BLOG AWARDS

janni-deler-blogawardsDSC_0121
janni-deler-blogawardsDSC_0128
jannideler-jonolsson
janni-deler-blogawardsDSC_0132
janni-deler-blogawardsDSC_0145

Some snaps from yesterday, lovely people and boyfriend!

Här kommer otroligt lite bilder från igår, glömde nästan helt bort att fota! Vi började med lite mat och drinkar på kontoret och sen drog vi hela gänget till Fotografiska där själva festen var. Sjukt kul att hänga med alla och extra kul att Jon kunde vara med för en gångs skull. :-) Förutom att det var galet varmt så var det en bra kväll! Idag har dagen gått i ett så nu ligger jag utslagen i soffan och ska stanna här och mysa hela kvällen. Packa får jag göra imorgon för energinivån är på noll just nu. Ha en mysig/kul kväll beroende på vad ni hittar på, kärlek till er! <3

//Here’s a few pics from last night, almost forgot to take any pics! We started with some food and drinks at the office and then the whole team went to Fotografiska where the party was. So fun to hang out with everyone and extra fun that Jon could be with us for once. :-) Except the crazy heat we had a great night! Today’s been a full speed day so now I’m laying flat in the cough totally dead and will just stay here all night. Packing my bags have to wait until tomorrow, my energy level is down at zero at the moment. Have a cozy/fun night depending on what you do, love to all of you! <3

3 reaktioner på “BLOG AWARDS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.