BLACK N WHITE

Processed with VSCOcam with s1 preset
Processed with VSCOcam with m3 preset
Processed with VSCOcam with m3 preset
Processed with VSCOcam with b1 preset

Dress from H&M (here!)/ Photos by: Michaela Wissen

Fick precis maaassor av bilder från plåtningen jag gjorde med bästa Michaela som var hemma i Sverige en sväng från LA! Har så otroligt mycket bilder att visa er nu haha, men jag börjar med dessa. :-) Älskar ljuset, motljus kan ju vara det finaste som finns men det är också otroligt svårt att fota tycker jag. När man lyckas blir det grymt! Måste lära mig lite mer nu när det kommer till att fota och redigera, känner att jag har fastnat lite… Öva öva öva är det som gäller! Nu ska jag göra en kopp te och mysa ner mig i soffan med min babe, samma sak varje kväll. Älskar det! <3

//Just got toons of pics from the shoot I did with the best Michaela when she was back in Sweden from LA for a few days! I have so many pictures to show you now haha, but I’m starting with these. :-) Love the light, backlight is the most beautiful light in my opinion but it’s also super hard to shoot in. When you make it it’s really amazing! Need to learn more when it comes to taking photos and editing, feels like I’m a bit stuck right now… Practice practice practice is what I need to do! Time for me to make a cup of coffee and get comfy in the sofa with my babe, same thing every night. Love it! <3

26 reaktioner på “BLACK N WHITE”

 • Peter says:

  Så här ska man leva! :)
  http://www.danbilzerian.com

 • amelie says:

  aahhahahah what the hell are you doing with your mouth???? it looks really weird sorry but…..i mean….hahhahaa omg

  • Janni says:

   I don’t know, tried to look cocky and “I don’t care” since that was what Michaela asked me to do. She wanted a feeling for her pictures, hence the expression and mouth. ;-) Maybe it looks weird but I like it, it’s different! Hugs!

  • Andrea says:

   I thought the same when I first saw the pics… It’s hard to do a proper pose I guess and I appreciate that Janni tried to look different. That’s definitely something I would like to see more of – different looks, different moods, different feelings etc. But yeah, the mouth looks a bit weird…

 • Tereza says:

  The duck face is not cool-when you started with your blog, you looked natural. Now you look the same as the other “plastic” bloggers, e.g. Caroline. Oh god, stop it, it really makes you “too same”.

  • Janni says:

   Haha, everyone’s hating on my mouth! ;-) I got an expression that she wanted for her pictures so I tried my best, I’m still the same person and not a “plastic” blogger if you know what I mean. When you take photos of yourself everyday you need to change your expression a bit, otherwise it would be boring and I’m sure you would tell me something about that too in that case. ;-) Hugs!

  • Julia says:

   Håller faktiskt med…du har naturligt vackra och fylliga läppar så slappna bara av.

 • maria says:

  Åh va fina bilder!!

 • Josefine says:

  Så. Jävla. Snygg. Och vilka bilder, fullpott! Alltid lika kul att gå in här, blir lika förvånad varje dag. :) Kram till dig Janni!

 • Sandra says:

  Wow, cool photos and you look amazing! Love that dress! Duck-face or not, I think you look amazing (and cocky haha, like u wanted) Lots of love!

 • Paulina says:

  Jätte fina bilder! :) Kul!

 • julia says:

  OMG! You’re absolutely beautiful. I’ve been watching over your blog since your first day. I love all the things you do,you’re such an inspiration to me. Everytime i see you i think that you’d be a perfect angel for the victoria’s secret:D

 • Melanie says:

  What a beautiful Woman you are! Love the pics – you are so beautiful, your face so georgous! Like, like, like :)

 • Vilka vackra bilder & jag gillar din sportiga outfit! Ha en bra dag!
  Mvh http://starby.devote.se

 • Elsa Winge says:

  Åh Janni så fantastiska bilder!! Skulle också vilja åka till ett fint ställe och bara fota, fota, fota!

 • Johanna S says:

  Tycker bilderna va skit fräcka! Älskade din klänning du har på dig!!! Vart kommer den ifrån?? Tack för en grymt inspirerande och rolig blogg. You rock!!

  • Janni says:

   Tack fina! <3 Den är från H&M Trend, så jäkla snygg! Önskar den var min haha. ;-) Tack för dina fina ord, stor kram!

 • Sanna says:

  Vad är det med din mun?

 • emilie says:

  I can’t find any link where to buy the dress…. :(

Leave a Reply

Your email address will not be published.