LOCO FOR COCO

janni-deler-locoforcocoDSC_0146
janni-deler-locoforcocoDSC_0152
janni-deler-locoforcocoDSC_0150

Last breakfast in Sweden and my fave iphone cover, find it here!

God morgon lördag! Vaknade tidigt imorse och har packat ihop och städat här hemma hos pappa där vi har bott hela veckan. Efter det åt jag min favoritfrulle, tänkte försöka bryta frukost-mönstret nu i Monaco. ;-) Älskar gröt och ägg med kaviar, tröttnar liksom aldrig… Och sen kokos, alltid! Men det kan ju vara bra att variera sig, finns ju så mycket gott att äta till frulle. Ska bli underbart att komma tillbaka till Monaco, massa sol och skönt häng. Hoppas ni får en fin dag, ska städa i ordning det sista nu. Puss! <3

//Good morning saturday! Woke up early this morning and packed my bags and cleaned the house, we’ve stayed at my dad’s place all week. After that I had my favorite breakfast, my plan is to break my breakfast-routine now when we go to Monaco. ;-) Love porridge and egg with kaviar, never get tired of it… And then coconut, always!  But it’s time for something different, there’s so much more tasty things you can have for brekkie. Can’t wait to come down to Monaco again, lots of sun and nice hangout. Hope you guys will have a lovely day, need to clean the last bit now. Hugs! <3

5 reaktioner på “LOCO FOR COCO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.