BACK TO BLACK

janni-deler-black-alexandrasnaglarDSC_0076 copy
janni-deler-black-alexandrasnaglarDSC_0075
janni-deler-black-alexandrasnaglarDSC_0080
janni-deler-black-alexandrasnaglarDSC_0085

My new black nails, love it…

God morgon! Tidig morgon imorse, fick en sista minuten tid hos bästa Alexandra för att fixa naglarna. Kom på att jag ville fixa de till ikväll och sen kommer jag inte ha tid, så det blev en tidig date. ;-) Har alltid lika svårt att välja färg, känner ni samma? Tillslut bestämde jag mig för svart iallafall, var riktigt längesen jag hade det så nu var det dags. Idag står lite möten på schemat innan vi ikväll kör all in på Blog Awards, är faktiskt lite nervös men det får gå som det går haha! Puss på er <3

//Good morning! Early morning today, got a last minute booking with the best Alexandra to do my nails. Realized I wanted to have them done for tonight and then I won’t have the time, so we had to have an early date. ;-) I always have a hard time deciding for a color, do you feel the same? I finally decided to go for all black, it’s been a while since I had it so now it was time. Today I have some meetings and tonight we’re going all in for Blog Awards, I’m pretty nervous but it will go however it goes haha! Hugs babes <3

13 reaktioner på “BACK TO BLACK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.