Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:33 | September 24, 2014

SIMPLE DISH

janni-deler-simple-dish-mangofetacheeseDSC_0702 janni-deler-simple-dish-mangofetacheeseDSC_0705

A simple and super tasty salad, with mango, avocado, figs and feta cheese!

Mums, skulle kunna äta sån här mat jämt! Superenkelt att göra också om man är sugen på något gott, snabbt och färgglatt. ;-) Skär upp en mango, en halv avokado, ett fikon och blanda allt med fetaost (köper oftast sån i olja så brukar blanda salladen med den), rosta lite pinjenötter och toppa med. Stek kyckling eller vad du nu gillar och så är det klart! Hade gärna haft lite sötpotatis till men hittade inte det i butiken, så det fick bli såhär. Smaklig måltid! <3

//Yum, could eat this kind of food all the time! Super simple to make too if you feel like something good, fast and colorful. ;-) Slice a mango, half a avocado, a fig and mix it with feta cheese (I usually buy the one in oil so I always mix my salad with that), roast some pine nuts and top it all of with it. Fry some chicken or whatever you like and then it’s done! Would love to add some sweet potato but I couldn’t find it in the store, so I had to go with this. Happy eating! <3


9 kommentarer9 kommentarer om “SIMPLE DISH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh va gott! :)

  Reply
 • Ser gott ut! hur smakar färska fikon? aldrig smakat :)

  Reply
 • Svårt att förklara, men det smakar fräscht och härlig konsistens. Köp en och smaka! ;-) Kram!

  Reply
 • Mumsade nyss in mig en liknande rätt (:

  Reply
 • Håller med för det är supergott! Ha en fortsatt trevlig dag!
  Mvh http://starby.devote.se

  Reply
 • kör du på vanlig fetaost eller har du, reduced fat eller laktosfri?

  Reply
 • Jag kör på vanlig fetaost! :-) Kram!

  Reply
 • Hej! Vad gott det ser ut! Får nog bli det till lunch idag :) Men jag har en dum fråga, äter man fikonen precis som de ser ut på tallriken? Alltså äter man allt, även skalet? Eller äter man bara själva “innehållet”, det röda liksom? Tacksam för svar

  Reply
 • Supergott, helt rätt om du äter liknande till lunch! ;-) Inte dum alls, det är så svårt att skära bort men jag äter bara innehållet. :-) Tar det som en klyfta och äter bara, man kanske kan äta skalet också men jag är inte säker haha! Kram <3

  Reply