BIO STORE

janni-deler-bio-storeDSC_0721
janni-deler-bio-storeDSC_0723
janni-deler-bio-storeDSC_0726

Did some food shopping today in the health store, could walk around there for hours…

Mera mat… Haha! Idag har vi faktiskt legat inne hela förmiddagen, var rätt så dåligt väder så det var skönt. Rastlös som jag är så behövde jag röra på fläsket lite så jag drog med Jon och sa att vi skulle handla. Det är yacht week här i Monaco så det var sjukt mycket båtar och folk. Vi gick till hamnen och upp för en liten gata, helt plötsligt hamnade vi framför en bio-store, lycklig som ett barn sprang jag in! ;-) Kunde gått runt i timmar men Jon blev lite otålig, så det här fick jag med mig hem. Kokos-riskakor är drömmen, sen ska det bli kul att prova bipollen, har läst så mycket bra om det! Nu kollar vi Lost och ska sova tidigt, hoppas ni haft en fin dag! <3

//More food… Haha! Today we actually stayed in all day, the weather was pretty bad so it was cosy. Restless as I am I needed to get some walking so I dragged Jon out for some food shopping. It’s yacht week here in Monaco so a lot of yachts and people. We went to the port and up to a small street, all of a sudden we ended up in front of a bio-store, happy as a kid I ran in! ;-) Could walk around there for hours but Jon didn’t like it as much as I did, so this is what I got. Coconut rice cakes is the dream, and it will be fun to try bee pollen, I’ve read so much good things about it! Now we’re watching Lost and will go to sleep early, hope you guys had a great day! <3

3 reaktioner på “BIO STORE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.