HIMLAHAV THE MOVIE

Cozy movie from our weekend, just want to go back…

Bästa Jossan har klippt ihop en film från helgen i Himlahav, så otroligt mysig film! Ni kommer förstå hur mysigt och lugnt vi har haft det om ni kollar på den, tack Jossan. <3 Det är svårt att behålla samma lugn och tankesätt när man är tillbaka i vardagen och stressen, något jag ska jobba på är att umgås med mig själv. Gör aldrig det! Det första jag gör när jag kommer hem är att slå på tvn, alltså innan jag ens tagit av mig jackan. Får panik när det är tyst. Ibland är jag ensam hemma men jag umgås aldrig med mig själv, tvn är på, datorn är öppen och jag pillar på mobilen. Någon som känner igen sig? Ge mig gärna tips på vad man gör utan det, jag har glömt bort och blir stressad… Hemskt egentligen men något jag verkligen ska jobba på! Gör det ni också, lär känna er själva och älska den ni är. Ni alla är underbara! <3

//Amazing Jossan made a movie from our weekend in Himlahav, such a cozy movie! You’ll understand how cozy and relaxing we had it if you watch this, thanks Jossan. <3 It’s hard to keep up with the calm way and thoughts when you’re back in your daily life and stress, something I really need to work for is to spend time with myself. I never do! The first thing I do when I come home is to put the TV on, before I even take my jacket of. I panic when it’s quiet. Sometimes I’m all alone at home but I never spend time with myself, the TV is on, computer is open and I’m always doing something with my phone. Anyone recognizing this? Please give me some tips what you do without it, I have forgotten and get stressed… It’s terrible and something I really need to work with! You should do it too, get to know yourself and love who you are. You’re all amazing! <3

16 reaktioner på “HIMLAHAV THE MOVIE”

 • effie says:

  What a lovely video, your friend is good at capturing moments!
  I totally recognise myself in those words and I wish I was spending less “connected time” (at work, at home and so on)
  As you already know I guess the best tip to avoid a kind of burnout is to meet up with a friend, go for a walk or a long run in a park on your own(the best to me), take a long bath and taking care of yourself, and the best of course: to READ! Reading books or comics is a beautiful way of disconnecting and making your mind work differently and stop all the awful-flow of info we are receiving everyday…..

  Good luck with tonight, I have voted a lot!

  • Janni says:

   Oh I know, she sure is! :-) I try to read books but it feels like I’m “waisting time” if you know what I mean… So sad so there’s something I really need to work on! Thanks cutie, big hug! <3

 • Matilda says:

  Vilken mysig video! Jag hamnade i den situationen idag då jag var klar med skolarbetet, sett klart alla avsnitt på serier jag följer och läst alla bloggar. Så jag ställde mig och bakade muffins. De står i ugnen just nu. Det gjorde att jag kunde koppla av en stund :) Kram

 • a says:

  Jag har ett tips om du vill lära dig umgås med dig själv. Om du vaknar tidigt på morgonen någon dag så sätter du dig i bilen och åker till något litet cafe på nån gård eller pensionat utanför stan och bara äter frukost. Man sitter o sjunger för sig själv i bilen, hinner fundera på det som man vill fundera på och startar dagen med en roligare frukost. Är man utanför stan så känns det inte lika konstigt att sitta o fika med sig själv. Efter ett tag så längtar du efter din egna morgon. Känns konstigt i början men efter ett tag blir du typ beroende. :)

  • Janni says:

   Men OJ vad mysigt det lät!!! Det jag hade haft svårt med är att inte kolla Instagram under tiden jag äter frukost, mår typ dåligt när jag erkänner det men det är sant. Måste bara öva öva öva helt enkelt! Tack för tipset fina du, kram! <3

 • f says:

  hej!
  vart kommer ditt guldhalsband ifrån?

  • Janni says:

   Hej! Jag designade det själv och fick det tillverkat av en tjej som heter Elisabeth Bredbacka. :-) Kram!

 • Therese Öström says:

  Åh vad underbart det ser ut. Skulle göra allt för att få åka på en likadan resa som ni gjorde, vilken upplevelse. Tack för din fantastiska blogg, instagram och för att du är så inpirerande. Min bloggstjärna! Hoppas du vinner ikväll! <3 Kram.

  • Janni says:

   Men fina du, TACK för fina ord! :-) Säger till när det blir en liknande resa, då får alla chansen att åka. Kram!!

 • Vilken underbart mysig video. Jag var tvungen att kolla på den två gånger ;) Heja dig ikväll, jag håller tummarna.
  KRAM,
  Marielle – http://www.mariellewinkler.devote.se

 • Tereza says:

  The best thing is to throw the TV out of the window and read books. I have no TV, just radio to get the news everyday and it´s the best. 90% of the programmes are bullshit so there is no reason to waste my time by watching TV I think!

 • Mamma says:

  Wow…. lugnt, harmoniskt o mysigt. Vilken härlig film! puss o kram <3

 • K says:

  Hahaha.. :) I totally recognize the feeling, especially this one when you said you panic when it’s quiet. Sometimes I just find myself just sitting behind the computer or watching TV, without noticing I forgot to take off my jacket when I came home. :D but anyway, I really love your blog, you’re such an inspiring woman!

  Take care! :)

  Greetings from Estonia,
  K.

  • Janni says:

   Hahaha, I know exactly what you mean… ;-) Thanks a lot sweetheart, makes me super happy to hear! <3 Big hug!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.