler orenheter dyker upp osv.. Att få vinna skulle göra hösten lite lättare, för ser jag mig själv i spegeln som en piggare människa, kommer jag förmodligen även att se världen med piggare ögon, vilket jag tycker är superviktigt för att orka gå vidare efter motgångar i livet!

  Tack för en fantastiskt inspirerande blogg Janni,
  Kram

 • Mira says:

  Åh vad spännande! Jag har läst massa recensioner på just denna Clarasonic och den verkar ju grym! Eftersom det kan vara svårt att få bort all smuts efter smink och verkligen rengöra på djupet så skulle ju detta vara en riktig räddare i nöden! Är helt klart med och tävlar!! Kramis!!

 • Olivia says:

  Jag skulle bli väldigt glad om jag vann denna superprodukt! jag har alltid haft problemhy och nu när jag dessutom gått upp lite i vikt efter sjukdom så verkar det som att huden blivit ännu sämre. Känns som att jag tvättar och tvättar och provar alla möjliga olika produkter men inget har hittils fungerat särskilt bra, så om jag vann den här skulle jag bli superglad och kanske skulle lite av mina hudproblem bli bättre.
  Tack för en fin och inspirerande blogg!<3

 • Beatrice says:

  Hejsan Janni! Blev otroligt glad när jag såg att du tävlar ut denna produkt eftersom jag som 18 åring och väldigt dålig hy skulle behöva något som fräshar upp den. Jag vill egentligen inte dra en snyft historia men jag blev extremt mobbad för min hy som mindre, detta har gjort att jag sminkat över mina problem under dessa år. Kanske inte det bästa alternativet men det är det jag har gjort. Skulle behöva denna produkt helt enkelt!

 • My says:

  Jag skulle så himla jätte gärna vilja vinna den.
  Har velat köpa den ett tag, men med en planerad flytt till Marocko om ett par veckor så har jag verkligen inte haft råd, allt går till flytten.
  Och min hy har inte mått så bra det senaste och i och med att jag kommer vistas mycket i solen där så vill jag gärna inte bära massa smink.
  Det hade varit fantastiskt att kunna glida runt på stranden och stan med en ren och fräsch hy som skiner lika mycket som solen och som jag inte behöver dölja bakom smink.

  Det hade betytt så mycket för mig och jag skulle bli så himla glad och tacksam om jag skulle vinna!
  Ha det bäst!

 • MALIN says:

  Hej Janni! Himla rolig tävling! Jag skulle mer än gärna vilja vinna denna! Under mitt liv har jag aldrig haft problem med min hy, bara några enstaka finnar och alltid lagom torr/fet hy. För ett år sedan bytte jag p-piller vilket resulterade i biverkningar i ansiktet, dvs. massor av finnar. Det senaste året har jag fått jättedåligt självförtroende pga min hy, jag har inte velat gå någonstans utan att sminka mig. Jag har knappt ens velat visa mig osminkad framför min pojkvän, som jag varit osminkad framför under två års tidigare. Denna produkten tror jag skulle bli ett under för mig, då jag verkligen skulle behöva en rengöring på djupet :) Håller tummarna! Tack för en grym blogg tjejen, puss på dig!

 • Julia b says:

  Hej janni, jag är en 21 årig tjej som har problemhy, jag har testat massor med olika produkter men inget har känts 100% Nu har jag och min sambo köpt hus och håller på med renovering, och om allt går som det ska så börjar jag plugga till sjuksköterska i vår. Så som du förstår har jag inte så mycket pengar att lägga på mig själv och mitt välmående just nu, därför skulle jag verkligen bli superglad om jag fick vinna den här tävlingen, det skulle vara så underbart!

 • Jennie Henriksson says:

  Tävlingar är alltid kul, speciellt nu innan jul. De svåraste köpen varje år, att glädja en person som av mig något får. Man vill hitta det absolut rätta, utan att brev från kronofogden sprätta. Denna skönhetsprodukt skulle min mamma få, min pappa blir utan för jag kan inte ge två. Hennes dagar spenderas bland barn på dagis med massa bus, denna produkt kan ge henne lugn om den finns i hennes hus. Nu hoppas jag innerligt att jag denna kan vinna, för att slå in den i julpapper vill jag hinna.

  Mail: [email protected]

 • Jessica says:

  Hej! I september började jag äntligen plugga på min drömutbildning, märker att det kommer blir mycket slit och stress och mindre pengar in i kassan för mig! Hade därför känts otroligt lyxigt att få skämma bort sig med den här! Som en motivation för mitt pluggande, tror alla behöver lite ljusglimtar i vardagen för att må bra! :)

 • elli says:

  Jag skulle bli jätteglad om jag vann denna eftersom jag bytit medicin i sommar vilket har resulterat i väldigt fettig/finnig och smutsig hud. Denna skulle kunna hjälpa mig att hålla min hud renare :)

 • Hanna says:

  Det här är självklart en produkt som de allra flesta tjejer vill ha, inkluderat mig själv. Vi lever i en stressig vardag där huden möter orenheter efter orenheter, allt ifrån avgaser till smink. Det är svårt att hålla huden ren men den här produkten verkar klara det jobbet perfekt. Att leva en dag till fullo och kunna komma hem på kvällen och bara frigöra huden från all smuts som fastnat är en sådan avkopplande känsla som jag tror att varje individ behöver, kille som tjej, gammal som ung. Jag hoppas att jag kan få ta del av den här produkten från clarisonic!
  Clean love!

 • Tilda says:

  Hej!
  Jag skulle verkligen vilja vinna denna och tävlingen kom så passande.
  Jag har under ca 6-7år haft sjuka problem med både finnar och acne. Har testat massor av receptfria läkemedel och krämer (även sådana som “vanliga” läkare kan skriva ut) men så i vintras tog jag mig i kragen och gick till en riktig hudklinik. Där fick jag utskrivet ett läkemedel i form av tabletter. Nu har jag använt det i ca 8 månader och tar mina sista tabletter i över-morgon. En av sakerna de varnade mig för är att när man slutar med läkemedlet kan acnen och finnarna komma tillbaka en del och för att förhindra det ska jag vara noggrann med rengöringen och återfuktning av huden. I alla år som jag haft problem med detta har jag alltid använt rengöring+ansiktsvatten+ansiktskräm och allt har varit anpassat efter min hud. Därför är jag lite orolig att nu när jag slutar med läkemedlet kommer finnarna att komma tillbaka (även om jag gör allt “rätt”) och det skulle betyda att jag är tillbaka på 0. Tror att Clarasonic skulle kunna hjälpa till med att rengöra huden ordentligt så jag slipper problemhy i framtiden och det vore guld värt!
  Tack för en grym blogg Janni, (dina outfits är to-die-for) nu håller jag tummarna!
  Kram

 • tully says:

  Okej, jag har alltid haft tendenser till skavanker på hyn men nu, pluggar, jobbar på två jobb, hinner aldrig klä upp mig eller sminka mig därför känner jag mig extra ful nu när min hy blivit väldigt väldigt dålig. Jag jobbar mycket för att kunna spara pengar, eftersom jag pluggar vill jag åstadkomma något, jag vill så småningom hjälpa människor med bistånd och har därför inte tid att stanna upp och “avstressa”. har testat hundra olika krämer och serum men inget som hjälper tyvärr, har läst mycket om clarasonic och det är typ min sista utväg till att skärpa till min hy.

 • Filip says:

  Tja, värst vad folk klankar ner på sig själva. Jag skulle helt enkelt behöva borsten då min flickvän snart fyller år. Jag kommer inte på något att köpa så denna skulle passa bra! Ha de :)

 • Alexandra says:

  Hej Janni!
  Jag måste bara börja med att säga att jag älskar din blogg och läser den varje dag. Du verkar vara en sådan otroligt go tjej och jag inspireras av att läsa om dina resor hit och dit.

  Jag skulle bli superglad om jag vann denna produkt då jag under de senaste sex åren har haft problem med acne, lite periodvis. Jag vet inte hur produkten fungerar på just finnig hy men när jag väl har ok hy så är den väldigt fet och oren och då skulle det vara perfekt med en sådan här. Jag tränar väldigt mycket och känner mig ofta ofräsch efteråt trots att jag har duschat.
  Jag vet inte hur mycket pengar jag har lagt på behandlingar och produkter och jag är trött på att inget hjälper så det vore så skönt att få prova något nytt gratis för en gång skull.

  Kram
  Alexandra

 • Sara says:

  Hej Janni! Jag har alltid haft problem med min hy i ansiktet men nu på senare år har det bara blivit värre, jag kan verkligen inte tänka ut en dag som jag har varit finnfri…Jag har letat och letat efter en ansiktstvätt som funkar men jag har inte hittat någon som passar mig! Jag tror att Clarasonic kan vara det som faktiskt funkar! Och med tankte på vilken fin hy du har så tvivlar jag inte på det! Läser förövrigt din blogg varje dag och jag älskar den!! Hoppas du ser min kommentar! Kram

 • Pernilla says:

  Hej idag är det min födelsedag fyller hela 27 år skulle bli så glad att få den i present då äntligen kanske jag skulle kunna få bli av med min problem hyn som alltid skaver som ett skosår på ens självkänsla. Hoppas du får en fin dag fina Janni och tack för en super bra blogg kram Pernilla

 • Sofia says:

  Hej!
  Har sedan många år haft en del problem från och till med huden så för första gången kändes det värt att testa vara med och tävla:)
  Vet inte hur många olika metoder jag provat och med det kommer såklart mycket utgifter med..Med endast mitt studiemedel nu förtiden för både mig och sambon då han varit långtidssjuk så blir det tufft så har helt enkelt fått prioritera bort mig själv lite. Som självklart många andra studenter får göra!
  Men hade känts underbart att efter en lite jobbig tid få vinna denna och äntligen kunna “ge” något till mig själv igen förutom det mest väsentliga:)
  Tack för härlig och inspirerande läsning. Följt dig dagen du öppnade bloggen:) Kram!:)

 • Jessica says:

  Åh jag vill jätte gärna vinna den, det hade varit så himla kul! Har länge pratat om den med mina vänner att jag vill köpa den, visa har sagt dåligt om den och andra bra, så har varit lite osäker i och med den är ganska så dyr. Men hy är upp och ner ibland så därför skulle de vara kul testa den:) yaaay! Håller tummarna!!! :)

 • nathalie says:

  Jag skulle vilja vinna denna som en present åt min pojkvän. Han har en del problem med hyn och när han tvättar ansiktet på kvällen gör han det bara snabbt utan att det egentligen blir rent.. jag vet att han tycker att det är lite jobbigt att tillexempel vara med på kort och att han tycker det känns obekvämt att visa sig ute ibland, allt pågrund av sin hy. han skulle aldrig nånsin köpa något åt sig själv som har med sånt här att göra då han betalar vår hyra osv samtidigt som jag inte har råd att ge honom den. Jag hoppas vinna den här så jag kan göra min pojkvän glad och så att han känner sig fräsch och fin igen utan att behöva bekymra sig om sin hud!

 • Michaela Andersson says:

  Hej! Ett stressigt liv som tvåbarnsmamma,
  Där kombinationen av trotsiga barn och arbete
  gör sitt på hyn. Jag skulle bli grymt glad och evigt tacksam om denna kom hem till mig, och förhoppningsvis få ordning på min problemhy.

  Ha en toppen dag! :) kramar

 • Johanna says:

  Jag skulle gärna vilja vinna en Clarisonic för att jag under flera år varit sugen på att köpa en men tvekar p.g.a. priset. Jag tränar mellan 5-6 ggr/vecka vilket innebär att jag svettas mycket och skulle behöva djuprengöra min hy oftare så att huden kan andas bättre. Jag tror att Clarisonic skulle vara en riktig vinnare i min hudvårdsrutin!

  Tack för en bra blogg! Kramar :)

 • Tea says:

  Hey Janni, first of all, really love this giveaway!
  So, I think the reason I should win this Clarasonic is because I have really problematic skin and heard so so many good things on this so hopefully it will help me with this skin of mine.
  xo

 • josefine mikkelsen says:

  Hi Janni!
  I would love to win the new Clarasonic Aria! I have always wished for nicer skin and I think this could really help make my wish come true.. I’ve heard a lot about it and it seems like it’s worth the money, but unfortunately I can’t afford it.. Therefore it would be fantastic if I won this competition! :D

 • Olivia says:

  Åh Janni du fattar inte hur glad jag blev när jag såg att du har den här tävlingen! :D
  Har velat testa den här enda sen jag såg att du tipsade om den för ett tag sen, jag har hört så mycket bra om den! :D
  Och det skulle verkligen vara roligt att få äran att testa den här :D Jag tycker det är så tråkigt att rengöra ansiktet så vill hitta ett sätt att få det roligare, för min hy skulle verkligen behöva det!
  Kram :D

  [email protected]

 • cassie says:

  CLARASONIC COMPETITION kan vara början på något nytt och något underbart.
  De är dags för mig att börja om, låt allt som varit han försvinna.
  Låt även spåren av hans händer borstas bort från min kropp av clarasonic.

  [email protected]

 • Malin says:

  Jag är urdålig på att komma på bra motiveringar så tänker inte ge mig på att försöka allt för mycket haha. Men kan väl säga att jag drömt om denna apparat i ett par månader nu, men dragit mig för priset (hej student!) och att jag skulle bli hemskt lycklig om den landade i mitt badrumsskåp. Är allmänt dålig på att sköta hyn men tänker mig att den proceduren blir mycket roligare med denna!

 • Erika says:

  Wow! Jag deltar inte i sådana tävlingar ofta, men när chansen att få en clarisonic så kan man ju inte låta bli! Jag skulle vilja vinna gör att denna apparat stått högt upp på min önskelista i flera år utan att ha blivit inköpt. Det beror nog på min snålhet och budget som student. Min hy har alltid varit oren och oljig, trots att jag både äter bra och tränar ofta, så det ligger väl i generna. Detta problem är ett av de saker som gör stor inverkan på min självkänsla, och om en djupare rengöring(med hjälp av clarisonicen) skulle ta hand om detta är jag evigt tacksam!

 • Lina says:

  Hej Janni!
  Först och främst – jag älskar din blogg! Får sån härlig energi av att läsa den. Just nu sitter jag och stresspluggar inför en tenta nästa vecka (men en liten bloggpaus måste man ju unna sig ibland). Som student har man varken mycket pengar eller mycket tid över till skönhet, varför det skulle vara HELT OTROLIGT om jag skulle vinna en Clarasonic! Det verkar som en toppenprodukt som jag mer än gärna hade köpt, om jag bara hade haft pengar till det.. Med bra hy skulle mitt liv gå lite lättare än det gör idag, det har så stor inverkan på hur man mår som person!
  Kram!

 • Liina says:

  Hei I would like to have it just because of the new thing to have in everyday life… if i dont’t win i will def. follow your blog because it’s like my everyevening reading “book” :) ♡♡

 • Rebecka says:

  Åh! Jag har hört så mycket bra om clarasonic!! De är något jag länge tänkt på att köpa för att få bukt med min hy som inte är i de bästa skicket tyvärr. Men, som student är de inte riktigt något man prioriterar i första hand och den förblir liggande på min önskelista… Skulle bli så himla glad om jag fick en! Kram

 • Ebba says:

  ”Dina finnar….de smittar inte väl?” sa han till mig. Det låg inget elakt bakom uttalandet, men det gjorde ändå ont att höra det. Det gör ont – inte bara i huden när man testar krämer och medicin som får hyn att spricka, utan även i själen utav att aldrig få känna sig så fin, som man faktiskt är (utan att man förstår det själv).

  Jag är en tjej på nitton år. Lider som många andra av dålig hy, vilket har gjort att min självkänsla är sämre än någonsin. Det låter så kylshigt att säga så, efter att ha läst alla andra kommentarer om liknande problem, men jag önskar att det inte behöver vara just en klysha, utan att alla människor, oavsett hudtyp, blir medvetna om hur oerhört mycket det kan sänka en person att ha dålig hy. Att alla människor förstår hur viktigt det är att försöka upplysa och bli av med skönhetsideal som tvingar, framförallt tjejer, till att dölja sin dåliga hy med tjock founation i stället för att prioritera en bra rengöringsmetod.

  Jag ska inte skriva en roman, men jag hade blivit så glad om jag fått chansen och möjligheten att testa denna rengöringsmetod, förlita mig på den och säga ”fuck it” till alla jävla skönhetsideal som fått mig att stänga in min hy i ett lager foundation i stället för att lägga pengarna på något som till exempel Clarisonic.
  Kram!

 • Alexandra says:

  ÅH <3 har hört så mycket bra om denna. Jag vill vinna eftersom jag får väldigt lätt finnar och speciellt om jag stressar. på hösten har jag otroligt mycket att göra på jobb och jag brukar alltid ha en fruktansvärd hy, jag fyller år i november och hade såå gärna haft fin hy till dess. Har länge velat testa clarasonic men priset känns lite för saftigt! Tack för en fantastisk blogg, you go girl!!

 • My says:

  För mig har det senaste halv året varit jobbigt, jobbade på ett företag som inte brydde sig om sina anställda och det slutade med att jag började få panikångest varje gång jag skulle till jobbet vilket tillslut blev för tungt att jag blev sjukskriven, under sjukskrivningen lurade min arbetsgivare mig vilket gjorde att jag sa upp mig, idag har jag äntligen börjat må bra igen och känner mig stark och har min familj min sambo att tacka för det. Jag har länge velat köpa denna produkt men nu går den lilla inkomst jag har direkt till mat och hyra och att ta hand om mig själv hamnar sist, därför skulle jag bli så hjärtans glad om jag fick chansen att vinna!

 • Zahra says:

  Hej fina Janni!
  Jag har länge velat köpa den här, men har inte riktigt haft råd med den. Jag hade under två års tid fått akne på kinderna, nu är det borta fast har akneärr kvar :(
  Min självförtroende har minskat otroligt mycket dessutom är det svårt att rengöra min hud på ett bra sätt då jag suger på det haha.
  Det skulle vara hur kul som helst att vinna den här produkten! :)

  Kram! <3

 • Andrea says:

  Hej fina Janni!
  Jag skulle vilja vara med och tävla om en Clarisonic! Ja herregud, vet inte var jag ska börja. Det känns som att jag aldrig kommer få den där silkeslena, perfekta hyn som jag har en bild i huvudet av, haha. Jag har lidit av acne ett tag och nu känns som att jag har testat allt verkligen. Detox, vegetarisk mat, dyra märken, ekologiska märken, billiga märken, behandlingar…
  Har länge gått och kollat på Clarisonic-hyllan men inte känt att det var värt det. När jag idag kom hem idag från skolan och satte mig ner och körde min “bloggrunda” (som alltid börjar med din blogg, helt klart en av de bästa!), så ser jag den här tävlingen. Jag hoppas verkligen på att vinna, och jag hoppas att den här kan bli min huds nya bästis!
  Kram för bra läsning och inspo.

 • petronella says:

  Heej Janni :)) Jag skulle jättegärna vilja vinna eftersom att jag vill ge min syster en sådan här. Hon har länge levt med en problem hud som har gett henne dåligt självförtroende. Tagit mediciner och använt alla möjliga produkter. Jag vill därför vilja ge denna till henne om jag vinner för att kunna hjälpa hennes hy att bli bättre och även att göra hennes självförtroende starkare! Kram :)

 • Leah says:

  Heeej janniii jag skulle jättegärna vilja vinna eftersom att jag har inte råd att köpa den. jag är en mamma som har dålig inkomst och ge allt till sitt barn. puss och älskar din blog

 • Maria says:

  Hej Janni! Alltså vilken tur att jag gick in på din blogg just idag! Jag har länge velat ha en då jag vill rengöra ansiktet på djupet. Men tyvärr är priset är lite väl saftigt för en student. Jag förstår att det är många som vill ha en Clarasonic men jag skulle uppskatta det så oerhört mycket om jag vann! <3

 • Emma F says:

  Underbar tävling! Jag vill vinna denna till min mamma i julklapp! Hon har haft en riktigt jobbigt år då hon blev arbetslös och på grund av det så har hon inte kunnat göra något eller unnat sig något själv. Så jag hade velat ge denna Clarasonic till henne så att hon kan få ta hand om sig själv lite!

  Kramar

 • Louice says:

  Jag skulle jätte gärna vinna clarasonic då jag inte hittat någon rengöring som passar min hud. Jag väntar mitt första barn och tror att denna rengöring kan bli vardagslyx i mitt liv.

 • emelie says:

  Jag har aldrig vunnit en tavling och ar det nagon tavling jag vill vinna sa ar det denna. Jag har levt med dalig hy i snart 10 ar och efter att ha provat nastan allt ger jag snart upp. Detta ar mitt sista hopp och att fa vinna den hade gjort livet lite lattare. JAG VILL FA LIKA FIN HY SOM DIG!
  xx [email protected]

 • Kadri says:

  Hello Janni!

  I would love to win the new Clarasonic Aria, because I have a skin problem and i haven’t noticed such product in the Estonian market. I also believe that because of this product i can be more confident and don’t have to feel constant discomfort that arises when other people are watching. I truly believe that this product will be able to make someones’s day in Sunday :)

  My email: [email protected]

  Greetings from Estonia!

 • Jade says:

  Hi Janni!
  I’m a new reader (found you via Christina’s blog Passionsforfashion!) and absolutely LOVE your blog.

  I would love to win the clarasonic brush to help me jump start my beauty regime which has start to slip recently due to a house move and living in chaos!

  Thanks, Jade x

 • Lisa Gustafsson says:

  Åå vilken roligt tävling! Har aldrig varit med på en sådan här tävlingen och är ganska ny på det här med att blogga. Men tycker det är så roligt och har verkligen fastnat för din underbara blogg, går ofta in och tittar!
  Jag har alltid haft dåligt hy och provat mängder av ansiktsprodukter. Allra sämst blev min hy när min mormor gick bort i oktober förra året, var nog den jobbigast perioden i hela mitt liv. Det tog väldigt hårt på mig och kunde aldrig riktigt sluta tänka på det, hade mycket runt omkring mig och stressade väldigt mycket. Som jag alltid gjort alldeles för mycket, blir så när man har höga krav och ständigt ska vara på topp. Under denna tiden fick jag rosacea och andra saker hände med min kropp. Det är först idag som jag kan säga att jag känner mig bättre även fast jag kommer i depp perioder någon gång i månaden, så jobbar jag med mig själv för att må bra och bli den jag vill vara.
  Att få vinna en sådan här skulle vara så bra för mig, har alltid velat ha en sådan. Fin hy är väldigt viktigt och att få nåt som hjälper mot en stressad problem hy, skulle vara perfekt!
  Tack för en roligt tävling och en chans att delta, kram på dig! :)
  Min mail: [email protected]

 • Frida says:

  Vill verkligen vinna den här! Min hy har varit kaos sen många år tillbaka och ingenting hjälper, får panik!! Har läst många recensioner kring den här borsten och har flera gånger varit på väg att klicka på “köp” men då min budget är rätt tajt har det alltid hindrat mig. Håller tummarna för att jag vinner! Kram

 • Cecilia Pettersson says:

  Hej Janni! Efter en sommar fylld av ständiga jobbtimmar så var jag glad över att få komma tillbaka till universitetet som fadder för alla ny nollor, och för att få träffa alla vänner igen. Dessvärre kick-startade jag först hösten med flera infektioner i kroppen och kände snabbt hur huden började bli glåmig. När jag äntligen efter månad trodde att jag var frisk fick jag veta nu att jag har luftvägs infektion igen och går återigen på antibiotika. Så om det finns något jag behöver för att rädda min trötta hy, så är det just den här produkten och en lugn kväll hemma med tända ljus och en kopp kanelte i handen. Ser man frisk ut på utsidan, så känns även kroppen lite piggare inuti!

  Kram!

 • Effie says:

  Oh wow!! I hope the competition is open to international readers :)
  If so, I WOULD LOVE to have the chance to win it firstly because tomorrow I am turning 26 and that would be such a brilliant birthday gift to spoil my skin<3
  Then; I have been reading a ton about Clarisonic and wish I had one to make my skin less shiny, my pores less apparent and to go to bed super-clean every night (and hopefully have the same skin as you on the pictures ahah would be lovely). Unfortunately it's out of budget at the moment; so this would come as a cherry on a cake ahah!
  And laaast but not least, Clarisonic should not be used by people with acne problems as it is not an acne treatment and it can worsen the situation in some cases (better to see a specialist in those cases). However; it can be the perfect deal for people struggling with make-up remover and small imperfections!
  AWWWW Clarisonic I want you:)

 • Cara says:

  I would be so happy if I won this brush! I am 26 years old and have had skin problems for years! I have literally tried EVERYTHING that is available, expect this brush and of course the super expensive stuff out there. I moved to Sweden a few years ago and haven’t had the easiest time. I have been to the doctors regarding my skin and they say that it is due to anxiety and stress :( I would just be so happy to win something like this that I can use to better my skin and appearance and with that will also boost my self esteem. It would really make me so happy!

 • Jenny says:

  Heeey! I would love to have one of those, ’cause I’ve been eyeing it for some time now and it would be nice to see whether the hype is real! Thanks a lot!

 • Bettan says:

  Hmmm… Åldern tar ut sin rätt! Det är bara att konstatera. Huden har börjat tappa sin spänt och sin naturliga lyster. Känner mig grå och glåmig och nu inför vintern bävar jag då huden dessutom blir torr och känslig av kylan och den torra luften. Vem vet… kanske är detta lösningen på en del av problemen? Med en grundligare rengöring så ökar säkert cirkulationen, döda hudceller borstas bort och huden återfår säkert en del av sin lyster om man avslutar med en bra fuktgivande kräm…
  Ja, jag lär väl aldrig få veta om detta är den rätta medicinen om jag inte råkar vinna denna apparat. KAN bara hoppas på turen… åldrandet kan jag ändå inte göra något åt!

 • Hej Janni!

  Det hade varit jättekul att vinna. Det är inte ofta man får sin hy att kännas helt fräsch även om man använder bra rengöringsprodukter. De gånger jag verkligen ha känt mig riktigt ren i min hy är när jag varit på spa och det hade varit fantastiskt skönt att ha en sån här produkt hemma och få uppleva den lyxen varje dag! :)

  Min mail: [email protected]
  Ha det toppen!
  – Cristin

 • elin says:

  Jag skulle vilja vinna denna uber-grymma rengöringsmanick för att ge den till min bästa vän som fyller år om en månad. Hon har precis gått igenom en svår sorg i sitt liv samt börjat studera. Jag skulle vilja pigga upp henne med en pressent! Denna skulle passa henne perfekt då hon är väldigt intresserad av just hudvård. Jag vet att denna skulle iallafall få henne lite gladare samt piggare, Jag menar vem mår inte bättre av att känna sig fin och fräsch! Tack för en jättebra blogg.

 • Marie says:

  Bästa tävlingen! Har velat testa Clarasonic ett bra tag men har aldrig unnat mig den då den kostar rätt mycket. Jag tror att den skulle vara prefekt för min hy som har blivit fruktansvärd efter att jag slutade med p-piller för ett år sedan – utan att blivit gravid än tyvärr… :-(. Jag som trodde att jag kommit undan oren hy eftersom jag inte hade det under tonåren, men icke! Jag håller tummarna! Stor kram från Österrike!

 • Mikaela says:

  Hej Janni!
  Jag vill först och främst tacka för härlig läsning varje dag! Jag har länge velat köpa denna produkten, men då kontot inte riktigt tillåter står den fortfarande kvar på önskelistan.
  Jag har haft problem med min hy i väldigt många år och jag har försökt ta hand om den felfritt till 100 %, men ibland räcker inte alltid det. Pga. att jag flyttat till ny stad och sagt upp mig från mitt heltidsjobb, för att kunna bo med min sambo, har jag längre inte råd att gå och köpa de produkterna som min hy mår bra av.
  Det hade därför varit helt underbart att få vinna denna produkten av dig. Jag vet att det kanske låter ytligt men det är så mycket mer än så. När min hy är kaos stänger jag automatiskt in mig tills den blir bättre, och då stänger jag även in den extremt sociala tjejen som jag är.
  Så, som sagt, jag håller tummarna för att jag förhoppningsvis blir ägare till denna produkten.

  Ha en fin dag !

 • Noemi says:

  Hello Janni!:)
  I have to struggle with my skin on everyday level. I have heard of this product earlier and everybody who has used it says it really makes a huge different. But unfortunatelu the price is too high for my budget… It would clean my skin perfectly..! Well whoever wins this product is a lucky one :) hugs to you xo

 • Hanna says:

  Den där skulle jag verkligen gilla! Har precis vaknat efter 4 jobbnätter, jobbar som sjuksköterka och jag kan sägs att luften på vår infektionsklinik är torrare än torrast! Röda prickar pluppar upp som ett brev på posten och nej ja känner mig inte på topp precis!

  Nu håller jag tummarna att jag vinner denna fantastiska pryl!
  Bra blogg btw!!!

 • Heidi says:

  Ever since I started crossfit my skin has changed… for the worse! Used to have very clear skin, but now with all the sweat it tends to get red and patchy. I’ve heard amazing things about this brush, and I think it could do wonders to my skin without irritating it. Love you & Jon’s blog.. especially all the fitness tips!!!! keep up the great work!

 • Annika says:

  Med några månader kvar till 40 och en hud som skriker efter en förändring känner jag att en sån här apparat kanske kan hjälpa mig på traven!!

 • Linda says:

  Hej Janni.
  Jag jobbar inom vården, ( st Göran ) och älskar verkligen mitt jobb som är inom missbruk. Dock trivs inte min hud lika bra av luften där inne vilket gör att jag får fet hy och lätt finnar. Att vara 27 år och ha problem med hyn är något som är ganska pinsamt faktiskt. Har testat en rad olika produkter men inget som verkligen funkat. Önskar jag vinner denna. Jag vill också ha en fin hy, både på jobbet men även för min familj :)

 • Alice says:

  Jag skulle vilja vinna eftersom jag inte har råd att köpa en egen då jag är väldigt ung & har inte 1600kr i fickan direkt. Anledningen till att jag vill ha den från första början beror på att jag får så himmla många finnar & inget hjälper! Kram

 • Louise says:

  Om jag denna lilla apparat kan vinna
  hoppas jag att min dåliga hy försvinna
  för som student
  lever jag på lent
  och med en skimmrande hy känna mig som ny och ej folkmassor fly.

 • Linnéa says:

  Jag har varit nära att köpa en Clarasonic flera gånger, men som student har jag tyvärr inte den budgeten som gör att jag kan köpa en. Jag lägger ner otalig tid på morgon och framförallt kväll för att rengöra min hy från smink och rester från dagen, exfoliera hyn, återfukta osv, men trots det så lider jag av acne, väldigt fet hy, massa acneärr och pormaskar. Det är så otroligt frustrerande att vakna varje morgon och känna att jag är inte nöjd med min hy och att jag behöver täcka över ärr och acne med smink. Min dröm är att få vakna, rengöra hyn och bara dra på lite mascara, lite rouge sen känna mig nöjd med hur jag ser ut. Jag är VÄLDIGT noggrann med min hudvård men jag är verkligen i behov av ett redskap som kan hjälpa mig att rengöra huden till max och som kan hjälpa mig att få bukt med mina acneproblem.

  Stor kram till dig, du verkar vara en sån härlig tjej och jag följer din blogg slaviskt!

 • Izabella says:

  Hej Janni, kul med en tävling!! Jag hade ju blivit så otroligt glad om jag hade vunnit den nya Clarasonic Aria :-) Har själv funderat på att köpa den, men 1650 kr är en stor kostnad för en (23årig) student. Men skönhet, som mode, är alltid roligt att testa på & unna sig nya saker, speciellt eftersom man sliter med plugget och allt annat som ska hinnas med i vardagen. Min hud hade verkligen behövt fräschas upp och det hade stärkt min självkänsla & välbefinnande ännu mer genom höst & vinterrusket! ;-)
  Kram!!

 • Steffi says:

  Hej! Jag har verkligen velat ha en clarasonic under en lång tid men tyvärr är den alldeles för dyr för jag jag ska kunna lägga ut pengar på den. Skulle uppskatta den hemskt då jag har stora problem med hyn och hoppas att den kan hjälpa mig på vägen!

 • josefin says:

  Jag är 26 år och har sämre hy än jag någonsin haft tidigare, till och med i tonåren hade jag bättre hy än nu. Men den där makapären kanske kan få ordning på min hy! Hade min studentbudget tillåtit att jag fick ta hand om mig själv lite extra hade jag gjort de, men nu går pengarna till kurslitteratur istället. Tur man blir smart trots dålig hy… Hehe. Skämt och sido, men jag håller tummarna för mig själv!
  Puss och kram från ett soligt Karlstad ♡

 • Kathrine says:

  Hej Janni!
  jag är 24år och ska snart ta klivet ut i arbetslivet efter att ha studerat till civilingenjör. Jag tampas fortfarande med problemhy och skulle verkligen vilja vinna en clarasonic. Jag vill inte känna mig som en tonåring i ansiktet och se ut som jag vore praoelev på nya jobbet, jag vill ha hjälp till bättre hy och få känna att jag ser lika vuxen ut som alla runt omkring mig :) .

 • Anna says:

  Min motivering: Jag har alltid haft problem med min hud (torr/känslig hud blandat med akne är ju inte så mysigt) och haft svårt att hitta en rutin som fungerar i längden. Med en Clarasonic tror jag att jag skulle ha den perfekta hållbara rutinen, tyvärr har jag som student inte råd med att köpa den, så att vinna den i den här tävlingen vore suveränt!

 • Lena says:

  Hey Janni! I hope this giveaway is open international ;) I struggle with my skin a lot and scince maybe two years it never really got clean.. :( I’m not sure what to do anymore.. and scine a few month I am thinking about the clarasonic. The problem is, that as a stundent I can’t afford it at the moment. After a quite stressful summer (with much to do for university, some travelling and moving) my skin seems to be worse.. University starts in less then a month and I am hoping to come back with clear skin if I win the Clarasonic Aria! ;) Love you Janni <3

 • Mathilda M says:

  Hej Janni!
  Jag skulle jätte gärna vilja vinna då jag är inne i en period med mycket stress och detta medför en sämre hy tyvärr. Med sämre hy uppstår sämre självkänsla som sedan leder till mer stress för mig. En Clarasonic Aria skulle nog hjälpa mig på traven och förhoppningsvis få min hy att skina igen :)

  Tack för en bra och inspirerande blogg!!

 • isabella says:

  När jag var 14 år fick jag väldigt mycket problem med min hud, finnar tycktes dyka upp när som och röda blemmor syntes stora som bölder. Då tog jag med mig min pappa till Kicks. Min pappa är inte direkt någon snubbe med koll på makeup, utan han tycker faktiskt att det är rätt onödigt och bara tar extra tid på morgonen. Alltså var det med nervositet jag tog med honom dit, dels för att jag kunde ju stöta på någon bekant som skulle se mig shoppandes med MIN PAPPA, men också för att han mest stressade på mig att vi skulle gå vidare. Vi gick fram längs väggarna, fulla av läppstift och puderborstar, hårprodukter och parfym stod perfekt radade längs väggarna, innan jag till slut såg jag den. Borsten, som fått så mycket positivt respons, allt möjligt ska denna kunna fixa. Pappa tittade på förpackningen och läste på baksidan. Då tänkte jag att han nu kommer att säga, “Men det är klart att du ska ha den här Isabella, den verkar ju toppen”. Det gjorde han inte, för istället så skrev han, utan underdrift, “TUSEN KRONOR FÖR EN BORSTJÄVEL!?!?”. Om jag vinner den här tävlingen, då ska jag titta pappa djupt, djupt i ögonen och säga “Faktiskt 1 650 kr för en borstjävel”.

  Håller tummarna för mig! Kram

 • Rebecca says:

  Vilken grym tävling! Har velat ha en Clarisonic sen i våras, men för mig känns den lite för dyr. Jag har en väldigt problematisk hy med mycket acneärr och pormaskar som ALLTID KOMMER TILLBAKA. Jag känner att jag inte har hyn för att ha uppsatt hår, så nu går jag nästan bara runt i nedsläppt (förutom när jag sportar) så att jag kan gömma min dåliga hy, så om en produkt som denna skulle hjälpa mig att få tillbaka mitt självförtroende skulle jag blir så otroligt glad och lättad! Många kramar!

 • Josefine says:

  Sedan tonåren har jag lidit av acne, är idag 21 år gammal och har fortfarande samma problem..
  Tyvärr har detta satt så många käppar i hjulet för mig, jag vil inte gå ut och visa mig, dåligt självförtroende som ständigt förföljer mig och känslan av att känna sig otillräcklig.
  Jag har testat allt känns det som, dyra krämer, ansiktsbehandlingar och tabletter men denna produkten var något nytt. Jag skulle såå gärna vilja testa den, för att förhoppningsvis se den fungera.
  För det enda jag vill, det är att känna mig fin<3

 • linnea says:

  Hej Janni!
  Jag är 26 år och har fortfarande problemhy. Det är alltid minst en finne på gång och x-antal pormaskar. Det kvittar hur fina kläder man har eller hur bra man får till frisyren om allt man kan tänka på är den där gigantiska finnen på hakan som man lite halv-lyckat försökt sminka över. It’s such a downer. Jag hoppas och tror att den här borsten skulle kunna ge min hy en ny chans. Jag har funderat länge på att unna mig att köpa en, men som student så får man välja vad man unnar sig med omsorg. Och visst borde jag satsa på min hy. Hjälp mig att göra det!
  Tack för fin blogg med fantastiska bilder och grym inspiration!

 • Maria says:

  Mest av allt, för att min hy alltid varit min fiende, aldrig känt mig fin och fräsch i mitt egna “skal”. Det hade varit så fint att få putsa lite på ytan, så min hud och min självkänsla får glänsa lite mer.

  Kram!

 • Amanda says:

  Jag har sedan sju år tillbaka alltid haft problem med jobbiga inflammerade finnar som ständigt prytt mitt ansikte. Men inte längre! Sedan jag börjat utesluta gluten har min hy blivit mycket gladare och finare och finnarna tittar bara upp någon gång ibland! Men för att ge huden lyster och skämma bort den lite extra skulle en sådan här borste vara perfekt nu inför hösten!

  Kram!

 • Nina says:

  Jag skulle verkligen vilja vinna den för just nu är det lite mycket både privat och på jobbet. Jag känner verkligen att min hud inte mår bra av detta. Clarasonic vore en räddade ängel för att få min hud på banan igen!

 • Elsa says:

  Detta kan låta något märkligt, men jag avskyr att ha händerna i ansiktet. Jag tycker det känns smutsigt, som att jag täpper till porerna bara genom att snudda vid dem. Det har gjort att min ansiktsrengöring blivit ytterst infrekvent och det i sin tur gör ju förstås att jag får sämre hy… Det är så tråkigt för jag känner mig alltid som snyggast när jag har bra hy. Därför tror jag att Clarasonic skulle kunna göra både mig och min hy lyckligare och gladare! :)
  /Elsa

 • suzana says:

  the reason… hard to name one i guess…probably all the girls that put their comment on the subject deserve it one way or another. it’s a luck thing i guess. thank you for giving us the chance to participate, no matter the result i believe we’re all gonna keep following your blog. greetings from croatia :)

 • Malin Lindholm says:

  Hej!

  Jag har alltid haft lite problem med min hy, det har gått upp och ner i perioder kan man väl säga. Jag har det senaste året varit djupt deprimerad som resultat av en pojkvän som valde att ta livet av sig – jag har kämpat mig upp på fötterna igen och känner mig nästan frisk, men pga mitt pyskiska mående så har min hy (tillsammans med annat i kroppen) inte samarbetat alls. Därför känner jag att jag skulle vilja unna min hy lite extra omtanke så den också kan få må bättre igen.

  Tack för en bra blogg!

  / Malin

 • mile says:

  För att jag hade acne förut!

 • miranda says:

  jag jobbar i gruvan och blilr alltid svin skitig!

 • Juulia says:

  I would love to have one for my skin, especially because the winter is approaching and the dryness will begin… :)

 • Paulina says:

  Hey Janni !

  I really wish to win Clarisonic :)

  C – clear face – that’s what i dream of :)
  L – lovely design – i love black/white <3
  A – always wanted to have it
  R – refreshing – my tired skin need some freshness
  I – inspired – by your blog to take care of my skin !
  S – super looking face
  O – omg ! I would be really the most happiest girl in the world if i win it! :)
  N – no more dermotological problems !
  I – I tried million times to improve my skin by million ways but none of them give visible effects so i hope that maybe this one will help me for real
  C – Choose me please :):)

  kiss&hugs

 • Bella says:

  Jag har varit med om så mycket hemska saker i livet blivit nedsalgen/försökt bli dödad av nazister,fattigdom,mobbning dåligt med trygghet och kärlek i barndomen mm,men med min kärlek och min kämparglöd och min positiva livsglädje och mina underbara vänner har jag lyckas arbeta mig upp.Mitt hjärta,min kropp och mitt vackra ansikte skulle må så gott av att få vinna den där pärlan.Så då kan jag fortsätta ge vidare allt jag har byggt upp låta mitt ansikte få lysa och min kärlek låta brinna( jobbar med personlig utvecklig, och finna sig själv.Tusen Tack för en fantastisk blogg och för att du är så varm och vacker Janni hela du. kärlek till dig<3

 • Maria says:

  Jag tittade på denna rätt nyligen eftersom min hy inte varit på topp under senaste tiden… det var meningen att jag skulle starta min andra termin på SU nu i september men har fortfarande inte lyckats hitta boende i Stockholm och till och med blivit lurad så jag försöker nu läsa en heltidsutbildning på distans så att säga eftersom jag bor 3 timmar bort :( det har varit en oerhörd stress och trots att det är en droppe i havet jämfört med vad andra går igenom så har det ändå tagit ut sin rätt på min hy.. det är inget som jag känner förstör mitt liv men skulle ändå vara roligt att vinna något NÅGON gång i mitt liv haha, speciellt något jag haft ögonen på :) hoppas det blir jag! Kram

 • Alice says:

  Att min hy har tappat sitt sken
  är ju inte konstigt då min skrubb är väldigt klen
  med tonårshy så är ju finnar en grej
  vilket gör att jag ej är en speciellt självsäker tjej
  om jag en clarisonic skulle vinna
  skulle min acne försvinna
  med en fot som är knas
  efter en operation med lustgas
  skulle denna grej
  göra mig till världens lyckligaste tjej!

 • Ariana says:

  Hej Janni!

  Att vinna denna skulle göra mig överlycklig. Jag fick för tre år sedan en hudsjukdom som gör att jag den mesta utav tiden har eksem som är torra och frasiga vilket gör min hud i ansiktet öm, röd och väldigt lättirriterad. De få tider på året den är i någorlunda lugn tillstånd får jag istället fet hud och mycket finnar. Det enda som än så länge hjälpt att starka krämer som svider och bränner i flera timmar efter applicering och gör så att jag inte får spendera tid i solen på grund av större risk för hudcancer. Jag skulle väldigt gärna vilja prova denna produkt och kanske att den skulle kunna hjälpa mig och göra mitt liv så mycket lättare. Det skulle vara underbart att slippa nätter sittandes vid ett öppet fönster för att medicinen svider för mycket och äntligen inte behöva oroa mig för ur mitt ansikte kommer se ut dagen efter. Jag tror att vinna denna skulle kunna förändra mitt liv.

  Tack för en underbart bra blogg!
  Ariana

 • Elin says:

  Åh! Den här lät som en riktigt underbar sak! Jag har provat med flera rengörings produkter men aldrig riktigt fastnat för något, då jag inte känner mig ren! Får finnar och min hy känns fet. Skulle vara guldvärt om jag vann denna!
  Och tack för en så bra blogg! :)

 • Vanessa says:

  Hey Janni,
  I think I should win this because I look on your website everyday and besides that I have a very bad skin and I think the clarasonic would help me a lot to get rid of my problem skin!
  Thank you! Kiss
  Vanessa

 • Pia says:

  Hey Janni! Thought I would give a try at this Clarasonic competition, even though I am WAY down the comments list. I’m making the most of my life in a wheelchair, and this means pushing myself around everywhere. Dirty hands/gloves, and eventually and inevitably also face, are the norm on any day out and about. So at the end of the day my face could really do with a proper deep rinse. The Clarasonic Aria seems like a product which could be upto that job. Maybe I’ll be able to find that out soon… ;)
  Ciao, Pia

 • Beatrice says:

  Hej Janni!
  Jag skulle verkligen vilja vinna denna clarisonic! Under vinterhalvåret får jag mycket problem med torrhet och denna skulle verkligen passa in i min rengöringsrutin! Hoppas du får en fin dag! Kram kram

 • emilia says:

  hej !

  Jag köpte igår en one-way ticket till Australien. Ska vara borta på obestämd tid och har idag nystartat med hälsa, kost och motion för att vara redo för stranden varje dag! Denna hade ju kompletterat perfekt – jag som aldrig gör någonting för att ta hand om min hud.
  Ha en bra kväll :)
  Emilia,
  [email protected]

 • Elin says:

  Hej Janni! Jag läser alltid din blogg men har aldrig tidigare varit med och tävlat. Detta för att jag då jag tänker vara med och tävla läser jag andra läsarens motiveringar och kommentarer och tänker att alla har mycket bättre motiveringar och anledningar för att vinna än mig. Har läst de flesta motiveringarna och återigen tvivlat på min egen motivering, men vill ändå göra ett försök den här gången så here we go. Jag vill så hemskt gärna vinna en Clarisonic! Har tittat och suktat efter den länge. Har t.om. varit inne på KICKS och klämt på den. Men prisnivån är aningen för hög för en juriststudent med CSN som mig. Särskilt då jag redan lägger en hel del pengar på bra hudvårdsprodukter. Jag läste en recension om den på internet och där jämförde de borsten som en eltandborste för tänderna och att man skulle få ut så mycket mer av hudvårdsprodukterna om man använde borsten. Jag lider inte av förfärlig acnehy (varför troligen andra läsare skulle förtjäna borsten mer) men det hade gjort mig väldigt glad och lycklig om den fick flytta in i mitt badrumsskåp.
  /Elin
  Mejl: [email protected]

 • Caroline J says:

  Hej!! Jag skulle så gärna vilja vinna denna produkt från clarasonic, både för att jag hört så mycket gott om den samt att jag länge haft sämre hy som jag hade blivit överlycklig att bli av med! Tyvärr är jag fattig student för tillfället och skulle aldrig ha råd att lägga pengar på en själv. Så håller alla tummar och tår jag har för att jag blir den lyckliga vinnaren! :)

 • lovisa says:

  Hej!
  Jag har läst såå mycket om den och har velat testa länge!
  Jag har haft problem med min hy sen jag var 13 år gammal, idag är jag 20. Jag har tesetat de flesta produkter, dyra som mer budgetvänliga alternativ, men inte något liknande som denna du lottar ut!

  Tack för sjukt bra blogg, har läst den slaviskt i lite över ett år och blir alltid lika inspirerad när jag kikar in här! Kram

 • Kajsa says:

  Jag har precis börjat på en praktik som förhoppningsvis leder till jobb i framtiden men lever nu endast på csn. I början av förra veckan fick jag ett acneutbrott i ansiktet som inte vill ge med sig och jag skulle ge vad som helst för att få mitt ansikte rengjort med denna fantastiska produkt!

  KRAM!

 • CHARLOTTE says:

  Inte så ofta jag orkar vara med i tävlingar men när jag såg denna var jag tvungen att motivera :) Under ca. ett halvår har jag haft stora problem med min hy i ansiktet. Jag har aldrig någonsin haft problem med finnar, inte ens när jag var i tonåren. Har på sin höjd varit någon enstaka. Nu för ett tag sedan fick jag världens attack med stora (riktigt stora) finnar längs pannan och käklinjen. Jag mår så himla dåligt för att min hy helt plötsligt blivit dålig och jag har ingen aning om vad det beror på. En teori är att jag kanske har rosacia.. Nu har det gått så långt att jag funderar på att gå till läkaren. DÄRFÖR tycker jag att jag skulle få vinna en Clarasonic, jag tror min hy hade blivit överlycklig! :)

 • Nora TC says:

  Hej Janni! Ända sedan alla fick upp ögonen för denna produkt och beskrev hur bra den faktiskt var har jag velat ha en sådan här. Speciellt när du också rekommenderade den för ett tag sen, då bara kände jag att jag behövde en sån! Jag ska inte säga att jag har problemhy, för det har jag inte, men precis som alla andra får jag några finnar då och då. Det är dock inte mitt största problem, utan jag har i pannan (och på hakan) små knottror (s.k igentäppta porer) som jag har försökt blivit av med SÅ länge. Jag har provat mig fram men ingenting verkar fungera. Ärligt talat så har det gett mig ganska dåligt självförtroende eftersom att det syns rätt så bra i verkligheten. Det känns som att denna produkt faktiskt skulle kunna funka för mig, men eftersom att priset är så högt har jag inte velat chansa direkt.. Därför skulle det vara otroligt kul för mig att vinna!!
  Kram från Nora (och tack för världens bästa blogg)
  min mejl: [email protected]

 • Lovisa says:

  Hej Janni! Skulle bli så glad om jag vann denna fantastiska lilla grej! Har kikat på den länge och verkligen velat köpa den men tyvärr kostar den alldeles för mycket för min lite dåliga ekonomi :( Kram

 • Matilda Persson says:

  Hej Janni!
  Jag har aldrig tidigare haft problem med min hy men i somras så bodde jag och min pojkvän ihop i ca 5veckor då båda vi var ensamma hemma. Jag började få finnar och använde alla möjliga ansiktsmaskar men ingenting hjälpte. Nu har jag flyttat till Oslo med mina två bästa tjejkompisar och eftersom jag delar rum med en av dem så får jag fortfarande finnar i pannan och på hakan. Jag antar att det är när jag sover med någon annan och då får dennes fett och dennes orenheter som “smittar” av sig, eller vad man ska säga. Min pojkvän tvättar inte direkt ansiktet med cleanser varje kväll… Haha!
  Så jag skulle bli supernöjd om jag vann, då skulle jag fortfarande kunna sova med min kompis och med min pojkvän utan att få ångest över min hud.

  Btw så vill jag tacka dig för att jag hittat Cool Marbelous! Har hus i Puerto Banús, vid Los Arqueros och den t-shirten var ju bara ett måste då både jag och min familj är Marbella-nördar. Hahaha!

  Ha det bra och fortsätt som du gör för du är grym. Kram!

 • Hanna says:

  Har länge gått och suktat efter en Clarasonic men det svider lite i plånboken när man är student! Hade varit så kul att få se om den verkligen är så bra som alla säger! Har aldrig haft någon problem-hy men den senaste tiden har jag inte haft det där “glowet” i ansiktet vilket självklart smittar av sig! Hade varit en riktig kickstart att få börja hösten med att vinna en så rolig tävling dessutom! Kram på dig!

 • Jag skulle vilja vinna för att det hade varit sååå kul att se vad den kunde göra för min hy! Har hört så mycket bra om den, kram!

 • Olivia says:

  Jag är med och tävlar och håller tummarna!
  Jag skulle bli såå glad om jag vann och fick prova den nya Clarasonic Aria! Har suktat efter den sen den första kom ut på marknaden men pengarna har aldrig funnits där. Just nu skulle den passa bättre än någonsin då min hy är värre än någonsin. Känner mig ständigt flottig och har fått en väldigt oren hy vilket gör att jag har fått dåligt självförtroende.

  Har liksom provat allt annat – Allt från varierad kost till onödigt dyra produkter.

  Kram!

 • Frida says:

  Jag är med och tävlar!
  Jag skulle bli så fruktansvärt glad om jag vann denna då jag velat testa en väldigt länge. Min hy har också börjat bli lite sämre nu, så att få vinna en Clarasonic Aria nu till hösten hade varit helt perfekt plus att den hade gjort min vardag lite enklare.
  Kram :)

 • Tanja says:

  I have really bad skin and heard a lot about this product but couldn’t get over the price tag.. It’s quite expensive but as I only heard good things about it, I’m constantly thinking about just buying it and see if it can also help with my skin. It would make me so happy to win it because I believe if you’re promoting it, it’s got to be a good product :) xx

 • Sofia says:

  Jag skulle så gärna vilja vinna en Clarasonic för att jag tycker att det är så tråkigt att sminka mig haha. MEN jag älskar känslan av att min hy känns fräsch och har fin lyster. Det är verkligen det bästa jag vet, då känner jag mig superfin trots att jag är osminkad. Jag tror och hoppas att Clarasonic skulle kunna ge mig den härliga “vacker-utan-smink-känslan” varje dag!

 • Emma says:

  Är redan över 160 kommentarer och motiveringar – men jag försöker!

  Jag vill att min hud ska bli fin och len
  att riktigt känna mig ren.
  Clarasonic Aria ska bli min nya vän
  – det har jag på känn.
  Tack Janni för en tävling med fint pris
  som kan bota min hudkris ;)

 • An says:

  Hey! i have been so lazy taking care of my skin because i have sensitive, atopic skin. I think nothing works for that :D I don’t know if that brush is even recommended to use with atopic skin? if it is, it would be an awesome tool with my grey, dead appearance :D

 • Stephanie J.H says:

  Åh vilken bra tävling! Jag skulle jättegärna vilja vinna den här Clarasonicen för att jag har velat ha en hur länge som helst men har såklart aldrig fått en eftersom de är väldigt dyra och mina föräldrar inte förstår vad som kan vara så bra med den. Själv räcker inte månadspengen till på långa vägar och jag vill så gärna att min hy ska bli bättre nu i gymnasiet. De där jobbiga små finnarna kan verkligen förstöra hela min dag ibland..

  Kram!

 • Michaela says:

  Hej!
  Jag skulle väldigt gärna vilja ha denna borste då jag har fått fruktansvärt dålig hy den senaste tiden och skäms när jag går osminkad, men vill inte sminka mig för ofta heller eftersom jag vill att huden ska hinna återhämta sig. Nu har jag ändrat min kost och huden börjar återhämta sig, men en borste som denna känns som de hade gjort susen! :D Jag hade blivit överlycklig! Kram till dig :)

 • Amilia says:

  Jag hamnade i puberteten ganska tidigt, redan i fyran och har sedan dess tampats med svår acne. Jag är nu 20 år och har gått på flertalet starka mediciner med riktigt tuffa biverkningar, bland annat depression. Min största önskan är att kunna gå osminkad till jobbet utan att behöva skämmas och känna mig socialt hämmad på grund av min hud. Kanske är det nu det vänder? Kanske är den här borsten svaret på mina problem? Kanske får jag äntligen leva ett liv fritt från både psykiskt och fysiskt påfrestande biverkningar? Jag inser ju att mina chanser här är minimala med tanke på alla som deltagit men det sägs ju att hoppet är det sista som lämnar en. Kram!

 • Sofia says:

  Hallojsan! Denna sak har man studerat ett tag nu! Dock måste man ju som student prioritera, därför har böcker, mat och hyra legat lite i framkant om man säger så, hehe. Jag bor i ett korridors-rum och delar alltså dusch men 8 OLIKA personer. Hår på golvet och smutsigt kakel är min vardag, så att känna sig helt ren och fräsch var ett bra tag sedan man fick göra. Därför skullen jag bli värdsaglad om jag fick vinna! :) Hare gott!

 • rebecka says:

  Med ett jobb på ett mejeri (fabrik) i varm miljö, kall miljö, stressigt och en distanskurs sidan om skulle detta vara rena lyxen mot mig själv.

  Kram!

 • Bella says:

  Hej Janni! Jag har under ca 5 års tid haft stora problem med hyn. Problemen har handlat om finnar och pormaskar som vägrar försvinna. Jag har desperat testat ALLT; inte ätit godis, onyttiga fetter, laktosprodukter och vete i månader för att försöka förstå vad det är som påverkar. Dock har jag inte funnit svaret i någon av metoderna. Jag har även gått till ett flertal läkare och hudvårdsspecialister och testat allt från starka mediciner som fått mitt ansikte att torka ut och nästan flagna bort till kinesiska helt naturliga mediciner i form av rosenknoppar som man ska gnida mot huden osv. För varje misslyckat försök blir jag bara mer och mer frustrerad. För 3 veckor hade jag ett hemskt finn-utbrott och grät på morgonen när jag skulle gå till skolan för att jag inte ville visa upp mitt hemska ansikte. Min mamma har varit fantastisk under dessa 5 år och lagt ner extremt mycket tid åt att läsa på och prata med olika erfarna personer.
  Jag tror starkt på rengöring och har testat en liknande “borste” tidigare och upplevde att huden kändes betydligt “klarare” efteråt. Därför skulle jag extremt gärna vilja vinna och få borsten så att jag kan använda den dagligen och förhoppningsvis på sikt bli av med min problemhy och få tillbaka självförtroendet helt igen!

  Jag älskar din blogg och du inspirerar mig otroligt mycket. Måste även tillägga på varje bild jag ser av dig tänker jag på hur fantastiskt fin hy du har!
  kram!

 • Emilia says:

  Hej! Jag har haft problem med min hy jätte länge och har även funderat på att köpa denna flera gånger men eftersom jag är student så har jag inte riktigt råd. Hade varit otroligt kul om jag vann och äntligen fick testa denna borsten och känna att den hjälper min hy och mitt självförtroende!
  kram!

 • Lovisa says:

  Jag jobbar som operationssjuksköterska. Varje dag på jobbet har jag ansiktet gömt bakom munskydd, visir och operationsmössa. En vanlig dag på jobbet utsätts jag för torr och dålig luft och blodstänk förekommer också. Jag är verkligen i behov av en hudrengöring utöver det vanliga =)

  PS. Superbra blogg!

  /Lovisa

 • Sara says:

  Åh vad kul med tävling! Jag skulle tycka det var otroligt kul att vinna denna, då jag nu inför hösten börjat känna att huden inte riktigt är på min sida. Kanske kan Clarasonic vara lösningen för mig? Som fattig student har jag ej budget att köpa den till mig själv, så vore otroligt kul att vinna :-)
  Kramar!

 • Theresa says:

  Hej Janni!
  När jag läste inlägget så tänkte jag bara “seriöst, det är ju precis den här som mamma ville ha” men när jag läste igenom alla grymma inlägg så känns det inte lika optimistiskt längre, haha! Jag känner bara att det är bäst på att köra en ärlig och icke-överdriven motivering – min mamma och jag har haft ögonen på den här länge men man blir ju så lätt manipulerad av reklam och liknande, och det kändes inte värt att lägga 1600:- på något som vi var osäkra på skulle fungera eller inte. Jag kommer nog inte använda den eftersom jag är såpass ung men min mamma som är 45-årsåldern och jobbar stenhårt förtjänar helt seriöst något upplyftande, du vet ju hur kvinnor fungerar … Åh skulle verkligen bli så fruktansvärt glad om jag vann. Jag hoppas att du fastnade vid mitt inlägg, verkligen .. !

  Ta hand om dig,
  Theresa

 • Natti says:

  Jag har brottats med acne, pormaskar och fet hy sedan 11års ålder. Idag är jag 26 och hyn är fortfarande ett stort problem, och för 3 år sedan fick jag psoriasis (Som bla dyker upp fläckvis i ansiktet). Läkemedel har underlättat lite för stunden men inte tillräckligt och håller inte i längden.
  Min ekonomi räcker tyvärr inte till de bästa hudprodukterna och alla läkemedel, och behöver något som fungerar på lång sikt.

 • Johanna says:

  Hej!
  Att vinna denna skulle vara hur roligt som helst, då jag har ganska mycket acne, och andra problem med huden. Så att få denna skulle göra mig så glad :) För jag älskar att försöka sätta lite lyx på vardagen med hemma spa saker, och denna skulle verkligen sätta en guldkant på min vardag!
  KRAM

 • anna says:

  Hej Jannie!
  Jag är en tjej som lever ett väldigt hektiskt då jag pluggar, jobbar, tränar, är med min pojkvän och mina vänner! Det här är något som jag börjat märka på min hy, då den blivit betydligt sämre än förut och jag känner hur det sänker mitt självförtroende. Jag unnar mig sällan egentid och vardags lyx eftersom det liksom bara rinner ur sanden… Hoppas verkligen att jag vinner denna underbara lilla pryl, eftersom det skulle ge mig en boost till min vardagslyx jag saknar!
  Kramar!

 • I behov av räddning says:

  Hej Janni!
  Jag älskar att komma in här och bli inspirerad av dina inlägg! Jag är aldrig den som är med i tävlingar men just nu känns det som om det här är verkligen något jag är i behov av! Jag är en människa som har blivit drabbad av något som heter GENETIK! haha visst är det typiskt ;) Det går tydligen i släkten att vara torr så jag måste verkligen sköta hand om min hud. Kan inte sminka mig mer en gång per vecka, vilket känns väldigt tråkigt då jag blir super kakig i ansiktet och delvis fläckig. Hittills har jag inte hittat något som fungerar som en dröm, men jag ger inte upp! Känner att denna produkt skulle både rena och avlägsna gamla hudceller och komplettera andra av mina hudvårdsprodukter och ge en bättre effekt! Kanske är det det jag är behov av!

  P.S Fortsätt att inspirera! För mig är du en början på något nytt i denna bloggvärld med din unika stil och din ärlighet som får en att inse att du är mer jordnära än vad man tror med tanke på att du reser och träffar underbara människor över hela världen! Man förvränger bilden då detta är lättare att göra, men när jag ser dig i intervjuer så inser jag hur cool du är och hur du genuint tacklar alla frågor om ditt liv med Jon och allt annat i din omgivning!

 • Sofie Frisk says:

  För att min hy är grå och dyster och behöver ny lyster :)

 • Emma says:

  Hej Janni!
  Jag har sedan lång tid tillbaka haft problem med hyn och testat så himla mycket i hopp om att den ska bli bättre. Nu är jag inne i period där jag inte äter någonting onyttigt. Dessutom utesluter gluten och mjölk och hoppas innerligt att det ska bli bättre. I perioder har jag märkt skillnad men nu när sommaren och solen börjar försvinna märker jag att det går tillbaka till de gamla vanliga problemen. Som 17 årig tjej har man inte så mycket pengar att lägga på dyra produkter som kanske skulle göra stor skillnad och därför hoppas jag på att vinna denna.

 • Miriam says:

  Jag deltar gärna i tävlingen! Att vinna en Clarasonic skulle vara betydande för mig. Har aldrig haft problem med acne tidigare, men har på senaste tiden fått fler och fler finnar i ansiktet. Många i min omgivning har påpekat det, vilket gör mig mer osäker. Jag har aldrig etablerat en bra hudvårdsrutin, men bör kanske göra det för min hys skull och även min självkänsla. En Clarasonic skulle vara perfekt för att rengöra på djupen och få bort mina igentäppta porer, för det börjar bli väldig ledsamt med finnar som alltid poppar fram.

  Kram!

 • Linnea Lööf says:

  Hej Janni!

  Jag är en 17 år gammal tjej som tyvärr har väldigt mycket problem med just huden. Jag har försökt med alla möjliga krämer, rengöringar och skrubbar men inget tycks hjälpa. Detta är något som jag mår väldigt dåligt över, så självklart tar jag chansen här och hoppas på att vinna denna rengöringsborste. Jag har aldrig testat på en Clarasonic Aria tidigare och skulle därför bli så himla glad om jag vann och förhoppningsvis lyckas få en renare och gladare hud.

 • Beatrice says:

  Skulle så gärna vilja vinna denna, då jag har problem med min hy som aldrig tycks bli bättre. Jag har provat flera krämer och rengöringar men aldrig hittat någon som passa bra. Dessutom har jag inte råd att köpa en själv, så därför är jag självklart med i tävlingen och skulle bli otroligt glad om jag vann!

 • Matilda Johanson says:

  Hej! Jag hade gärna velat vinna denna eftersom jag har en problemhy. Ja, inte en vanlig problemhy med finnar utan en hudsjukdom som uppstår som röda prickar, liknande finnar, runt hela munnen med omnejd. Som 16 åring är det inte det roligaste. Fick det i våras och har inte fått använda produkter i ansiktet sedan dess. Produkter förvärrar bara utslagen. Så smink är inget att tänka på. Att gå på gymnasiet där alla ser så perfekta ut medan jag ibland kommer med massa röda prickar är inte direkt en självförtroende höjare. Så att vinna denna som jag hört så mycket bra om hade hjälpt mig så otroligt mycket. Och om den inte passar för mig och min hy hade jag gett den till min mamma som har det lite tuffare än andra men ändå ställer upp för mig i alla lägen! :-)

 • Julia says:

  Hi Janni!
  I would love to win this! My skin usually only needs water and a lot of peelings (and sometimes a little bit of cream) to feel good. The Clarisonic would make my skins (and my) life so much better! If it wouldn’t be so expensive I would’ve already bought it after all the reviews I’ve read…
  Also: I love your blog! Please keep up the short inspiring posts :)
  Best wishes from Germany ;)
  Julia

 • Lisa Persson says:

  Hejsan Janni!
  Jag har haft problem med finnar i mitt ansikte i cirka två år nu, jag går regelbundet på ansiktsbehandlingar och har köpt en massa olika produkter för att få bort dessa så fort som möjligt… jag har kommit en bit på vägen men jag känner fortfarande att finnarna är det första jag ser när jag kollar på min egen spegelbild, jag hade hoppats att med en Clarasonic så kan jag gå förbi vilken spegel som helst och att direkt när jag vaknar, känna mig vacker.

 • Lini says:

  Är tyvärr ganska snål (pluggar) och är inte så hemskt bra på att unna mig saker :( Så jag skulle bli extremt glad om jag vann :)

  kram på dig

 • Christine says:

  Hi Janni, I’d love to win the Clarisonic. I’ve been wanting one for so many years and have not been able to get ahold of one before! Thanks!! :)

 • Liza says:

  Jag skulle verkligen vilja vinna därför att; jag är på en utbytestermin i Kanada just nu. Har varit i en månad och det har varit en enorm omställning med kulturchock och allt vad att bosätta sig i ett nytt land innebär. Men det innebär också att vara ifrån min sambo och pojkvän, detta är den längsta tid vi nånsin har varit ifrån varandra. Det kommer dröja ännu 1 månad tills vi ses igen och då hälsar han på 10 dagar. Sen är vi isär 2 månader igen. – Så jag förstår verkligen hur du och Jons förhållande kan vara och kännas. Jag kommer bli överlycklig när min pojkvän kommer över, och jag skulle bli ännu lyckligare om han hade med sig denna lyxiga present (tillsammans med massa lösgodis)! :-)

 • emma says:

  svaret e enkelt – vill ju va lika snygg som du!

 • Jennie says:

  Jag är trött och grå tvåbarnsmor som skulle behöva lite lyx i vardagen. Det finns inte mycket tid över när man har två små barn och jobbar heltid.

 • Maaike says:

  I would like to win this, because I have more irregularities on my face since I do more workouts. Since this summer I’m more caring about healthy food, workout etc, but it really bothers me that my skin (especially my forehead) is not at it’s best because of more sweating.. Since you work out a lot also, this might be helping me! :-)
  Good luck picking a winner, hugs!

 • Lina Sandgren says:

  Brutit upp ett långt förhållande.. 27 år ung & känner mig så jäkla redo för världen!
  Men det hade inte skadat att kunna polera bort lite av dammet från dom senaste åren! :)
  Kram

 • Hanna says:

  Hej janni! Jag har läst på flera bloggar om hur bra den rengör huden och har sedan dess varit sugen på att köpa en. Men som student är det inte alltid lika kul att lägga så mycket pengar på en produkt. Jag har de senaste åren haft problem med fet och oren hy. Har redan försökt med dyra ansiktsbehandligar och krämer som inte fungerar. Hade verkligen blivit så glad om jag vann den!

 • Elsa says:

  För att sedan jag var 14 år, nu är jag 24, har haft acne till och från. Jag har testat allt! Det värsta som finns är folk som säger, men herregud tvättar du dig inte?! Jag går med smink jämt för jag känner mig så ofräsch, samtidigt som jag inte kan göra någonting åt det. Som sagt har testat allt så skulle gärna testa denna med.

 • Jumana says:

  Ohh, hade verkligen varit den bästa presenten till min älskade syster som har mycket problem med huden och har kikat på såna här typer av ansiktsrengöring senaste tiden. Hon har haft problematisk hy de senaste 2 åren och mår verkligen väldigt dåligt av det.
  Hade varit väldigt glad om jag kunde få göra henne lycklig. Vi bråkar en hel del och jag tror att en present som denna kan bekräfta för henne att jag älskar henne oavsett vad och kommer alltid att vara hennes stora syster!
  Väldigt bra blogg, keept it up :)

 • frida ekman says:

  Hej!

  Jag skulle bli otorligt glad om jag vann, känns som jag letat evigheter efter bra rengöring!
  Kanske skulle detta vara min räddning då:)

  kram

 • 22 says:

  Sudda, sudda bort din sura min! Huden behöver en rejäl uppfriskning nu efter en torr sommar så den inte somnar, älskar att kunna gå osminkad men vintern gör huden så irriterande torr och detta fräschar man upp med smink. istället för att sudda bort dessa fläckar med smink vill jag borsta borsta bort min sura min så jag känner mig lika fräsch även en årstid som denna och kan bibehålla mitt naturliga lyster.

 • Karin says:

  Hej Janni!
  På senaste tiden har min hy blivit sämre, jag får blämmor och finnar vilket jag inte är van vid. Jag försöker så gott jag kan att rengöra och återfukta huden men det fungerar sådär. Jag har nyligen börjat träffa en kille, och jag känner mig obekväm att gå osminkad framför honom, på grund av min hy. skulle gärna vilja prova clarasonic!
  Ser att många vill unna någon annan clararonic, det är kanske själviskt men jag unnar sällan mig själv någonting och håller alla tummar och tår på att jag vinner :)

 • Tove says:

  Jag ska gifta mig nästa sommar och skulle vilja se fantastisk och skimrande ut på vår stora dag.

  Då jag har eksem i ansiktet behöver jag använda mig av skonsamma produkter och jag har hört att Clarasonic ska klara det arbetet med bravur.

 • Ida says:

  Hej Janni! Sällan känner jag mig helt fräsch i ansiktet då finnar och torrfläckar dyker upp här och där, speciellt under vinterhalvåret. Jag jobbar på resturang och spenderar mycket tid i stallet vilket innebär sena kvällar och tidiga morgnar. Egen tid prioriteras inte ofta, vilket är något jag vill ändra på! Att få pyssla om mig själv med en Clarasonic tror jag skulle vara en riktig energiboost och bidra till större självförtroende! Jag vill känna mig vacker med fräsch hy och ett leende, inte gömma mig bakom lager av smink. Tack för en fantastisk blogg! :-) Kram

 • "Truckliza" says:

  Nämen alltså, det där är precis vad jag önskar att vinna!
  Jag jobbar i gruvan i Svappavaara och är sjukt svårt ibland att få bort all malm som samlas i hela ansiktet. Så det hade varit jätte roligt om jag fick chansen att vinna. Plus att gubbarna kommer få sig ett extra skratt på kvällen när jag står med den där i ansiktet, haha.

  xo Liza

 • Julia says:

  Hej,

  Har haft problem med min hy i flera flera år och testat hundratals olika produkter. Jag tror att denna skulle göra susen för min hy. Hoppas hoppas!

  Tusen tack för en superbra blogg!

 • Isabelle says:

  Hej, alltså jag behöver den i mitt liv. Har alltid haft lite dålig hy under perioder. Men nu när jag har börjat på ett nytt jobb och verkligen vill känna mig fin så har den spårat ur. Känner mig bara så himla ful hela tiden. Har äntligen köpt bra produkter nu men känner mig ändå ofräsch och tycker inte att de hjälper. Har spanat på Clarasonic länge nu men som student så har det inte blivit av, men tror verkligen att den skulle kunna hjälpa mig. Kram kram
  mail: [email protected]

 • Dina says:

  Hi Janni!

  I just want to own this damn cool brush since they became famous in Europe! I so cross my finger’s to win it! ;)

 • mathilda Sandström says:

  Denna skulle verkligen behövas då min hud känns så himla “oren”. Det skulle vara så kul att känna sig fräsch i ansiktet varje kväll och jag har länge velat ha denna. Den skulle verkligen göra mig superglad!
  Kram Mathilda

 • Nelly says:

  För att jag kämpar och sliter på universitetet! Skulle vara fint att få pyssla om sig själv lite. Jag märker verkligen skillnad på min hy nu när min vardag är stressigare, och hittills har jag inte lyckats hitta en tillräckligt bra rengöringsprodukt. Pengarna går tyvärr till annat och har inte en Clarasonic inräknad i min budget, men jäklar vad jag skulle behöva en! Tack för en fantastisk blogg där man alltid kan hämta inspiration från, kraaam.

 • Linnéa says:

  Efter många olika doktorer och undersökningar har jag fått bekräftat att jag har rosaea(vuxen acne). Jag tror att en Clarasonic skulle kunna hjälpa mig att hålla huden ren och fräsch för att hjälpa mig att få så få synliga utslag som möjligt. Det skulle underlätta mycket speciellt nu när vintern är på väg och min hud blir sämre desto kallare det blir. (är en av de 10 procenten som får svårare rosacea under vinterhalvåret). Håller verkligen tummarna!! :)

 • Erika says:

  Åååh! En sådan här har jag suktat efter i snart ett år, har varit på väg att beställa en flera gånger, men alltid varit för snål mot mig själv.
  Jag har en förebild i en tidigare kollega på 40+ som alltid ser så fantastiskt fräsch ut, mycket tack vare att hon går på ansiktsbehandling varje månad. Jag har väldigt svårt för att lägga tid och pengar på mig själv, men tänker att en Clarisonic skulle göra susen :) Det vore en otrolig lyx att få vinna en Aria, och jag håller tummarna hårt för att du väljer mig! Kram

 • Frida Jonsson says:

  Jag skulle bli obeskrivligt glad om jag är den lyckliga som vinner en clarisonic. När jag var runt 16 år så fick jag väldigt kraftig acne. Jag provade allt som fanns men inget hjälpte tills jag fick Roaccutan som gjorde att min hy blev mycket finare. Men tyvärr hade acnen redan satt sig på mitt självförtroende och jag ville varken synas eller höras. Idag är min hy och mitt självförtroende mycket bättre! Men min hy är fortfarande oren och jag skulle verkligen vilja ha en Clarisonic. Hoppas verkligen att jag är den lyckliga!Kram Frida

 • olga says:

  jeg vil gjerne vinne fordi huden min bare blir værre og værre…

 • Nina says:

  Hej Janni! Jag har en typsik tonårshy, inte extrem men ändå ganska mycket finnar som jag dagligen tänker och stör mig på. Jag har testat så många ansiktsrengöringar och krämer men känner att inget riktigt fungerat för mig. Jag vill gärna använda naturliga och bra produkter och samtidigt testa något nytt! Därför tror jag att denna produkt vore perfekt för mig! Skulle även vara kul att få en liten nystart såhär på hösten. Tack för en superbra blogg!
  Kram Nina

 • Julia says:

  Hej Janni! Tack snälla för att du är en sådan inspirationskälla. Jag går sista året på gymnasiet och har haft hudproblem i ansiktet ända sedan sexan. Har provat många olika produkter men inget verkar vilja hjälpa. Smink får jag mer finnar av så vet inte vad jag ska göra.. Min lillerbror går nu i nian och även han har problem som besvärar honom. Denna produkt skulle verkligen vara toppen för oss två. Det blir som att du hjälper två flugor i en smäll:)

  Ha det bäst!

 • Felicia Svens says:

  Hej Janni! Jag skulle bli så så otroligt glad om jag vann denna. Jag har atopisk hy, vilket är en vanlig hudsjukdom som innebär att man får torra, röda och kliande utslag på huden. I våras hade jag en riktig grym period och jag vågade knappt gå utanför huset utan att skämmas. Hela mitt ansikte, min hals, armar och ben var fyllda med röda eksem och det var riktigt besvärligt och en jobbig tid. Nu är det mycket bättre men har nu istället fått ett flertal finnar, vilket givetvis är vanligt. Men jag hatar att ha oren hy och bara för detta drar det ner min självkänsla. Tror denna skulle vara riktigt toppen för min atopiska hy. Och hoppas av hela mitt hjärta att inte likadana eksem som jag hade i vintras/våras kommer tillbaka. Tack för en sådan stor inspiration Janni!!

 • Mathilda says:

  Att ha flyttat från stad till stad och haft det tufft med att hitta vänner, har lett till stress och det börjar även visa sig genom att min hud har försämrats. Som 18 år och tjej är det klart att självförtroendet sviker när huden gör det, och det hade var skönt att iallafall kunna slippa tänka på hur huden kommer att se ut imorgon och istället bara kunna lägga full fokus på att vara sig själv.

 • Molly says:

  Jag jobbar för fullt och har svårt att varva ner i min vardag. Den enda tiden jag spenderar med mig själv är när jag ska tvätta bort mitt smink och borsta tänderna, vilket är en viktig stund för mig. Jag brukar sätta på lugn musik och försöka göra min lilla egna stund till en viktig och rofylld sådan, och skulle självklart vilja maximera denna stund med en sån här fantastisk produkt. Det skulle göra mig otroligt glad. Tack för en bra och inspirerande blogg! <3

 • Nicole Asplund says:

  Jag är en 16-årig tjej som haft problem med min hud så länge jag kan minnas. Jag började få finnar när jag var ungefär 10 år och sedan dess har jag ju för visso vant mig, men jag har så länge jag alltså kan minnas ALDRIG känt mig bekväm med min hud. Det är ansiktet som alla ser och därför är det ju extra jobbigt att inte känna sig bekväm med just ansiktet. Jag har testat hur många olika produkter som helst, ändrat min kost osv. Nu för tiden går det i perioder. Ibland är det bättre och ibland sämre. Men jag skulle så gärna vilja testa denna produkt! Jag önskar så att jag vann den, för mitt ansikte är verkligen något som jag åtminstone NÅGON gång skulle vilja få bukt på. Jag orkar inte leva med det hela mitt liv. För det är faktiskt väldigt jobbigt. Jag vet att jag inte är ensam och jag vet även att det kan gå över av sig själv, men jag har haft det i ungefär 6 år nu och det är väldigt frustrerande att ingenting har hjälpt..

 • sofie says:

  Hade så himla gärna velat ha en sånhär! Har testat alla möjliga ansiktsprodukter och har aldrig hittat något som passar mig. Har testat alltifrån åhlens egna märke till krämer från Chanel och jag har lagt oändligt med pengar på saker som inte fungerar för mig. Förra veckan fick jag en ansiktsbehandling i födelsedagspresent där de använde sig av denna och det var så skönt! Verkligen en magisk produkt som jag hade blivit överlycklig om jag vann!
  Kramar Tack för en bra blogg !!

 • Matilda says:

  Hej Janni!
  Varför jag skulle vilja vinna den här underbara skönhetsprodukten är för att jag skulle vilja ge den till min mamma. Hon lägger energi och pengar för att ständigt göra oss barn i familjen glada, men unnar aldrig sig själv något. Det här är något som jag inte skulle ha råd att gå och köpa själv till henne och om jag skulle vinna den här skulle hela mitt hjärta bli varmt att få överaska henne med den. Inte bara just för vad den används till utan också symbolen för hur glad och tacksam jag är över att jag har henne och allt hon gör för alla oss andra. Och pricken över i:et är att hon faktiskt bryr sig om sin hud och jag snor alltid hennes hudvård produkter haha… Håller mina tummar, kram :)

 • Nadja says:

  Hey Janni! :)
  Why should I get this product? Well, I’ve been following you since you’ve started your first blog on devote (first I was following Jon) and I must say you are more stylish haha. However, I think that this brush would actually mean more for someone else, to be honest, but I would really want to get something from you, or as you recommendation. But beside this, I wanted to stay that you seems like reaaaaally cool girl and I’m (if I can say) happy that my favorite skier is dating cool girl as you. Enjoy you life, and don’t let anyone change you. Ciao from small country aka Bosnia & Herzegovina! :)

 • Helén Heina says:

  Jag som utbildad Stylist har många krav att ha en vacker och strålande hy. Då mitt ansikte är min reklam utåt. När folk skall anställa mig som make-up artist så är det min hy och make-up som är det viktiga. Då min hy länge har varit ett problem för mig och inget jag testat hittills har fungerat. Så påverkar detta givetvis mitt jobb och min dröm. Vill våga visa mig utan smink, vill känna mig vacker utan smink, vill vara stolt över att jag är jag, därför skulle Clarasonic rädda min dag. Jag som alla andra vackra kvinnor därute skulle bli överlycklig över att vinna en Clarasonic. Hugs&Kisses Helén

 • Celie says:

  Jag har under många år haft problem med hyn men för något år sedan blev den bättre och min acne försvann. Jag måste dock vara noga med att ta hand om min hy så mina problem inte komma tillbaka. Då jag är student så finns det inte möjlighet för mig att kosta på mig så bra produkter. Att vinna en Clarasonic skulle därför betyda allt för mig!

  Kram / Celie

  Mail: [email protected]

 • Karoliina says:

  Jag har varit fan av denna produkt sedan ett par år tillbaka då jag började följa skönhetsvloggar på YouTube och den hyllades av otroligt många. Efter det har jag ständigt tjatat till mina vänner om den och det har faktiskt hänt att många av de har köpt den och fått hjälp med tex acne eller helt enkelt en mer strålande och fräsch hy. När det gäller mig så har jag dock varit lite osäker på om jag skulle kunna använda den: jag har haft svår eksema sedan jag var liten och pga detta är min hy extremt känslig och reagerar väldigt lätt på kemikalier och om jag tex byter till andra produkter eller ändrar min hudvårdsvanor. Jag flyttade nyligen till Sverige för att studera och märkte att apotek här säljer inte alls de produkter som jag använt tidigare, då jag bodde i Finland. För att jag var tvungen att prova på något nytt så gick jag gärna med på att testa en väns Clarisonic och vilken skillnad den gjorde! Jag har aldrig kunnat använda ordentlig ansiktsrengöringsmedel eller skrubb och pga detta har jag mycket orenheter och pormaskar, som jag märkte blev mycket bättre med Clarisonic. Nu behöver jag alltså en egen Clarisonic, som skulle hjälpa mig att skonsamt tvätta av sminket och bli av med oren hy. Vet inte om den skulle bli så pass jämn och fräsch som din men mycket bättre i alla fall och det skulle göra mig mer självsäker och hjälpa mig att bli sams med min sjukdom :)

 • Irina says:

  Det absolut viktigaste för mig för att känna mig vacker är slät och fin hud. Då man inte behöver göra annat än smörja in ansiktet med en underbar fuktighetskräm, lägga lite maskara, borsta ögonbrynen och voilà! Efter sommaren har det dock kännts som om dessa dagar för min del är förbi, mitt ansikte har förlorat sin lyster. Nu menar jag inte på det sätt som alla ansikten mer eller mindre förlorar den där härliga sommarlystern när hösten och kylan kommer. Nej. Min hud har förändrats, orenheter som aldrig tidigare varit ett problem för mig bemöts jag nu av varje morgon och kväll när jag går in på toaletten för att tvätta ansiktet. Jag vill så gärna ha tillbaka mitt fina ansikte. Får inte Clarisonic Aira ordning på mitt ansikte vet jag inte vad. Snälla, hjälp mig.

 • Isabel says:

  Innan sommaren blev jag tvingad att sluta jobba som frisör pga förslitningsskada i båda axlarna.. Att behöva sluta med sitt drömjobb efter bara två år var otrolig jobbigt. I samma veva tog det slut med min pojkvän/sambo vilket nu under sommaren resultera i mycket stress och ångest.
  Eftersom allt hände på samma gång påverkades kroppen och framförallt HYN och får inte bukt med den överhuvudtaget.
  Hade varit kul att ha lite tur med sig någon gång så chansar här! ;D
  Tack för en grym inspiration och du är så vacker!
  KRAM

 • Gabrielle says:

  Jag vill så gärna vinna!! Min tjejkompis har en sån och den är helt underbar. Just nu jobbar jag heltid och pluggar samtidigt vilket betyder att jag är väldigt stressad och har fullt upp hela tiden. Det har resulterat i ännu sämre hy än tidigare. Det skulle vara helt underbart att vinna en Clarasonic och skämma bort min hy med morgon och kväll.

  Tack för en grym blogg!
  Kram

 • Hallå där Janni! Jag lever ett sparsamt liv i Norge för att spara pengar. Jag jobbar hela dagarna med att städa flygplan, allt från Emirates till SAS, som du säkert förstår så blir man väldigt äcklig och ofräsch av ett sådant jobb. Jag behöver verkligen, verkligen Clara Sonic! Jag vill så gärna kunna komma hem och göra mig ren med denna, jag tror den skulle ge en helt annan effekt än en vanlig dusch.
  Kramar!

 • Hanna Mohlin says:

  Att känna att man har komplex för sin hud nu när man precis börjat på högskolan och träffar mängder med nya människor varje dag är inte direkt en boozt för självförtroendet.. Men jag tror att den grymma effekten som jag hört att Clarasonic har, hade gjort att mina problem med oren porer och finnar hade minskats! Man börjar tröttna på att huden inte har förändrats sen det började komma i dem tidiga tonåren, vilket var cirka 8-9år sedan. Jag tror verkligen att Clarasonic hade hjälpt mig på vägen till ett bättre självförtroende gällande min hud!

  Kramar!

 • Åsa says:

  Jag vill vinna för att min hud känns väldigt oren hela tiden och det är inte trevligt. I vanliga fall får jag typ aldrig finnar men nu har jag fått många under bara någon dag. Det är så irriterande och jag har hört att dom där borstarna är sjukt bra och har funderat på att köpa en länge men, har inte råd.

 • Cecilia ★★★ says:

  Hej!

  Detskulle va så kul att vinna och jag skulle använda den mycket, skulle kunna skriva en längre motivering men tror det jag nyss skrivit säger det mesta! =)

 • Lisa says:

  Hej Janni! Att vinna skulle göra mig överdrivet lycklig. Har sån där jobbig blandhy som gör att jag ibland kan se rent ut sagt fördjävlig ut, rengöring är A och O i mitt liv men en Clarasonic skulle vara the cherry on top! Håller mina fingrar tummar och tår på att det blir just jag som får vinna denna gång :)
  Tusen kramar och tack för din härliga blogg!

 • Maria says:

  Hej Janni!
  Jag skulle jättegärna vilja vinna en Clarasonic eftersom jag har problem med min hy och det skulle underlätta i vardagen om jag blev av med det och äntligen kunde känna mig helt fräsch. älskar din blogg.
  Kram!

 • Anna says:

  Hej, har under en längre period haft väldigt dålighy och mått dåligt över detta. Så om jag skulle vinna denna skulle det hjälpa mig så mycket. Har länge tänkt att köpa en men inte haft råd så det skulle vara SÅ roligt att vinna denna. Har länge läst din blogg och tycker den är riktigt bra, Kram

 • Anna says:

  Hej Jannie!
  Jag vill vinna denna produkten åt min två år äldre syster. Jag själv är 17 år gammal men hennes problem började redan i åttan. Allt gick väldigt snabbt och hon hade stora bölder i ansiktet pga att hon hade väldigt grov akne. Jag kommer ihåg att hon var ofta väldigt ledsen och hade sjukt dåligt självförtroende över hennes hy. Alla i min familj trodde väl att den skulle gå över förr eller senare men det blev bara värre. Aknen tog aldrig slut och den började sprida sig över hela hennes rygg. Min mamma och min syster gick då till en specialistläkargrupp där hon fick starka mediciner mot aknen och olika krämer. Hon fick ta dessa tabletter i ca ett år men de hjälpte knappt. Efter året som hade gått fick hon ännu starkare mediciner och så höll det på ett tag. Tillslut fungerade ett par tabletter för henne och allt blev bättre men när hon slutade att ta tabletterna kom aknen tillbaka och det kändes som om denna bergochdalbanan aldrig tog slut. Idag är hon 18 år gammal, fyller 19 om en månad, och är fortfarande inte helt fri från sin akne. Som hennes syster känns det jobbigt att se henne lida över något som hon inte alls kan påverka. Men med denna produkten kan det hjälpa henne i denna jobbiga period i hennes liv och jag vill då kunna ge denna till henne som en födelsedagspresent. Denna tävlingen är guld värd och jag håller tummarna :)

  Älskar din blogg, kram!

 • Lilly says:

  Jag har haft hudproblem i större av mitt liv, då jag har haft mycket finnar och ojämna ytor i huvudtaget.
  Hade alltid ångest att gå till skolan då jag blev “mobbad” pga min dåliga ansiktshy, och självförtroendet har inte varit på topp då när det gäller om utseendet med finnarna och ojämna ytorna. jag träffar inte killar då jag inte vågar för jag är för rädd att de inte ska gilla mitt ansikte även om inte det egentligen betyder så stor roll då insidan räknas,… men ändå vill man se fin ut i allmänhet.
  jag har inte råd att lägga lägga mina pengar på ansiktsbehandlingar då det finns viktigare saker som måste läggas pengar på.
  Därför skulle det verkligen underlätta om jag vann Clarasonic Area, inte bara mitt ansikte som skulle bli bättre, utan även mitt självförtroendet också… Det kanske inte kommer att ta bort allt men en liten del skulle göra så mycket.

  Från Lilly

 • Decibel Sandstedt says:

  Wow, hur ska jag kunna tävla mot alla dessa bidrag ? O.o
  Men det är alltid värt ett försök!.

  Jag är kär i ansiktsvård, alltifrån dag/nattkräm till fantastiska serum!
  Jag äger en bra eltandborste, epilator och annat som en tjej kan tänkas behöva i sitt badrum!
  Men till ansiktet använder jag fortfarande skrubbhandske och lätt peelande ansiktsprodukter,
  Jag önskar att plånboken kunde räcka till all skönhetsvård, men jag har inte nog med kontanter! =)

  Trots det så har jag länge drömt om en produkt som Clarisonic Aria,
  Mot problem som blemmor, porer och annat skulle den mig kunna befria. <3
  Mest av allt skulle alla mina älskade serum och krämer göra större nytta!
  Jag drömmer redan nu om vilka under den för min hy skulle kunna uträtta!

  Jag är lycklig som inte har acne eller finnar,
  Men jag har alltid tråkiga plitor som aldrig tycks försvinna..
  Det är som om min hy aldrig blir riktigt ren från djupet,
  Ett tråkigt faktum som ger mig känslan av en hy som ibland är lite halvfet,
  när den egentligen är torr och känslig i realitet. =)
  Skrubbhandske kanske därför inte är det bästa alternativet,
  det är därför jag känner sådan motivation till att få detta inlägg skrivet. <3

  Det vore en dröm att få äga en produkt som kan få min hy att leva upp till sin fulla kapacitet.
  Att slippa känna att jag behöver "sminka över" min hy. Jag vill ju sminka mig för att belysa det som är fint!
  .. Och för att uppnå det målet behöver man nog ge rengöring och rengöringsprodukter högsta prioritet! =)

  MVH / Decibel S

 • Lucia says:

  My reason is really simple – I dont have much money to spend on getting my skin healthy and this win would save my skin from falling apart and getting to the deepest corners of hell! Beware and save this miss. xo

 • Kine Borkmo says:

  Hej Janni! Jag har försökt typ alla hudprodukter som finns, och har tyvärr aldrig lyckats med att finna någon produkter som verkligen fungerar for mig. Nu som vintern kommer och man blir lite blek och sådär, är det extremt viktig att huden minst kan se bra ut, for at man ska kunde känna sig fräsch, snygg och glad. Jag hade blivit jätteglad om jag äntligen kunde hitta något som fungerar på min hud, så att jag kunde bli mer självsäker och lycklig varje dag! Alla tjejers dröm.. Crossing my fingers! Kräm från en norsk bloggläsare.

 • Johanna Svensson says:

  Hej Janni!

  Jag har testat en del olika produkter för att få bort orenheterna i mitt ansikte men ingenting funkar helt, har hört mycket bra om clearasoic så skulle bli överlycklig om jag vann. Skulle kännas så skönt att hitta något som verkligen funkar och som får en att känna sig riktigt fräsch i ansiktet.

  Massor av kramar och tack för en jättebra blogg <3

 • Josefin says:

  Åh! Jag har hört massor om Clearasonic och blivit så sugen på att testa den men aldrig slagit till pga priset, är student och har en gaaaanska tight budget.. Men jag skulle verkligen vilja testa den och kanske lyckas få bort orenheterna i min hy som verkligen sänker mitt självförtroende och gör att jag inte lämnar hemmet utan smink. Efter vad jag hört så tror jag verkligen att den skulle hjälpa mig! Hoppas hoppas att jag vinner!! Och tack för en superinspirerande blogg <3

 • Emelie Fridén says:

  Hej Janni!

  Som jag kollat och läst om denna produkt! då jag är väldigt intresserad av hudvård och rengöring är en av det viktigaste sakerna
  så känns denna produkten som att den verkligen håller vad den lovar. Jag själv har massa stress problem och min hud påverkas
  väldigt mycket av detta och det i sin tur gör att man själv mår ännu sämre. Jag skulle blir superduper glad om jag fick möjlighet att
  vinna denna produkten! att få testa den och se resultat är något som gör en så himla glad:)

  MVH
  // Emelie

 • Catherine says:

  Hade varit toppen att få vinna en sånhär, har kikat på liknande många gånger tidigare mest för att jag aldrig känner att jag blir riktigt ren i ansiktet med vanlig ansiktstvätt! Jag tvättar det minst två gånger både morgon och kväll för att jag ska känna mig lite fräschare men lyckas ändå inte riktigt få min hy så som jag vill ha den, så med en sånhär manick skulle jag kunna spara både tid och pengar varje dag!
  Att ha en fin och fräsch hy i ansiktet är det viktigaste enligt mig för att man ska känna sig bekväm och snygg utan smink, och det är alla människor värda att göra :)

 • Jag heter Sandra och är 17 år. Jag vill vinna en Clarisonic eftersom jag nu i ungefär 5-6 år har haft problem med fet och oren hy, med jobbiga utbrott av finnar med jämna mellanrum. Jag har haft och har fortfarande svårt att hitta en bra rengöringsprodukt som hjälper mig med mina problem. Detta har fått mig att bli osäker i mig själv. I somras köpte en nära vän till mig en Clarisonic och hennes hy har blivit mycket renare och fräschare. Jag vill gärna testa och se om den kan göra underverk med min hy också men jag har inte riktigt pengarna till att köpa en egen eftersom jag fortfarande går i skolan och en Clarisonic kostar ganska mycket pengar. Därför vill jag jättegärna få chansen att vinna den här tävlingen för att se om den fungerar på mig och om den kan hjälpa mig till en ren och fräsch hy.

 • Birgitta says:

  Kinderna kan lätt bli trötta, grå och nariga,
  Om dem ej har en Clarasonic Aria.
  Skulle jag en sådan vinna,
  Kunde glåmigheten försvinna.
  Puts väck och adjöss till tråkig hy,
  Flytta in i badrumsskåpet så känner jag mig som ny!

 • Lovisa says:

  En tjej på 16 jordsnurr med en ofräsch tonårshy. Jag skulle verkligen vilja vinna denna Clarasonic Aria då jag testat många rengöringar men ingen riktigt hjälper. Och skulle jag vinna den här skulle jag kanske få en fräsch hy men samtidigt mycket bättre självförtroende. Håller tummar och tår för min egen lycka i tävlingen!!

 • Triin says:

  Hey! I would like to win because I really can’t get my face totally clean with my cleanser, even though I wash my face like three times. I believe that this brush would make face cleaning so much easier and more effective.

 • Elisabeth says:

  Hej Janni!

  Jag har ärvt min pappas hud och det är en himla gåva vill jag lova. Aldrig finnar eller blemmor inte heller torr och fnasig. My hy är och har nästan alltid varit väldigt ren och lättskött, jag tycker faktiskt i regel att desto mindre jag anstränger mig och rör min hud desto bättre håller den sig. Det är jag väldigt tacksam för.

  Varför vill jag vinna denna maskinen? Varför berättar jag detta för att sedan tävla mot hundratals tjejer med problemhy som skriver jättefina kommentarer?

  Jo, för jag vill faktiskt inte vinna den åt mig själv. Jag vill vinna den åt min lillasyster. Jag vet inte riktigt var jag ska börja att beskriva henne och varför hon förtjänar att få denna Clarisonic. Jag kan ju börja med att berätta att när det kommer till hy är hon min raka motsats. Hon har haft problem med sin hy så länge jag kan minnas, testat allt, kämpat som bara tusen och blivit otroligt retad genom skolåren. Hon har haft det riktigt tufft och till och från mått väldigt dåligt och har idag tyvärr ett riktigt dåligt självförtroende. Jag ser på henne när hon är bland folk att hon inte är trygg i sig själv, att hon inte trivs med sig själv och sitt utseende och ända gången jag tycker hon är helt sig själv och trygg i det är när vi slappar hemma hos mig ihop.

  Det gör så ont i mig av att veta att hon alltid mår så bra och är väldigt osäker. Livet är så himla orättvist och alla förtjänar att må bra! Jag önskar innerligt att hon såg på sig själv såsom jag ser henne, fantastiskt, underbar, omtänksam och en fullkomligt magisk person. Jag vet att du och din syster verkar vara väldigt nära så du förstår säkert hur det känns när ens syster inte mår bra. Hade jag kunnat hade jag gärna tagit alla smällar hon haft och allting hon har emot sig för jag tror jag hade tacklat skiten bättre än henne.

  Nu blev detta väldigt långt och det var inte min mening. Summa kardemumma så vill jag gärna vinna denna Clarisonic åt min fina lillasyster som behöver en boost i livet. Och nej, jag tror inte att en bortsen gör hennes liv magiskt på en natt men jag tror att det är en bra början. Får hon kontroll på sin hy och den i skick tror jag hennes självkänsla kommer växa och att hon kommer känna sig lika vacker som hon faktiskt är. Att hon på sikt kommer börja kunna njuta av livet mer!

  Jag tror hon hade behövt detta och att detta på långa loppet hade hjälp henne må lite bättre och framförallt bli tryggare i sig själv.

  Hoppas så himla mycket att du förstår mig och att du precis som jag tycker min älskade lillasyster förtjänar denna överraskningen!

  Kramar!
  (Min epost: [email protected])

 • Emma says:

  Åh, låter lite som en eventuell räddare i nöden! Min hy har varit bra i några år, men så nu i slutet av sommaren så hände något som gjorde att jag fick tillbaka min problemhy som jag kämpat med i så många år. Hade blivit såååå glad om jag vann, för en dålig hy kan verkligen vara avgörande för hur man mår har jag märkt.

 • Annelie says:

  Jag fyllde år i torsdags och hade önskat denna. Önskade den i julklapp och i födelsedagspresent förra året med, men nej inte. Fick andra fina presenter istället. Jag är supernoga med min hy och jag tvättar, skrubbar, gnider och masserar med tvål, lödder och kräm var kväll! Tänk vad fantastiskt fint att få hjälp av denna så efterlängtade mackapär! Kram Annelie Göteborg

 • Yohanna says:

  Det skulle verkligen vara perfekt nu! Jag fick en liten son för precis tre veckor sen idag och han håller mig vaken om nätterna vilken resulterar i att jag både är väldigt trött och ser trött ut, hinner inte riktigt med att göra längre processer med ansiktsmask och krämer. Känns som det skulle underlätta och hjälpa med en “högra hand”.. Kram Yohanna.!

 • Ellen says:

  Jag skulle vilja vinna en Clarasonic eftersom jag är mitt i den värsta tonårsperioden då huden inte riktigt vill samarbeta. Kan lätt få finnar, inte av det extremta slaget men ändå så pass ofta att jag skulle säga att jag påverkas av det, även fast jag är väldigt noga med rengöring både morgon och kväll. Har testat allt från ansiktsmasker, olika rengöringar, ansiktskrämer, toners och skrubbar men ingenting verkar hjälpa. Skulle så hjärna vilja ha en fin hy och skina inte bara på insidan utan på utsidan också. Därför skulle jag verkligen bli superglad över denna!

Leave a Reply

Your email address will not be published.