STRIPES

janni-deler-beach-lookDSC_0598
janni-deler-beach-lookDSC_0637
janni-deler-beach-lookDSC_0566
janni-deler-beach-lookDSC_0551
janni-deler-beach-lookDSC_0629
janni-deler-beach-lookDSC_0642
janni-deler-beach-lookDSC_0574 copy
janni-deler-beach-lookDSC_0587
janni-deler-beach-lookDSC_0616

Bikini from Amore and Sorvete (here!)

God morgon på er! En annorlunda outfit idag, haha! ;-) Gillar den här formen på bikinin, hade faktiskt ingen aning om hur den skulle sitta på men jag gillar den. Lite molningt här idag så tror inte det blir något strandhäng, ska försöka låna någon bil så vi kan åka till ett köpcentrum lite längre bort. Inte för att jag behöver shoppa men alltid kul att hitta på saker när man ändå inte kan sola… Åker tillbaka till Sthlm på fredag så har två dagar kvar här! Vill. Inte. Åka. Hoppas ni får en fin dag så hörs vi under dagen, puss så länge <3

//Good morning guys! A different kind of outfit today, haha! ;-) Like this shape of the bikini, had no idea how it would look but I really like it. A bit cloudy here today so I guess we wont go to the beach, will try to borrow a car and go to a shopping mall. Not that I need to do some shopping but it’s always fun to do other stuff when you can’t go to the beach… Going back to Sthlm on friday so I still have two more days here! Don’t. Want. To. Leave. Hope you guys will have an awesome day and I’ll talk to you soon, hugs <3

14 reaktioner på “STRIPES”

 • Elle says:

  Härliga bilder, blir verkligen sugen på att bada! Jättefin bikinitop, alltid kul med lite omväxling från den klassiska.
  xx Elle

  http://www.cherryblossomstreet.com -Swedish Model and blogger in Tokyo

 • O says:

  Snygga bilder!

 • Lovisa says:

  Hur är den i strl? Kan gissa att jag ska ha någon strl större än dig, vad har du? Snyggi!!
  Lovisa

 • Matilda says:

  Wow vilken snygging! Hej jag har också varit intresserad av att beställa Kayla Itsines träning program, så skulle vara mycket tacksam om du kunde göra en inlägg av vad du har tyckt om det, lite hurdant det är och det skulle vara helt super om du kunde ha med några sina egna bilder, alltså att man kunde se hur det har påverkat din kropp och så:) super blogg du har!

  • Janni says:

   Men tack söta! <3 Ja men gör det, roligaste (och jobbigaste!!) jag gjort! Ska skriva ihop ett inlägg snart, inte före och efter bilder direkt då jag inte tar sånt men om upplägget och hur det påverkat mig. :-) Kommer snart! Kram <3

 • Melanie says:

  Wow! You look soooo awesome! I would like to have the same body: love it! How often do You do sport and I would like to know which size you have: xs?
  Great and the beach looks also so wonderful: enjoy it and have a great time :)

  • Janni says:

   Thanks sweetie! <3 I try to workout like 3-4 times a week, and then morning walks as often as I possible can. Just love to start my day with a 30-50 min walk! I'm usually a size xs-s, depending on the brand and fit. :-) Hugs! <3

 • Elin says:

  FINA DU!! Älskar bilderna!!

 • Anna says:

  SNYGGA DU!! hur lång leverans är de på bikinin?

Leave a Reply

Your email address will not be published.