AFTERNOON BEACH

janni-deler-afternoon-beach-monacoDSC_0527
janni-deler-afternoon-beach-monacoDSC_0532
janni-deler-afternoon-beach-monacoDSC_0535
janni-deler-afternoon-beach-monacoDSC_0540
janni-deler-afternoon-beach-monacoDSC_0648
janni-deler-afternoon-beach-monacoDSC_0687
janni-deler-afternoon-beach-monacoDSC_0684

Cozy afternoon swim just outside our door, just love it here!

Hur underbart är det att kunna gå ner på eftermiddagen och ta ett dopp? Vi tog en powernap och sen slängde vi på oss badkläder och gick ner, ganska varmt i vattnet tyckte jag men Jon verkade inte gilla det lika mycket… ;-) Tänker ofta på hur lyckligt lottad jag är här i livet, få se alla de här ställena och njuta av livet. Viktigt att tänka på och inte bara stressa bort dagarna. Bikinin får ni se mer imorgon, tog massor av bilder som jag måste kolla igenom! Nu har vi precis ätit middag på balkongen och hängt en tvätt, nästan vardag här haha! Puss, ha en fin kväll <3

//How wonderful is it to be able to go down to the beach in the afternoon for a swim? We had a power nap and then changed for swim clothes and walked down, I thought it was pretty warm in the water but Jon didn’t really agree with me… ;-) I often think about how lucky I am in life, get to see all these places and enjoy life. Important to think about and not just let the days go by and stress. I’ll show you the bikini some more tomorrow, took lots of pics that I have to go through! Just had dinner at the balcony and did some laundry, almost feels like a normal day here haha! Hugs, have a lovely night <3

5 reaktioner på “AFTERNOON BEACH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.