DUNGAREES

janni-deler-dungareesDSC_0445
janni-deler-dungareesDSC_0452
janni-deler-dungareesDSC_0480
janni-deler-dungareesDSC_0501
janni-deler-dungareesDSC_0477 copy
janni-deler-dungareesDSC_0475
janni-deler-dungareesDSC_0492
janni-deler-dungareesDSC_0467 copy
janni-deler-dungareesDSC_0473

RayBan glasses/ Old shirt/ Dungaree here!/ Céline bag/ Jeffrey Campbell shoes (here!)

Hängselbyxor var inte igår man hade på sig, men jag gillar’e! Det här hade jag på mig för några dagar sen, riktigt skönt plagg måste jag säga. Nu ligger jag i sängen och chillar, Lost är på i balgrunden och jag väntar på att Jon ska komma hem. Han åkte iväg på en båttur men jag hoppade det, hade bara kjol och linne så tror att det hade varit lite kallt… ;-) Tror vi ska ut och äta ikväll, sista kvällen här *buhuu*! TACK för alla era fina ord i ett-års inlägget, värmer hela kroppen på mig. <3 Ha en mysig kväll, puss och kram!

//Dungarees was not really recently I wore, but I like it! This was my look a few days ago, really like this piece of clothing. Now I’m in bed just chilling, Lost is in the background and I’m waiting for Jon to come back home. He went on a boat trip but I skipped it, just had a skirt and a top so I think it would’ve been pretty cold… ;-) Think we’re going out for dinner tonight, last dinner here *buhuu*! THANK you for all your sweet words in the one year-post, you guys makes my heart feel warm. <3 Have a cozy night, kisses and hugs!

6 reaktioner på “DUNGAREES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.