BLOG AWARDS

janni-deler-finest-awardsDSC_6198
janni-deler-finest-award-winnerDSC_6215
Fingers crossed for tonight, maybe we all win together!

Ikväll är det ju Blog Awards, ska bli sjukt kul! Vi ska gå hela gänget så tror vi kommer ha en grym kväll, några av oss är nominerade så jag hoppas på att någon av oss vinner iallafall. Haha, så får man säga va!? ;-) Förra gången kammade jag (VI!) hem Årets nykomling, jag är otroligt glad över att ens vara nominerad. I hela två kategorier dessutom, ni är bäst! <3 Håller tummarna stenhårt så får ni veta imorgon hur det gick, följ mig på Instagram (@jannid) om ni inte redan gör det, där lär jag posta lite bilder från kvällen. Puss!!!

//Tonight it’s time for Blog Awards, can’t wait! We’re going there with the whole crew so I think we’ll have an amazing night, some of us are nominated so at least I’m hoping for someone to win. Haha, it’s ok to say that right!? ;-) Last time I (WE!) won newcomer of the year, I’m so glad to even be nominated. In two categories too, you are the best! <3 Fingers crossed and I’ll let you know tomorrow how it went, follow me on Instagram (@jannid) if you don’t do it already, guess I will post some pics from the night. Hugs!!!

5 reaktioner på “BLOG AWARDS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.